Netflix Aankomende Titels Van Maandag 14 november tot en met Zondag 20 november 2022

Netflix België: Het is weer tijd om is te bekijken welke films en series Netflix heeft voorzien voor de komende week. We hebben even vlug overlopen en er zijn populaire titels bij die zullen verschijnen de komende week. Het is de moeite om de titels van de Netflix films en series te bekijken. De titels die je wil bekijken kun je in je lijst plaatsen en daarna eenvoudig terug vinden op al je apparaten die je gebruikt om Netflix te kijken.

Netflix België Films en Series

1899

Genre: MysterieSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Op een migrantenstoomschip dat naar het westen vaart om het oude continent van Londen naar New York te verlaten, zijn de passagiers, een allegaartje van Europese afkomst, verenigd door hun hoop en dromen voor de nieuwe eeuw en hun toekomst in het buitenland. Wanneer ze een ander migrantenschip op open zee ontdekken, neemt hun reis een onverwachte wending. Wat ze aan boord vinden, zal hun reis naar het beloofde land veranderen in een gruwelijke nachtmerrie.

Vanaf Donderdag

Undercover

Genre: MisdaadSeasons: 4Episodes: 28
Overview

Als één van de grootste xtc-producenten in de wereld heeft Ferry Bouman een comfortabel leven in zijn villa op de Belgisch-Nederlandse grens. Dit verandert echter drastisch, wanneer twee undercoveragenten Boumans territorium betreden om zijn netwerk op te rollen.

Vanaf Maandag

The Wonder

Release: 2022-11-02Genre: Drama
Overview

Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.

Vanaf Woensdag

Slumberland

Release: 2022-11-18Genre: Familie
Overview

Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.

Vanaf Vrijdag

Élite

Genre: MisdaadSeasons: 6Episodes: 48
Overview

Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Vanaf Vrijdag – Seizoen 6

Dead to Me

Genre: DramaSeasons: 3Episodes: 30
Overview

Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.

Vanaf Donderdag – Laatste Seizoen

Cult of Chucky

Release: 2017-10-12Genre: Horror
Overview

Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce ten onrechte overtuigd dat zij – en niet Chucky – haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische "tool" om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy" pop.

Vanaf Woensdag

One of Us Is Lying

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 16
Overview

Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

Vanaf Woensdag – Seizoen 2

Christmas with You

Release: 2022-11-17Genre: Romantiek
Overview

Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. En daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.

Vanaf Donderdag

Pepsi, Where's My Jet?

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 4
Overview

Als een 20-jarige een straaljager probeert te winnen in een Pepsi-kansspel, geeft hij de aanzet tot een David versus Goliath-rechtszaak die geschiedenis zal schrijven.

Vanaf Donderdag – Mini Serie

Knives Out

Release: 2019-11-27Genre: Komedie
Overview

Na de dood van misdaadromanschrijver Harlan Thrombey, vlak na zijn 85e verjaardag, wordt op mysterieuze wijze de gerenommeerde detective Benoit Blanc ingeschakeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Van Harlans disfunctionele familie tot zijn toegewijde personeel, iedereen is een verdachte.

Vanaf Dinsdag

I Am Vanessa Guillen

Release: 2022-11-17Genre: Documentaire
Overview

Vanessa Guillen was pas 20 toen ze vermoord werd aangetroffen op een Amerikaanse legerbasis. Haar familie zweeg niet en vocht voor gerechtigheid en verandering.

Vanaf Donderdag

The Violence Action

Release: 2022-08-19Genre: Actie
Overview

Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.

Vanaf Vrijdag

The Diary Of Anne Frank

Release: 2016-03-03Genre: Drama
Overview

De eerste Duitse verfilming van 'Het dagboek van Anne Frank' toont haar innerlijke wereld en hoe ze ondergedoken leefde in het door de nazi's bezette Nederland.

Vanaf Woensdag

La Receta del Equilibrio

Release: 2020-09-22Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire volgt het snelle culinaire leven van chef-kok Ricard Camarena en partner Mari Carmen Bañuls te midden van de onzekerheid die COVID-19 met zich meebrengt.

Vanaf Vrijdag

Allemaal Familie

Release: 2017-02-22Genre: Romantiek
Overview

In 'Allemaal Familie' is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Billie een baby, haar man Steve wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Carl wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun schoonbroer Rik wil zijn overleden vrouw terug.

Vanaf Zaterdag

Stutz

Release: 2022-11-14Genre: Documentaire
Overview

In openhartige gesprekken met acteur Jonah Hill onderzoekt leidend psychiater Phil Stutz ervaringen uit zijn jeugd en zijn unieke, visuele therapiemodel.

Vanaf Maandag

Off Track

Release: 2022-01-28Genre: Komedie
Overview

In een vlaag van wanhoop probeert een alleenstaande moeder met haar (niet zo perfecte) perfectionistische broer de Vasaloppet te skiën.

Vanaf Woensdag

Barcelona (un mapa)

Release: 2007-10-19Genre: Drama
Overview

Een ouder echtpaar vraagt hun huurders een gebouw in Barcelona te ontruimen. In de gesprekken rond het eenzame leven van de bewoners komen geheimen naar voren.

Vanaf Vrijdag

Racionais: Das Ruas de São Paulo Pro Mundo

Release: 2022-10-20Genre: Documentaire
Overview

Gewapend met muziek en een boodschap veranderde de invloedrijke hiphopgroep Racionais MC's straatpoëzie in een machtige beweging in Brazilië en daarbuiten.

Vanaf Woensdag

Somebody

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Als een softwareontwikkelaar een datingapp maakt waarmee een seriemoordenaar zijn volgende doelwitten opzoekt, wordt ze meegezogen in een duistere wereld van romantiek en moord.

Vanaf Vrijdag

Portrait de la jeune fille en feu

Release: 2019-06-17Genre: Drama
Overview

Frankrijk, de achttiende eeuw. De jonge kunstenaar Marianne wordt aangesteld om een trouwportret te maken van Héloïse buiten haar medeweten. Hiervoor dient Marianne de vrouw bij daglicht zorgvuldig te observeren opdat ze 's nachts het portret kan schilderen.

Vanaf Vrijdag

Inside Job

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 18
Overview

Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

Vanaf Vrijdag – Deel 2

The Jonestown Haunting

Release: 2020-06-16    Genre: Misdaad
Overview

Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en ontdekt dat het voormalige huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.

Vanaf Zaterdag

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)