Fans van een door Netflix geannuleerde serie organiseren samenkomst voor billboard in LA

Netflix: Dat fans een woordje willen mee praten als het over hun populaire serie gaat, is heel duidelijk gemaakt. De fans gaan ver om hun serie te steunen en om Netflix te overtuigen om ze niet te cancelen. Samen huurde ze enkele billboarden om hun actie kracht mee te geven. Of deze actie de mening van de streamer zal veranderen is daarom niet zeker.

Netflix Series Canceld

Trouwe fans van Warrior Nun vechten voor de show met een billboard dat ze twee weken geleden buiten het hoofdkantoor van Netflix hebben geplaatst. Het bord is bedoeld om de streamingdienst ertoe te bewegen hun besluit te herzien om de fantasie-actieserie in December 2022 te annuleren.

Fans van Warrior Nun hebben sinds de eerste afwijzing gevochten om de terugkeer van de show en hun billboard in Los Angeles is een van de tactieken die ze gebruiken in een poging om de serie te redden.

Sarah publiceerde op Twitter een foto waarop fans van Warrior Nun bij elkaar kwamen onder een reclamebord met de hashtag #SaveWarriorNun. Veel supporters droegen matchingshirts met dezelfde hashtag.

De tweet laat ook een billboard zien met daarop protagonist Ava met haar halo en het nummer 3 dat staat voor seizoen 3 waar fans al zo lang om vechten. Het billboard blijft de komende twee weken in LA hangen.

Waarom fans van Warrior Nun nog steeds strijden voor seizoen 3

De billboard in LA is niet de enige die fans van Warrior Nun hebben gekocht om seizoen 3 te redden. Begin februari slaagden fans erin om een digitaal billboard te crowdfunden in New York City, waar elk weekend van deze maand een boodschap getoond wordt. De plaatsing van meerdere billboards benadrukt de toewijding van Warrior Nun-fans aan het redden van een serie waarvan zij denken dat het veel te vroeg geannuleerd werd.

Warrior Nun is een actieserie die fantasie-elementen bevat en gebruik maakt van het christendom als achtergrond voor het mythisch verhaal. Er staan ook enkele sterke hoofdrolspeelsters in de serie, waaronder Ava, Mary en andere leden van de Orde van het Kruiszwaard, die samen een groep krijgers vormen die strijden tegen oude kwaden en demonen. 

Warrior Nun seizoen 2 in het bijzonder kreeg lof dankzij de positieve presentatie van een queer relatie tussen Ava en haar zwaardvechtende metgezel Beatrice. De serie met sterke, queer personages gecombineerd met een spannend, actierijk verhaal helpen om te begrijpen waarom fans van Warrior Nun hun show willen behouden.

Het is onduidelijk of Netflix bereid is om de serie te hervatten, maar sommige fans duwen ervoor dat andere streamingdiensten zoals Apple TV + de Warrior Nun terugbrengen voor seizoen 3. 

De recente bijeenkomst bij het #SaveWarriorNun-bord in Los Angeles benadrukt de sterke gevoelens van Warrior Nun-aanhangers die willen dat de show terugkomt. Gezien hoe lang hun campagne al aan de gang is en nog steeds niet lijkt op te houden, zou het geen verrassing zijn als seizoen 3 van Warrior Nun in de toekomst tot stand komt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Fans van een door Netflix geannuleerde serie organiseren samenkomst voor billboard in LA

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)