Waarom Lupita Nyong’o van Black Panther 2 dol is op Nakia’s meertalige vaardigheden

Black Panther 2-ster Lupita Nyong'o legt haar persoonlijke connectie met haar Marvel Cinematic Universe-personage Nakia's meertaligheid uit.

Lupita Nyong’o vertelt over de mogelijkheid om Spaans te spreken in Black Panther: Wakanda Forever . Nyong’o’s personage Nakia werd geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe in Black Panther van 2018 als undercoveragent buiten Wakanda en de voormalige minnaar van T’Challa (Chadwick Boseman). 

Nakia was een nauwe bondgenoot van T’Challa, keerde op zijn verzoek terug naar Wakanda en hielp vaak tijdens zijn missies in Black Panther. Nyong’o plaagde eerder dat het vervolg op Black Panther dieper zou ingaan op de relaties van haar personage met de andere leden van de koninklijke familie van Wakandan, de moeder en zus van T’Challa.

Lupita Nyong'o : Wakanda Forever

Het vervolg, dat deze week in de bioscoop debuteerde, zag ook Nakia haar meertalige vaardigheden opnieuw verbeteren nadat de voormalige spion Koreaans sprak tijdens een Black Panther reeks die plaatsvond in Busan, Zuid-Korea.

In Black Panther: Wakanda Forever spreekt Nakia Spaans, wat de acteur aan Entertainment Weekly onthulde dat ze heel, heel blij was om dat te doen.

Nyong’o sprak haar waardering uit voor de film die haar in staat stelde om elk aspect van haar cultuur te omarmen als iemand van Keniaanse afkomst.

Geboren in Mexico, en droeg bij aan de lof die velen hebben gericht op de weergave van inheemse gemeenschappen in de film.

Bekijk hieronder wat de acteur te zeggen had:

"Ik was er zo enthousiast over. Het was gewoon een rechtstreeks geschenk.

En ik was heel, heel blij om het te doen... Ik heb altijd al in het Spaans willen werken en nooit in mijn stoutste dromen had ik gedacht dat die kans zou kom in Black Panther...

Deze film vertegenwoordigt verschillende kanten van mijn afkomst.

Geboren in Mexico en met die Meso-Amerikaanse cultuur vertegenwoordigd, het is iets dat heel dicht bij mij staat...

Ik vond dat altijd heel cool uit de laatste film dat ze Koreaans sprak, en ik dacht altijd dat dat nog nooit eerder was gezien.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!

Lupita Nyong’o Lupita Nyong’o Lupita Nyong’o Lupita Nyong’o Lupita Nyong’o Lupita Nyong’o

Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Waarom Lupita Nyong’o van Black Panther 2 dol is op Nakia’s meertalige vaardigheden

Black Panther 2-ster Lupita Nyong'o legt haar persoonlijke connectie met haar Marvel Cinematic Universe-personage Nakia's meertaligheid uit.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)