Murder Mystery 2 Adam Sandler en Jennifer Aniston: Samen op het scherm in de vervolgfilm

Netflix heeft de trailer voor Murder Mystery 2 uitgebracht, met Jennifer Aniston en Adam Sandler terug als sterren van de eerste film uit 2019.

De Murder Mystery 2 trailer is aangekomen en biedt een nadere blik op de op Murder on the Orient Express geïnspireerde komedie. De film is een vervolg op de originele Netflix-film Murder Mystery, die op 14 juni 2019 in première ging. Het volgt NYPD officier Nick Spitz (Adam Sandler) en zijn moord mysterie-liefde vrouw Audrey (Jennifer Aniston) wanneer hun Europese vakantie wordt onderbroken door de gewelddadige dood van een miljardair en de schuld op hen valt. 

Waardoor ze gedwongen worden om te proberen zijn moord op te lossen. Toen had de film het grootste openingsweekend in de geschiedenis van Netflix, zodat het bedrijf snel een vervolg groen licht gaf, dat in oktober werd aangekondigd.

Netflix lanceert vandaag de officiële trailer voor de film Murder Mystery 2 voorafgaand aan de release op 31 maart.

De trailer van Murder Mystery 2 opent met een spannend moment, waarin we Sandler en Aniston in een snel rijdend voertuig zien die de muur van een rustig restaurant in Parijs slopen. We krijgen vervolgens clips te zien van hun avontuurlijke vakantie, die bruut onderbroken wordt door moord en chaos. Met het oplossen van het mysterie moeten ze het ook opnemen tegen een deskundige detective gespeeld door Mark Strong, bekend uit Kingsman: The Secret Service.

Hier is alles wat je moet weten over Murder Mystery 2!

Adam Sandler en Jennifer Aniston in Murder Mystery 2

De cast van Murder Mystery 2 zal bestaan uit Adam Sandler, Jennifer Aniston en Adeel Akhtar als Maharajah (het personage dat wordt ontvoerd en vastgehouden voor losgeld). Daarnaast krijgt acteur John Kani de rol van Kolonel Ulenga. De originele scenarioschrijver James Vanderbilt is terug maar regisseur Kyle Newacheck is vervangen door Jeremy Garelick, bekend van The Wedding Ringer. Zoals je in de trailer kan zien, zal er veel overlap zijn tussen het eerste deel en dit vervolg.

Naast Strong staan ​​Melanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo en Wilmer Valderrama (die onlangs ook op Netflix verscheen als Fez in de reboot serie That ’90s Show) in de cast. De Spitzes hebben besloten fulltime detectives te worden en proberen moeilijk klanten te vinden. Door dit mysterie op te lossen zullen ze niet alleen hun vriend helpen om het leven te redden, maar ook waarschijnlijk een aantal aantrekkelijke klanten binnenhalen.

Het is nog onduidelijk of Murder Mystery 2 in 2019 het magische succes van het origineel kan achterhalen. Maar, het lijkt de spanning en actie te verhogen ten opzichte van zijn voorganger door middel van een roadtrip naar een afgelegen eiland en de straten van Parijs. Gezien dat dit het eerste vervolg is in Adam Sandlers lucratieve carrière bij Netflix, lijken ze ervan overtuigd dat het een hit wordt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Murder Mystery 2 Adam Sandler en Jennifer Aniston: Samen op het scherm in de vervolgfilm

Netflix heeft de trailer voor Murder Mystery 2 uitgebracht, met Jennifer Aniston en Adam Sandler terug als sterren van de eerste film uit 2019.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)