Dragon Age: Absolution Animatieserie gebaseerd op populaire RPG bekijk de Trailer

Eerder in het jaar kondigde Netflix aan dat ze een animatieserie maakten gebaseerd op BioWare’s populaire role-playing video game “Dragon Age” en we hebben nu de trailer en bevestigde releasedatum. De nieuwe serie, “Dragon Age: Absolution” speelt zich af in Tevinter een locatie die gebruikt zal worden in de aankomende blockbuster RPG “Dragon Age: Dreadwolf”.

De serie lanceert op 9 december en bevat een verse cast van gezichten met een verhaal doordrenkt met BioWare lore: verwacht mages, Qunari, Red Templars, demonen en belooft ook ‘andere speciale verrassingen’.

Dragon Age: Absolution is een op zichzelf staand verhaal en niet gebaseerd op een bepaald spel, maar zal geïnspireerd zijn op het Dragon Age-universum als geheel.

Dit is het verhaal van Miriam...Wanneer een overval op de machtigste man in Tevinter verkeerd afloopt, wordt een elvenhuurlinge genaamd Miriam (Kimberly Brooks) gedwongen tot een wanhopig gevecht om te overleven. Om zichzelf en haar vrienden te redden, zal Miriam het tragische verleden onder ogen moeten zien waaraan ze haar hele leven heeft geprobeerd te ontsnappen.

Dragon Age: Absolution Poster

Dragon Age: Absolution Art

Dragon Age: Absolution Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Dragon Age: Absolution Animatieserie gebaseerd op populaire RPG bekijk de Trailer

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)