M3GAN’s Beste Moves: De ultieme lijst met dans en meezing nummers

M3GAN is een icoon geworden - een moordpop die kan zingen, dansen en moorden. We bespreken elk liedje in de horrorfilm en waarom M3GAN zo populair is.

M3GAN mag dan een horrorfilm zijn, hij zal ook herinnerd worden voor de zang en dans die hij voortbracht. Een deel van het succes van M3GAN aan de kassa is te danken aan het marketingteam van de film. Ze zorgde voor een overvloed aan virale momenten, waaronder memes, TikTok-video’s en een M3GAN-dansgroep die op verschillende evenementen verscheen in de aanloop naar de bioscooprelease van de film in de VS.

M3GAN ze zingt en danst

M3GAN doet wat de meeste horrorfilmpoppen niet doen ze zingt, danst en doet soms beide terwijl ze iedereen vermoordt die in haar weg staat. Toen Allison Williams Gemma M3GAN creëerde, verwachtte ze niet dat ze het loodje zou leggen, maar de AI-pop bezorgde het publiek daarmee enkele vermakelijke momenten. 

Een van de onverwachtste momenten in M3GAN vond plaats toen ze “Titanium” zong voor Cady, Gemma’s nichtje, om haar nachtmerries te verzachten. Maar dat was niet het enige muzikale nummer in de film, want de horrorfilm bevatte ook een iconisch viraal moment waarbij M3GAN in de gang danste om haar tegenstander af te leiden voordat ze haar slag sloeg.

Elk nummer in M3GAN & wanneer ze spelen

Purrpetual Petz door Madison Davey en Väärin – Dit nummer is een reclame voor het speelgoed Purrpetual Petz van speelgoedbedrijf Funki, en het speelt over de tv-reclame aan het begin van M3GAN.

Furzeez door Madison Davey en Väärin – “Furzeez” is het pakkende deuntje en de reclame voor Funki’s concurrenten van het speelgoedbedrijf. Het het speelt kort voordat David ontdekt dat Gemma aan M3GAN heeft gewerkt in plaats van Purrpetual Petz zo betaalbaar te maken als Furzees, zodat Funki kon concurreren.

Not Your Hero door Emanuel Vo Williams en Cut One – Misschien een van de minst memorabele liedjes in M3GAN, “Not Your Hero” speelt op de radio terwijl Cady TV kijkt nadat Gemma haar vertelt dat ze moet werken.

Deadly Valentine van Charlotte Gainsbourg – “Deadly Valentine” is het nummer dat speelt als MEGAN, in al haar AI-glorie, klaar is om tot leven te komen. Het is haar grote debuut en het is meteen duidelijk dat ze van plan is enkele ravages aan te richten.

Le Point Zéro door Freedom Fry – “Le Point Zero” speelt over een montage na het debuut van MEGAN. Gemma is enthousiast en legt via een voice-over uit wat M3GAN allemaal kan nadat M3GAN aan Cady is gekoppeld. Het liedje is te horen als Cady en M3GAN een band opbouwen en de AI-pop wordt getoond als Cady’s primaire verzorger. Het is ook wanneer Cady MEGAN leert dansen, wat de pop later gebruikt om te moorden.

Tell Me Your Dreams door Anthony Willis & Jenna Davis – “Tell Me Your Dreams” wordt uitgevoerd door M3GAN in een van de meest hartverscheurende scènes van de horrorfilm. Cady breekt in huilen uit omdat ze haar ouders mist, en MEGAN begint te zingen om haar te kalmeren en haar eraan te herinneren dat ze nooit alleen is.

Burn the Breeze door Jaz Baz, Captain Black en Jacob Mullins – “Burn the Breeze” speelt wanneer Gemma, Cady en MEGAN voor het eerst aankomen op Cady’s nieuwe school.

Titanium van Anthony Willis & Jenna Davis – Misschien wel een van de meest iconische momenten in MEGAN, “Titanium”, oorspronkelijk van David Guetta ft. Sia, wordt uitgevoerd door de AI-pop om Cady te kalmeren nadat ze uit een nachtmerrie is ontwaakt.

Candy Man van Raphael Lake – “Candy Man” speelt in de auto als Gemma Cady voor het eerst naar huis rijdt zonder MEGAN.

Let It Whip door Dazz Band – Dit nummer speelt tijdens de voorbereidingen voor MEGAN’s grote tech speech onthulling.

It’s Trial by Fire door Raphael Lake, Eric Brooks en Camden Rose – Dit liedje speelt over de reclame voor MEGAN als het volgende grote ding in de speelgoedwereld.

Walk The Night door Skatt Bros – “Walk the Night” is wanneer MEGAN begint te dansen nadat ze vrij is gekomen. M3GAN zwaait, flipt en danst haar weg naar haar favoriete wapen om David te doden. Het is een iconisch moment.

Red Candy Hearts van Alfred Jack – Dit nummer speelt in de lift nadat MEGAN David heeft vermoord en achter Kurt aangaat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive door Jenna Davis – MEGAN zingt dit liedje tijdens de laatste vechtscène, als ze Cady probeert af te leiden zodat MEGAN de overhand kan krijgen.

Why M3GAN's Singing & Dancing Is So Popular

Het zingen en dansen van MEGAN is een van de beste en meest memorabele aspecten van de horrorfilm. Het publiek raakt er echt van onder de indruk, omdat het zo onverwacht en leuk is de zang en dansmomenten zijn bijzonder en het voelt alsof het publiek meedoet met de grap. 

Bovendien lijken de danspasjes van M3GAN gemaakt voor TikTok, wat Gen Z aanspreekt en de AI-pop relateerbaar maakt – een virale socialmedia-icoon die cool genoeg is om te beïnvloeden en te entertainen. Het helpt ook dat M3GAN er heel menselijk uitziet. Het zingen en dansen van M3GAN is ook een interessante manier om wraak te nemen of de gezelligheidsfactor te verhogen. Niemand doet het zoals zij.

MEGAN die Titanium zingt, was immers evenzeer bedoeld om Cady te kalmeren als om Gemma zich bedreigd te laten voelen. M3GAN’s dodelijke dansbewegingen en abrupte melodische momenten verrasten het publiek, en ze haakten aan omdat de talenten van de AI-pop een wonder zijn in het horrorgenre, en een opwindend gespreksonderwerp.

MEGAN is een trendsetter, die in staat is de aandacht te trekken en vast te houden met een goed geplaatste zwaai, radslag of voetpop. De moordpop doet hoofden omdraaien, en haar zang en dans is daar een cruciaal onderdeel van. Chucky en Annabelle mogen dan op zichzelf al eng zijn, M3GAN heeft een generatiegevoel dat haar een voorsprong geeft.

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “M3GAN’s Beste Moves: De ultieme lijst met dans en meezing nummers

M3GAN is een icoon geworden - een moordpop die kan zingen, dansen en moorden. We bespreken elk liedje in de horrorfilm en waarom M3GAN zo populair is.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)