Netflix verlengd twee populaire series fans zullen dit fantastisch vinden

Netflix heeft het imago dat geen enkele serie veilig is. In het verleden hebben ze al meerdere populaire series een halt toe geroepen. Wat bij de abonnees, fans niet met dankbaarheid werd onthaald. Voor sommige van die series werden zelfs acties gevoerd. De verlenging van twee populaire series van Netflix zullen door de abonnees en fans goed onthaald worden.

Netflix

Enkele weken geleden zagen we de release van de Monster Franchise met Monster: The Jeffrey Dahmer Story en The Watcher van Ryan Murphy die ook de creator is van American Horror Story. Netflix heeft bevestigd dat beide series verlengd worden.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story heeft sinds de lancering bijna een miljard kijkuren verzameld, de Monster franchise is daar verlengd niet met 1 maar met 2 nieuwe seizoenen.

The Watcher maakte zijn première in oktober en heeft nu ook groenlicht gekregen voor een tweede seizoen. Er zijn wel vragen hoe die zal werken omdat de serie gebaseerd is op een echte misdaad die nooit is opgelost. Het zou mogelijk zijn dat seizoen 2 volledig fictie zal zijn en heel weinig te maken zal hebben met de echte zaak.

Natuurlijk mag je erop rekenen als er meer nieuws beschikbaar is over beide series dat we je op de hoogte blijven houden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Netflix verlengd twee populaire series fans zullen dit fantastisch vinden

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)