White Noise Nieuwe Trailer voor Netflix komediefilm met Adam Driver in de hoofdrol

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende komedie / drama film “White Noise”. De film heeft onder andere Adam Driver (“Marriage Story”), Greta Gerwig (“Jackie”) en Don Cheadle (“Crash”) in de hoofdrollen en is geregisseerd door Noah Baumbach (“Frances Ha”). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Don DeLillo.

De samenvatting van het boek luidt: Jack Gladney is de bedenker en voorzitter van Hitlerstudies aan het College-on-the-Hill. Dit is het verhaal van zijn absurde leven; een leven dat goed genoeg verloopt, totdat een chemische lekkage uit een treinwagon een ‘Airborne Toxic Event’ vrijmaakt en Jack gedwongen wordt zijn grootste angst onder ogen te zien – zijn eigen sterfelijkheid.

De film draait op 25 november in beperkte oplage in de bioscoop en komt 30 december uit op Netflix. De film wordt beschreven als ‘hilarisch en huiveringwekkend, lyrisch en absurd, gewoon en apocalyptisch’, en dramatiseert de pogingen van een hedendaags Amerikaans gezin om om te gaan met de alledaagse conflicten en tegelijkertijd te worstelen met de universele mysteries van liefde, dood en de mogelijkheid van geluk in een onzekere wereld.

White Noise Poster

White Noise Foto's

White Noise Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “White Noise Nieuwe Trailer voor Netflix komediefilm met Adam Driver in de hoofdrol

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)