Star Trek Picard Seizoen 3 Trailer stuurt TNG-team op mysterieuze missie

De officiële Star Trek: Picard seizoen 3 trailer is gearriveerd, waarin het laatste avontuur voor de avontuurlijke Paramount+ serie van Jean-Luc Picard wordt toegelicht.

Star Trek:Paramount+ heeft net de officiële trailer voor Star-Trek: Picard’s laatste seizoen uitgebracht. Deze originele serie werd in 2020 uitgebracht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste series op Paramount+. Het vervolgt Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Nemesis, met Patrick Stewart die zijn icoon rol als Jean-Luc Picard speelt. Deze legendarische leider neemt u mee terwijl hij een nieuw hoofdstuk aan zijn lange leven toevoegt.

Zijn laatste avontuur in Star Trek: Picard seizoen 3 zet hem op een onstuitbare reis die de erfenis van zowel zijn verleden als toekomst zal beïnvloeden. De gevolgen van zijn beslissingen zullen de toekomst van de Federatie bepalen.

De Star-Trek: Picard final season trailer, uitgebracht door Paramount+, onthult twee nieuwe castleden die aan de serie zullen deelnemen, naast de vele eerder aangekondigde terugkerende castleden van Star-Trek: The Next Generation. Bekijk de Star Trek: Picard seizoen 3 trailer hieronder.

Start trek Picard Seizoen 3 Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Star Trek Picard Seizoen 3 Trailer stuurt TNG-team op mysterieuze missie

De officiële Star Trek: Picard seizoen 3 trailer is gearriveerd, waarin het laatste avontuur voor de avontuurlijke Paramount+ serie van Jean-Luc Picard wordt toegelicht.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)