Chris Rock wordt de eerste komiek die live optreedt op Netflix!

Netflix heeft aangekondigd dat de legendarische komiek, schrijver, regisseur en acteur Chris Rock de eerste artiest zal zijn die live optreedt op Netflix voor het allereerste live, wereldwijde streaming evenement van het bedrijf. De comedyspecial zal begin 2023 worden gestreamd, met aanvullende details die op een later tijdstip worden bekendgemaakt.

Chris Rock Live Netflix

In mei werd bekend dat de streaminggigant zijn eigen livestreamtechnologie onderzocht. Eerdere live-streamed evenementen zoals Geeked Week waren afhankelijk van YouTube en andere sociale mediadiensten, maar dat betekende dat ze die niet konden beperken tot betaalde leden.

Door hun eigen technologie te gebruiken zou de streamer live comey-evenementen en zelfs live finales voor wedstrijdshows kunnen houden. Gemengd met hun recente verbeteringen in hun trivia spelletjes zoals de recente ‘Triviaverse’, zou Netflix ook kijkers direct in de show kunnen laten stemmen.

Het live evenement wordt Rock’s tweede stand-up comedy special voor Netflix na 2018’s “Tamborine”.

Chris Rock is een van de meest iconische en belangrijke komische stemmen van onze generatie.

We zijn erg blij dat de hele wereld een live Chris Rock comedy evenement kan meemaken en deel kan uitmaken van de Netflix geschiedenis.

Dit wordt een onvergetelijk moment en we zijn zo vereerd dat Chris deze fakkel draagt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Chris Rock wordt de eerste komiek die live optreedt op Netflix!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)