Trailer vrijgegeven voor Netflix documentaire over vermoorde soldaat Vanessa Guillen

Trailer Vanessa Guillen: Vanessa Guillen had er altijd van gedroomd om in het leger te gaan, een Amerikaanse legersoldate worden dat was haar droom. Toen Vanessa Guilen in Fort Hood gestationeerd werd en daar aankwam was de realiteit helemaal anders dan ze zo vaak gedroomd had. Het werd voor haar het begin van een helse weg die ze nooit had kunnen voorstellen.

Vanessa Guillen Trailer

Niet lang nadat Vanessa aangekomen was op de basis van Fort Hood vertelde ze aan haar moeder dat ze seksueel geïntimideerd werd door een medesoldaat. Vanessa Guillen wordt vermoord terwijl ze haar droom wilde waarmaken!

De gebeurtenissen en haar verhaal bracht een internationale beweging op gang van aanrandingsslachtoffers die gerechtigheid en militaire hervorming eisten.

Het is dit levensverhaal en haar tragische dood dat centraal staat in de documentaire I Am Vanessa Guilen. De documentaire zal verschijnen op Netflix (België) op 17 november 2022.

De documentaire van regisseur Christy Wegener wordt beschreven als een spannende en openhartige film.

De documentaire volgt de strijd van haar familie voor historische militaire hervormingen. Een strijd, een reis die hen helemaal naar het Oval Office brengt.

In de kern is dit een verhaal over het overwinnen van de grootst denkbare kansen in naam van familie, liefde en gerechtigheid. Dit is David tegen Goliath op steroïden. Het opnemen tegen het Amerikaanse leger, een van de grootste en machtigste instellingen in Amerika, is geen gemakkelijke opgave.

Tijdens het maken van de film was het ongelooflijk om te zien hoe een familie, op het meest tragische moment van hun leven, hun verdriet opzij zette, de publieke arena betrad en vocht voor het grotere doel.

I Am Vanessa Guilen Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Trailer vrijgegeven voor Netflix documentaire over vermoorde soldaat Vanessa Guillen

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)