Treason Charlie Cox’s Netflix Serie Krijgt Eerste Foto’s En Poster

Charlie Cox keert terug naar Netflix nadat de streamer Daredevil annuleerde in de aankomende limited serie Treason, die december in première gaat.

Treason is een limited Netflix serie waar Chalie Cox zijn terugkeer zal maken naar de streamer. Cox heeft het de laatste tijd druk gehad, sinds hij vorig jaar de rol van Matt Murdock speelde in Spider-Man: No Way Home. Hij speelde het personage en kreeg veel fanfare in She-Hulk: Attorney at Law, en binnenkort leidt hij zijn eigen Disney+ uitstapje met Daredevil: Born Again. Naast zijn gemelde betrokkenheid bij Echo zal Cox een belangrijke speler zijn in het Marvel Cinematic Universe.

Maar voordat hij terugkeert naar zijn beroemde Marvel-portret, zal Cox de Netflix limited serie Treason leiden. De serie bestaat uit zes afleveringen en debuteert op 26 december, en is afkomstig van Bridge of Spies-schrijver Matt Charman. Netflix UK & Ireland deelde verschillende foto’s van het aankomende drama, die een blik op de cast en een stijlvolle poster met Cox in de kijker bieden. Bekijk ze hieronder:

Treason Poster

Waarover zal Treason gaan

Treason zal zich richten op Adam Lawrence (Cox). Opgeleid door MI6, lijkt zijn carrière er goed voor te staan totdat zijn verleden hem inhaalt. 

Dat verleden komt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie Adam een gecompliceerde geschiedenis deelt. 

De terugkeer van Kara zorgt ervoor dat Adam alles in twijfel trekt, waardoor een driehoeksverhouding ontstaat tussen Kara, Adam en Adams vrouw, Maddy. 

Terwijl het trio elkaars geheimen probeert bloot te leggen en door politiek en diplomatiek terrein probeert te navigeren, moeten ze ook wanhopig hun persoonlijke leven in stand houden.

In de serie, die Louise Hooper regisseert, speelt ook Oona Chaplin (bekend van Talisa Stark in Game of Thrones) de rol van Maddy. 

Olga Kurylenko van Black Widow zal Kara spelen. Ciarán Hinds, Tracy Ifeachor, Avital Lvova, Alexandra Guelff, Brian Law en Adam James maken de cast compleet.

Charlie Cox keert terug naar Netflix

Voor fans van Cox markeert dit de reünie van de acteur met Netflix, nadat hij met Daredevil indruk had gemaakt op het streamingplatform. 

Hoewel het in de loop der tijd verdeeld bleek, had de superheldenadaptatie een solide start, en fans hebben er voortdurend op aangedrongen om de show in een of andere vorm nieuw leven in te blazen. 

Die wens is ingewilligd met Daredevil: Born Again, een van de meest verwachte projecten van het MCU. Maar dat is niet het enige dat Cox de komende maanden zal promoten, want Treason hoopt een kronkelige thriller te zijn die het publiek tijdens de feestdagen zal weten te boeien.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Treason Charlie Cox’s Netflix Serie Krijgt Eerste Foto’s En Poster

Charlie Cox keert terug naar Netflix nadat de streamer Daredevil annuleerde in de aankomende limited serie Treason, die december in première gaat.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)