Netflix België Aankomende Titels Van Maandag 7 november tot en met Zondag 13 november 2022

Netflix België aankomend aanbod bevestigd door Netflix met aandacht voor alle films en series!

Netflix België: De titels van films en series voor de komende week voor België bevestigd door Netflix. Soms hebben we het gevoel dat en niet veel nieuw te bespeuren valt. Uit nieuwsgierigheid zijn we is gaan tellen in de eerste dagen van november hoeveel films met release jaar 2022 zijn toegevoegd aan het aanbod.

Voor november tot en met 5 november zijn het meer dan 1 film van 2022 per dag. We hebben nog even verder gezocht en hebben de maand oktober onder de loep genomen.

Ook in oktober is het zo dat er meer dan 1 film met releasejaar 2022 zijn toegevoegd. Als we dan naar de prijs kijken voor een abonnement dan krijgen we toch genoeg nieuw aanbod. We hebben dan nog de nieuwe series, nieuwe seizoenen niet meegerekend. 

Waar je als abonnee wel kunt over struikelen dat er niet genoeg nieuw aanbod wordt toegevoegd dat je zelf graag ziet. We mogen niet vergeten dat we niet alleen zijn, dat niet iedereen graag hetzelde genre goed vind.

Netflix België

Lost Bullet 2

Release: 2022-11-10Genre: Actie
Overview

“Na de dood van Charras namen Lino en Julia het over en vormden ze de nieuwe verdovende eenheid. Vastbesloten om de moordenaars van zijn broer en zijn mentor te vinden, zet Lino zijn jacht voort en laat niemand hem in de weg lopen.”

Vanaf Donderdag

Falling for Christmas

Release: 2022-11-10    Genre: Romantiek
Overview

Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

Vanaf Donderdag

The Crown

Genre: DramaSeasons: 5Episodes: 50
Overview

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

Vanaf Woensdag

FIFA Uncovered

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 4
Overview

Van machtsspelletjes tot mondiale politiek: de veelbewogen geschiedenis van de FIFA en wat ervoor nodig is om een WK te organiseren, worden onder de loep genomen.

Vanaf Woensdag

Capturing the Killer Nurse

Release: 2022-11-11Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire laat zien hoe onderzoekers hebben bewezen dat ic-verpleegkundige Charles Cullen patiënten vermoordde — en hoe hij bijna wegkwam met moord.

Vanaf Vrijdag

Ancient Apocalypse

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Journalist Graham Hancock reist de wereld rond op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste ijstijd.

Vanaf Woensdag

Warrior Nun

Genre: Action & AdventureSeasons: 2Episodes: 18
Overview

Na wakker te zijn geworden in een lijkenhuis, ontdekt een verweesde tiener dat ze nu superkrachten bezit als de gekozen Halo-Drager voor een geheime sekte van op demon jagende nonnen.

Vanaf Donderdag

Mary Queen of Scots

Release: 2018-12-07Genre: Drama
Overview

'Mary Queen of Scots' vertelt het verhaal over het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart. Mary werd op haar zestiende Koningin van Frankrijk. Nadat ze op haar achttiende weduwe wordt ontstaat er de druk om te hertrouwen.

Vanaf Donderdag

Amor con fianza

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 7
Overview

Een nieuwe groep van zogenaamd hechte koppels stelt zijn relaties op de proef. Zal de waarheid bij de zoektocht van deze stellen naar liefde en geld pijn of goed doen?

Vanaf Donderdag

State of Alabama vs. Brittany Smith

Release: 2022-11-10Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire gaat over een vrouw die Alabama's 'Stand Your Ground'-wet gebruikt nadat ze een man heeft gedood die haar naar eigen zeggen gewelddadig te lijf ging.

Vanaf Donderdag

Kal

Release: 2022-11-11Genre: Romantiek
Overview

De vriendin van Semih maakt het plotseling uit. Hij gaat op zoek naar antwoorden over hun relatie en moet al snel onder ogen zien wat hij lang heeft genegeerd.

Vanaf Vrijdag

The Soccer Football Movie

Release: 2022-11-09Genre: Animatie
Overview

Vier jonge voetbalfans proberen samen de vaardigheden van hun idolen terug te krijgen nadat een sluwe, kwaadaardige wetenschapper hun talent heeft gestolen.

Vanaf Woensdag

Monica, O My Darling

Release: 2022-11-11Genre: Misdaad
Overview

Na een plotse wending in een passionele affaire, belandt een gehaaide robotica-expert in een moorddadig complot. Maar niets – zelfs de dood niet – is wat het lijkt.

Vanaf Vrijdag

Is That Black Enough for You?!?

Release: 2022-10-09Genre: Documentaire
Overview

Cultuurcriticus en historicus Elvis Mitchell schetst de evolutie – en revolutie – van de zwarte film vanaf het begin tot de invloedrijke films uit de jaren 70.

Vanaf Vrijdag

Lilet Never Happened

Release: 2012-10-13Genre: Drama
Overview

Het 12-jarige, onaangepaste Filipijnse straatmeisje Lilet (Sandy Talag) vecht om te overleven in de straten van Manilla, en dreigt af te glijden in de prostitutie. Sociaal werkster Claire (Johanna ter Steege) probeert wanhopig het meisje te redden, maar haar pogingen stranden keer op keer. Hoewel Lilet genoeg kansen krijgt om eruit te stappen kiest ze, in al haar weerbarstigheid, de moeilijkste weg. Doordat zij half Westers en half Filipijns is, groeit zij uiteindelijk uit tot de populairste prostituee in Manilla onder westerse pedofielen.

Vanaf Vrijdag

Down to Earth with Zac Efron

Genre: DocumentaireSeasons: 2Episodes: 16
Overview

In deze reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.

Vanaf Vrijdag

Mijn Vaders Draak

Release: 2022-11-04Genre: Animatie
Overview

Een jongen verlaat Levenloos Stad en reist naar het mysterieuze Wild Eiland, waar hij woeste beesten aantreft en een vriendschap voor het leven sluit.

Vanaf Vrijdag

Neal Brennan: Blocks

Release: 2022-11-08Genre: Komedie
Overview

In deze stand-upspecial kijkt Neal Brennan terug op zijn leven, van de vreemde relatie die mensen hebben met honden tot hoe het is om een model te daten of een buggy te hebben.

Vanaf Dinsdag

Deepa en Anoop

Genre: KidsSeasons: 2Episodes: 36
Overview

Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.

Vanaf Maandag

Medieval

Release: 2022-09-08Genre: Historisch
Overview

In de Boheemse 14de eeuw is Jan Žižka de militair leider van een groep huurlingen die het vieze werk voor de adel opknappen, in het bijzonder voor Lord Boresh. Hun nieuwe opdracht is om Boresh op tijd in Praag te krijgen om de inhuldiging van de nieuwe koning Wenceslaus veilig te stellen. Nadat dit mislukt moeten ze de dochter van een rijke edelman ontvoeren. Dit wordt lastig wanneer Jan voor haar valt.

Vanaf Dinsdag – Profieltaal Engels

١١:١١

Release: 2022-02-02Genre: Drama
Overview

Wanneer een verwarde advocaat zelfmoord probeert te plegen in zijn auto, veroorzaakt de verdwaalde kogel een reeks gebeurtenissen die de levens van drie vreemden met elkaar verstrengelen.

Vanaf Vrijdag – Profieltaal Engels

Something Necessary

Release: 2013-03-03Genre: Drama
Overview

In dit drama ontmoet een vrouw die haar leven opnieuw opbouwt een jonge man die op zoek is naar verlossing in de nasleep van de burgerlijke onrust veroorzaakt door de verkiezingen van 2007 in Kenia.

Vanaf Vrijdag – Profieltaal Engels

Muchos pedazos de algo

Release: 2015-04-24Genre: Romantiek
Overview

Een groep jonge, werkloze artiesten gaat op zoek naar antwoorden en inspiratie te midden van seks, drugs en existentiële crises op een wild muziekfestival in Spanje.

Vanaf Zaterdag – Profieltaal Engels

Dinner at My Place

Release: 2022-01-28Genre: Komedie
Overview

Een jonge man is klaar om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, maar zijn plannen voor een romantisch diner worden verstoord wanneer zijn overdreven ex onuitgenodigd opduikt.

Vanaf Vrijdag – Profieltaal Engels

Muziek Documentaires

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Netflix België Aankomende Titels Van Maandag 7 november tot en met Zondag 13 november 2022

Netflix België aankomend aanbod bevestigd door Netflix met aandacht voor alle films en series!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)