Firefly Lane Netflix Serie Bekijk De Trailer Voor Het Tweede Seizoen

Firefly Lane een Netflix-drama serie die gebaseerd op de roman van Kristin Hannah en ging in februari 2021 in première met het eerste seizoen van 10 afleveringen. In de serie vertolken Katherine Heig en Sarah Chalke de hoofdrollen. De trailer is vrijgegeven samen met het verhaal en een eerste blik.

Wat is de oorzaak dat een vriendschap van dertig jaar tussen Tully en Kate de Firefly Lane Girls Forever. Het tweede seizoen zal daar op een antwoord geven. Kate worstelt met de nasleep van Johnny’s noodlottige reis naar Irak.

Tully staat voor een rechtszaak nadat ze uit haar talkshow is gestapt en zal haar carriere van voren af moeten beginnen. Wat ertoe leidt dat ze op zoek gaan naar antwoorden over wie ze is en waar ze vandaan komt inclusief de zoektocht naar de vader die ze nooit heeft ontmoet tegen de wens van haar hippiemoeder Cloud.

In de jaren ’80 zien we Kate en Johnny voor het eerst verliefd worden, wat voor meer dan een beetje drama zorgt in de redactiekamer waar ze werken, terwijl Tully’s carrière stijgt en ze ruzie maakt (en flirt!) met de verwaande sportverslaggever Danny Diaz.

Blijf Scrollen Om Trailer Te Bekijken

Misschien heeft ze haar gelijke gevonden, als ze tenminste vijf minuten kunnen stoppen met ruziën. Terwijl in de jaren ’70 de tieners Kate en Tully worstelen om hun vriendschap bij elkaar te houden als Cloud naar de gevangenis gaat voor het dealen van drugs en Tully bij haar oma gaat wonen, ver weg van Firefly Lane.

Kate en Tully ontmoeten elkaar als jonge meisjes en worden onafscheidelijke beste vriendinnen gedurende dertig jaar van ups en downs, successen net zoals mislukkingen, depressies en teleurstellingen.

Wanneer een ondenkbaar verraad hen uit elkaar breekt, gaan de twee vrouwen ieder hun eigen weg en is het onduidelijk of ze zich ooit zullen kunnen verzoenen.

Firefly Lane Art

Firefly Lane Aankondiging

Firefly Lane Trailer

Firefly Lane Trailer Seizoen 2

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)