Nicole Kidman en Maya Erskine Star in de Limited Series The Perfect Nanny op HBO

Nicole Kidman en Maya Erskine: HBO ontwikkelt de roman “The Perfect Nanny” van Leïla Slimani tot een serie. Maya Erskine creëert en schrijft de serie, en zal de hoofdrol spelen tegenover Nicole Kidman. Beiden zijn ook uitvoerend producent.

The Perfect Nanny”, gepubliceerd in 2016, is geïnspireerd op de moord op Lucia en Leo Krim door hun nanny in 2012. In de serie gaat een schijnbaar perfecte nanny werken voor een echtpaar met twee jonge kinderen, maar haar behulpzame persoonlijkheid ontaardt uiteindelijk in iets duisters.

Maya Erskine is vooral bekend als medebedenker en ster in de Hulu-komedieserie “Pen-15” met Anna Konkle. Ze is momenteel in productie voor “Mr. and Mrs. Smith” bij Amazon Prime Video, waarin ze schittert tegenover Donald Glover. Erskine’s andere prominente credits omvatten het spelen van Maggie in “Man Seeking Woman” op FXX, Mikki in “Betas” op Amazon Prime Video, Diane in “Insecure” op HBO en Sully in “Obi-Wan Kenobi” op Disney+, evenals Alice in de 2019 film “Plus One.” Ze wordt vertegenwoordigd door Gersh, Mosaic en Melissa Fox.

Kidman is vooral bekend van filmrollen als Dead Calm, Days of Thunder, Batman Forever, Eyes Wide Shut en The Hours, waarmee ze een Academy Award won. Haar meest prominente TV rol was die van Celeste in HBO’s “Big Little Lies”, met andere kleine screen credits zoals “Bangkok Hilton”, “The Undoing” en “Nine Perfect Strangers”. Kidman wordt vertegenwoordigd door CAA, Media Talent Group, Jackoway Tyerman en The Lede Company.

Leïla Slimani, die naast “The Perfect Nanny” ook de boeken “Adèle”, “In the Country of Others”, “Sex and Lies” en “Watch Us Dance” schreef, wordt vertegenwoordigd door Frédérique Massart (Gallimard).

Nicole Kidman en Per Saari produceren in opdracht van Blossom Films samen met Erskine, Pascal Caucheteux van Why Not Productions en Philippe Godeau van Pan-Européenne. HBO en Legendary Entertainment coproduceren de serie.

Nicole Kidman

Nicole Kidman is een Australische actrice en producent. Ze werd geboren in Honolulu, Hawaï op 20 juni 1967, maar groeide op in Sydney, Australië. Ze begon haar acteercarrière in het begin van de jaren tachtig en trad op in Australische televisie- en filmproducties. In 1989 speelde ze in de thriller Dead Calm, wat haar internationale aandacht bracht en leidde tot aanbiedingen voor Hollywoodfilms.

Nicole Kidmans doorbraakrol kwam in 2001 met haar vertolking van Virginia Woolf in de film The Hours, waarvoor ze een Academy Award voor Beste Actrice won. Sindsdien speelde ze in talrijke spraakmakende films, waaronder Moulin Rouge, Cold Mountain, The Others en The Golden Compass. Naast haar acteercarrière zet Nicole Kidman zich ook in voor UNICEF en is ze Goodwill Ambassadeur. Ze is sinds 2006 getrouwd met countryzanger Keith Urban en samen hebben ze twee dochters.

Maya Erskine

Maya Erskine is een Amerikaanse actrice, schrijfster en komiek. Ze werd geboren in Californië op 12 januari 1986. Ze begon haar carrière in de entertainmentindustrie als schrijfster en performer in de comedy troupe “Womanifesto.”

Maya Erskine kreeg erkenning voor haar rol als de hoofdrol in de Hulu originele serie PEN15, die ze mede bedacht, schreef en co-stared. De serie werd goed ontvangen door critici en publiek. Ze verscheen ook in verschillende films zoals Person to Person, Man Seeking Woman en Plus One.

Naast haar acteercarrière is Maya Erskine ook schrijver, regisseur en producent. Ze heeft verschillende onafhankelijke films en webseries geschreven, geregisseerd en geproduceerd. Ze is ook lid van de sketch comedy groep “Wild Horses.”

Maya Erskine is ook bekend voor haar rollen in verschillende TV series zoals Betas, The Mindy Project en Casual. Ze blijft werken in de industrie en heeft verschillende aankomende projecten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)