We Have A Ghost De spannende komediefilm met David Harbour (Bekijk de Trailer)

Bekijk de trailer van de film die nu al de film van het jaar wordt genoemd!

We Have a Ghost is een aankomende Amerikaanse horrorkomediefilm geschreven en geregisseerd door Christopher Landon. Het is gebaseerd op het korte verhaal van 2017, “Ernest” door Geoff Manaugh. In de film spelen Jennifer Coolidge, David Harbour, Anthony Mackie, Niles Fitch en Isabella Russo.

De film gaat over een familie die in een spookhuis woont waar een spook genaamd Ernest woont, en al snel social media sensaties worden.

We Have A Ghost Het Verhaal

Nadat ze ontdekken dat hun nieuwe huis wordt bezeten door een spook genaamd Ernest, maakt Kevin een YouTube-kanaal aan en worden het spook en zijn familie internetberoemd. Wanneer Kevin en Ernest echter de waarheid over Ernests verleden beginnen te ontdekken, worden ze een doelwit van de CIA.

We Have A Ghost De Productie

We Have a Ghost werd aangekondigd in productie te gaan in juli 2021 met Harbour speelt het spook Ernest. 

Hij was Landons eerste keuze voor de rol, en vertelde Entertainment Weekly: “Ik wist dat de rol ongelooflijk uitdagend was omdat er geen dialoog is, dus hij moet gewoon zoveel doen met zo weinig. 

We hadden een ontmoeting, en hij vertelde me dat hij doodsbang was om het te doen, wat ik geweldig vond omdat het laat zien dat hij zich kwetsbaar en geïntrigeerd en opgewonden voelde. Tegen het einde van onze ontmoeting denk ik dat we allebei heel sterk voelden dat het een goede match was.”

Principal photography begon te filmen in augustus 2021 in Donaldsonville en New Orleans. Een paar weken na het filmen werd de productie stilgelegd vanwege de orkaan Ida in Louisiana. De productie werd in oktober hervat om het filmen van scènes in de westelijke oeverstad van Ascension Parish af te maken.

We Have A Ghost Foto's

We Have A Ghost Trailer

We Have A Ghost Release

Als je net als ons hetzelfde gevoel hebt dat je deze film moet zien zul je blij zijn dat de release op Netflix 24 februari 2023.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “We Have A Ghost De spannende komediefilm met David Harbour (Bekijk de Trailer)

Bekijk de trailer van de film die nu al de film van het jaar wordt genoemd!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)