Hoe Black Panther 2 de Mexicaanse vertegenwoordiging van MCU uitbreidt

Black Panther 2: Hoewel de MCU recente vooruitgang heeft geboekt in het verbeteren van de diversiteit van de franchise en het introduceren van meer gekleurde helden, zijn inheemse en Latino-gemeenschappen een van de ondervertegenwoordigdste groepen van de MCU gebleven.

Black Panther 2

Vooral inheemse gemeenschappen zijn in het algemeen ondervertegenwoordigd op het scherm, vooral in blockbuster-franchises zoals de MCU, dus de opname van de Mexicaanse cultuur in het koninkrijk van Talokan en Namor (Tenoch Huerta) was voor velen opwindend.

De introductie van meerdere belangrijke personages gespeeld door inheemse Mexicaanse acteurs is een veelbelovende stap voorwaarts en opent de deur voor meer Mexicaanse vertegenwoordiging binnen de MCU.

Black Panther brak in 2018 barrières, waardoor de MCU de mogelijkheid kreeg om te experimenteren met meer diverse verhalen.

Het is alleen maar passend dat de vervolgfilm die traditie van inclusie voortzet door een andere levendige en vaak ondervertegenwoordigde cultuur in de schijnwerpers te zetten.

Bovendien heeft de inheemse Mexicaanse voorstelling in Black Panther: Wakanda Forever dezelfde nuance die bestond toen Wakanda voor het eerst aan het publiek werd voorgesteld.

Namor en de Talokanil-mensen mogen complexe, driedimensionale, gebrekkige individuen zijn, en hun aanwezigheid in de MCU biedt al opwindende mogelijkheden voor hun toekomst in de franchise misschien zal de vervolgfilm voor Namor en Talokan doen wat Black Panther deed voor Wakanda .

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)