Jodie Turner Smith Treed Toe Toe De Netflix Serie Sex Education

Jodie Turner-Smith heeft tijdens de BAFTA Film Awards op zondagmiddag in Londen bekend gemaakt dat ze is toegetreden tot de cast van de populaire Netflix-serie ‘Sex Education’. Dit gebeurde nadat één van de lange tijd acteurs, Ncuti Gatwa, haar persoonlijk heeft uitgenodigd om deel te nemen aan de show.

Jodie Turner-Smith

“Je zult me misschien wel of niet zien in een kleine Netflix-show genaamd ‘Sex Education’”, vertelde ze aan de verslaggevers. “Allereerst heb ik al mijn scènes met Ncuti Gatwa gemaakt – ik sterf voor hem – en hij is mijn favoriete personage in de show. Dus toen hij me belde en me vroeg om het te doen, dacht ik: ik maak me niet uit hoeveel ze betalen, ik doe het gewoon.”

Toen ze werd gevraagd of Gatwa haar persoonlijk heeft uitgenodigd voor de show, bevestigde ze dit.

Turner-Smith is een van de vele nieuwe personages die hun opwachting maken in het vierde seizoen van de serie, samen met Dan Levy uit ‘Schitt’s Creek’, Thaddea Graham, Marie Reuther, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James en Imani Yahshua.

Het vierde seizoen van de show, waarin Gillian Anderson te zien is als sekstherapeut en moeder van een onhandige puber (gespeeld door Asa Butterfield), begon vorig jaar in de zomer met opnames.

Fans vreesden oorspronkelijk dat Gatwa niet zou terugkeren voor een vierde seizoen, nadat hij was gecast als Doctor Who in de populaire BBC-sci-fi-serie. En een rol had gekregen in Margot Robbie’s aankomende ‘Barbie’-film, maar hij heeft bevestigd dat hij dat wel zal doen.

Simone Ashley, die Olivia speelde, Tanya Reynolds (Lily), Patricia Allison (Ola) en Rakhee Thakrar (lerares Emily Sands) zullen echter niet terugkeren voor het vierde seizoen.

De BAFTA Film Awards vinden zondagavond plaats, met films zoals ‘Everything, Everywhere All At Once’ en ‘The Banshees of Inisherin’ onder de genomineerden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)