The Last Of Us Tranen Stromen Na Het Afscheid Van Bill en Frank

Na de uitzending van aflevering 3 van The Last Of Us, hebben fans hartverwarmende reacties gedeeld over het tragische verhaal van Bill en Frank op social media.

De fans zijn in shock geweest na de aflevering 3-finale van The Last of Us. De visueel speciale HBO TV-serie is gebaseerd op het PlayStation-videospel met dezelfde naam. Daarin speelt Pedro Pascal de rol van Joel Miller, een verweerde overlever op een missie om 14-jarige Ellie (gespeeld door Bella Ramsey) te leveren aan de revolutionaire groep, Fireflies.

Na het doden van Tess (Anna Torv) aan het einde van aflevering 2, vertrekken Joel en Ellie naar het goed bewaakte toevluchtsoord van Bill (Nick Offerman) en Frank (Murray Bartlett).

The Last Of Us Aflevering 3

Met The Last of Us aflevering 3 laten we het publiek herinneringen van Bills leven na de uitbraak zien met behulp van flashbacks.

Deze enigmatische persoon staat graag alleen. Hij houdt van het beveiligen van zijn huis en omgeving, terwijl hij bovendien geniet van het bereiden van uitgebreide diners. Hij is tevreden met zijn eigen gezelschap.

Maar als Frank op een dag met een daverende klap valt, verandert zijn leven voorgoed. De vonken slaan over en de twee worden verliefd. Samen worden ze steeds ouder totdat Franks gezondheidstoestand op onverwachte wijze verslechtert.

In plaats van pijnlijk weg te kwijnen, besluit Frank op zijn eigen voorwaarden te sterven. Hij wil een overdosis nemen en vredig sterven in bed met Bill die vindt dat zijn leven geen zin meer heeft zonder Frank, en besluit ook zelfmoord te plegen.

Fans van The Last of Us waren diep geraakt door de schitterende en tragische aflevering. Ze hebben hun emoties gedeeld op social media; lees hieronder wat ze te zeggen hadden:

The Last Of Us Bill & Frank

In de videogame Last of Us volgden Joel en Ellie Bills aanwijzingen naar zijn stad en slaagden erin enkele vallen te omzeilen. In tegenstelling tot de tv-serie, werden in de stad nog steeds onschuldige, niet-geïnfecteerde burgers gevonden. Uiteindelijk vonden ze Bill in levenden lijve, maar alleen.

Joel vroeg Bill om een gunst terug te betalen en ze navigeren door de gevaarlijke stad op zoek naar een vrachtwagen met een accu, maar die bleek weggehaald te zijn. Om weg te komen van een horde geïnfecteerden, rennen ze naar het dichtstbijzijnde huis, waar ze Frank hangend aan de dakspanten vinden.

Het originele spel laat de relatie tussen Bill en Frank niet zien zoals in de serie. Het weinige dat de spelers te weten kwamen over het verleden van de partners komt uit verhullende opmerkingen en een zelfmoordbriefje van Frank.

Het briefje onthult dat Bill en Frank samen in de stad woonden, maar niet bepaald vriendschappelijk waren. Na zo lang Bills vastgeroeste houding te hebben getolereerd, sluipt Frank weg om de accu van de auto op te halen en de stad voorgoed te verlaten.

In plaats van zich om te draaien, hangt Frank zichzelf op en laat het bittere briefje aan Bill achter.

The Last Of Us blijft voortbouwen op gamekarakters

Hoewel het televisiemedium terugschroefde hoeveelheid personages beperkt, biedt het een kans om de personages in The Last of Us meer diepte te geven. We kregen al een kijkje op de familiedynamiek van Joel, Tommy (Gabriel Luna) en Sarah (Nico Parker) voor de apocalyps. Maar nu aflevering 4 nieuwe personages zal introduceren, waaronder een gloednieuw personage van Melanie Lynskey, zullen fans allemaal versteld staan door wat Joel en Ellie te wachten staat.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “The Last Of Us Tranen Stromen Na Het Afscheid Van Bill en Frank

Na de uitzending van aflevering 3 van The Last Of Us, hebben fans hartverwarmende reacties gedeeld over het tragische verhaal van Bill en Frank op social media.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)