Stan Lee Documentaire komt in 2023 op Disney+

Vandaag zou Marvel Comics leider Stan Lee’s 100ste verjaardag zijn geweest. Om dat te vieren, heeft Disney+ aangekondigd dat er ergens in 2023 een originele documentaire over de man aankomt. Stan Lee overleed in 2018 op 95-jarige leeftijd. Hij was de medeschepper van Spider-Man, de Avengers, de X-Men, de Hulk en de Fantastic Four, onder vele anderen, en zijn cameo’s in de blockbuster Marvel-films gebaseerd op die personages worden gretig afgewacht door fans.

Stan Lee Documentaire

Als schrijver en redacteur van Marvel Comics werd Stan Lee de beroemdste stripmaker in de geschiedenis van het medium hij was de enige maker op dit gebied wiens roem even groot was als die van de personages die hij creëerde. 

Zijn carrière begon in 1941 toen hij – op 17-jarige leeftijd – zijn eerste gepubliceerde werk kreeg, een prozaverhaal dat verscheen in het vijfde nummer van Captain America Comics. 

Het waren echter de jaren zestig toen Lee zijn reputatie vestigde en een ader van popcultuurcreativiteit aanboorde die geschiedenis maakte.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)