Sky Rojo Januari Datum Vastgesteld Voor Derde En Laatste Seizoen Van Spaanse Netflix Serie

We weten al dat Netflix’s vrouwelijk geleide actieserie “Sky Rojo” is vernieuwd voor een derde en laatste seizoen en we hebben nu een officiële datum aankondiging. Het derde en laatste seizoen gaat wereldwijd in première januari 2023. De eerste twee seizoenen gingen wereldwijd in maart en juli van dit jaar in première. En volgen Coral, Wendy en Gina die op de vlucht gaan op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Romeo, hun pooier van Las Novias Club.

Sky Rojo

Samen beginnen de vrouwen aan een hectische, chaotische reis waarin ze allerlei gevaren moeten trotseren en elke seconde moeten leven alsof het hun laatste is, terwijl ze hun vriendschap versterken en het belangrijkste ontdekken: dat ze samen sterker zijn en meer mogelijkheden hebben om hun leven te herstellen. In seizoen 2 werden de jagers de opgejaagden…

Het derde en laatste seizoen heeft de naam ‘The Final Chase’ gekregen en de aankondiging van de datum zie je hieronder. Verwacht de volledige trailer en synopsis in de komende maanden.

Sky Rojo Art

Sky Rojo Seizoen 3 Aankondiging

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)