Netflix België Overzicht Films Toegevoegd In November 2022 (Update 30/11)

Netflix België: November is op zijn einde en dit is dan ook de laatste update voor de films die zijn toegevoegd. Met meer dan 1 titel per dag met release jaar 2022 is het een hele lijst geworden om te verkennen. Je zal hier ook titels terug vinden waarvan je nog niet wist dat ze zijn toegevoegd aan het aanbod. Tijd om de titels eens te overlopeen!

Volg heel de maand november de films die worden toegevoegd aan Netflix België, deze titels zijn allemaal te streamen in België. Met updates door november heen krijg je een goed overzicht welke filmtitels er worden toegevoegd!

Netflix België Films November 2022

Blijf Scrollen Voor Film Lijst

1 November

Equilibrium

Release: 2002-12-06Genre: Actie
Overview

In een denkbeeldige toekomst bewaart een totalitair regime de vrede door de bevolking te drogeren en emoties te bestraffen met de doodstraf. John Preston ziet toe op de vervolging van mensen die deze wetten overtreden, maar begint zich af te vragen of wat hij doet wel goed is.

Het Regent Gehaktballen 2

Release: 2013-09-26Genre: Animatie
Overview

Na de rampzalige storm voedsel in de eerste film, zijn Flint en zijn vrienden gedwongen de stad te verlaten. Flint accepteert de uitnodiging van zijn idool Chester V aan te sluiten De Live Corp Company, die is belast om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders in de wereld te creëren technologieën voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint ontdekt dat zijn machine nog werkt en schept nu mutant voedsel beesten als leven augurken, honger tacodiles, shrimpanzees en appeltaart-Thons, moeten hij en zijn vrienden terug te keren naar de wereld te redden.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Release: 2021-07-23Genre: Actie
Overview

Een spin-off van 'G.I. Joe' rond het karakter Snake Eyes. Snake Eyes wil een van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan worden, maar de weg naar deze kringen is niet eenvoudig. De moordenaars van de Arashikage-clan nemen klussen aan die niemand anders durft te doen. Snake Eyes is vastbesloten om met zijn leraar Hard Master te trainen om zijn doel te bereiken…

K-19: The Widowmaker

Release: 2002-07-19Genre: Drama
Overview

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de eerste Russische nucleaire onderzeeër, die met pech kreeg te kampen op zijn eerste reis naar de Noord-Atlantische zee in 1961. De crew, geleid door de stugge kapitein Zateyev, raakt betrokken in een race tegen de klok om een ontploffing te voorkomen die niet alleen de crew zou doden, maar ook een wereldoorlog tot gevolg zou kunnen hebben.

Last Holiday

Release: 2006-01-13Genre: Avontuur
Overview

Georgia Byrd, een verlegen verkoopster van keukengerei uit New Orleans, krijgt te horen dat ze niet lang meer te leven heeft. Ze gooit het roer om en besluit een laatste droomvakantie te houden in Europa. Omdat ze denkt dat ze niets meer te verliezen heeft, gooit ze alle remmen los. Georgia's persoonlijke transformatie heeft effect op iedereen die in haar buurt komt.

Georgetown

Release: 2019-05-14Genre: Misdaad
Overview

Ulrich Mott, een excentrieke en gladde babbelaar, heeft iedereen in Washington D.C. om zijn vinger gewonden. Maar wanneer zijn veel oudere en rijke vrouw plotseling dood in hun huis wordt aangetroffen, vermoedt haar dochter Amanda dat Ulrich niet degene is die hij lijkt te zijn. Helemaal wanneer het politieonderzoek een groot bedrog aan het licht brengt.

War

Release: 2007-08-24Genre: Actie
Overview

Wanneer de collega van FBI-agent Jack Crawford wordt vermoord door de mysterieuze huurmoordenaar 'Rogue' zweert deze wraak te nemen. Wat volgt is een intensieve klopjacht op 'Rogue', die bovendien een dodelijke oorlog heeft ontketend tussen twee Aziatische misdaadsyndicaten.

Deck the Halls

Release: 2006-11-22Genre: Komedie
Overview

Steve, een nette huisvader, is een echte liefhebber van Kerstmis. Zijn nieuwe buurman Buddy, is zijn absolute tegenpool. Beiden zouden zij graag de mooiste kerstversiering van de buurt willen hebben. Buddy's grote wens is een huis met zoveel kerstlichtjes dat het zichtbaar is vanuit de ruimte. Wanneer het huis van Buddy straalt als nooit tevoren, verandert het georganiseerde leventje van Steve in een complete chaos en besluit hij actie te ondernemen…

Little Man

Release: 2006-08-31Genre: Komedie
Overview

Lilliputter Calvin Sims is een crimineel, die op een dag een kostbare diamant weet te stelen. Om het te verbergen, stopt hij het in de handtas van een voorbijgaande vrouw. Als Calvin de diamant dan terug wil hebben, besluit hij zich als een baby voor te doen. Als hij dan vervolgens door de vrouw en haar man in huis wordt genomen, gaat hij op zoek naar de diamant …

Never Back Down 2: The Beatdown

Release: 2011-09-13Genre: Drama
Overview

De voormalige bokser Zach, de getalenteerde Mixed Martial Arts-vechter Tim, de veel getreiterde winkelbediende Justin en de worstelaar Mike hebben allemaal een verschillende achtergrond. Maar ze delen allemaal dezelfde passie: vechten. Ze worden al snel loyaal aan hun gezamenlijke, onorthodoxe trainer Case, een voormalig UFC-kampioen die zijn beste tijd heeft gehad. Case leert hen veel meer dan alleen vechten en bereidt hen voor op een wedstrijd genaamd de 'Beatdown', die gerund wordt door een lokale schooljongen en de impressario Max. Wanneer hun mentor erin geluisd wordt door een stel foute agenten, slaan de mannen de vuisten ineen om de verrader te vinden.

Misha and the Wolves

Release: 2021-09-03Genre: Documentaire
Overview

Ze ontsnapte als jong meisje aan de Holocaust en leefde tussen de wolven. Of toch niet? Een buitengewoon verhaal roept sympathie op, maar vereist ook een kritische blik.

12 Gifts of Christmas

Release: 2022-02-01Genre: Familie
Overview

Twee weken voor kerstmis. Anna is een werkloze schilderes. Het lukt haar niet om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze wordt ingehuurd als persoonlijke winkelbediende van Marc, een gestreste zakenman. Door de samenwerking ontdekken ze allebei nieuwe invalshoeken.

The Space Between

Release: 2021-04-23Genre: Drama
Overview

Micky Adams, een excentrieke rockmuzikant die verleden tijd is, verliest zijn grip op de realiteit wanneer zijn platenlabel de banden wil verbreken. In de hoop uit de postkamer van het platenlabel te ontsnappen, krijgt een jonge Charlie Porter de opdracht om naar de bizarre woning van Micky te gaan en hem te dwingen zijn contract op te zeggen. Micky realiseert zich dat Charlie de sleutel kan zijn tot een artistieke doorbraak en een onwaarschijnlijke vriendschap groeit.

The Takeover

Release: 2022-11-01Genre: Actie
Overview

Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie.

Noise

Release: 2007-11-06Genre: Komedie
Overview

Ook zo'n last van kabaal? David Owen heeft er genoeg van. Om de haverklap gaat er een autoalarm af in de straat en meestal 's nachts, wanneer hij en zijn vrouw proberen te slapen. David besluit het recht in eigen hand te nemen: hij laat banden leeglopen, knipt alarmkabels door en als dat niet helpt, gaat hij de auto's met honkbalknuppels en golfclubs te lijf! Ook al komt hij in aanraking met de politie, raakt hij zijn baan kwijt en gooit zijn vrouw hem op straat, David geeft zijn strijd tegen het lawaai niet op. Meer en meer New Yorkers steunen hem, tot grote woede van burgemeester Schneer, die een manier zoekt om David te stoppen. Met hulp van een jonge journaliste bedenkt David echter een ingenieuze manier om zijn strijd te winnen…

Elf Pets: Santa's Reindeer Rescue

Release: 2020-11-01Genre: Animatie
Overview

Het is bijna Kerstmis en de testvluchten van de Kerstman hebben problemen opgeleverd. Kunnen De Elf op het Schap, een groep schattige Elf Pieten Rendieren en de bende vertrouwde Scout Elf vrienden van de Kerstman hem helpen het antwoord te vinden voordat het te laat is? Sluit je aan bij Santa's cast van grillige personages in deze geanimeerde kerstspecial vol tenenkrommende humor en hart, terwijl ze samenwerken om de feestdagen te redden en de kracht van liefde ontdekken.

To Russia with Love

Release: 2022-11-01Genre: Romantiek
Overview

Als een toegewijde ondernemer het hart van een vrijgevochten reizigster verovert, moet hij ook haar strenge en afkeurende vader voor zich zien te winnen.

2 November

Baby Mamas

Release: 2018-10-12Genre: Komedie
Overview

Van verrassend nieuws tot relatieproblemen: vier collega's in verschillende stadia van het moederschap proberen elkaar te ondersteunen in hun problemen met mannen.

3 November

Blade II

Release: 2002-03-22Genre: Fantasie
Overview

Er heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld, genaamd The Reaper. De bloeddorst van deze vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als andere vampiers voorzien hebben. Blade en Whistler besluiten samen te werken met The Bloodpackt, een elite team vampiers, aangezien ze dit maal een gezamenlijk doel hebben.

The Blind Side

Release: 2009-11-20Genre: Drama
Overview

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Micheal Oher, een jonge, dakloze Afro-Amerikaanse jongen.

Focus

Release: 2015-02-25Genre: Romantiek
Overview

Nicky is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, zij gooit al zijn plannen in de war en raakt de doortrapte oplichter volledig van de wijs.

Blade: Trinity

Release: 2004-12-08Genre: Actie
Overview

De vampiernatie heeft een duister plan bedacht om Blade te laten opdraaien voor een reeks brutale moorden. Om zichzelf te redden, moet Blade zijn krachten bundelen met een groep menselijke vampierjagers, de 'Nightstalkers'. Abigail, de dochter van zijn mentor Whistler en Hannibal King, een van de 'Nightstalkers', staan Blade bij in de ultieme strijd tegen de vampieren.

Panayotis Pascot : Presque

Release: 2022-11-03Genre: Komedie
Overview

Degenen die hem nog steeds zien als een onschuldige tiener tv-correspondent staan een verrassing te wachten: De Franse komiek Panayotis Pascot is volwassen en klaar om echt te worden.

Going in Style

Release: 2017-04-06Genre: Misdaad
Overview

Drie senioren verliezen hun pensioengeld waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

4 November

Enola Holmes 2

Release: 2022-11-04Genre: Mysterie
Overview

Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.

Daddy's Home 2

Release: 2017-11-09Genre: Komedie
Overview

Vervolg op Daddy's Home. Dusty en Brad hebben hun geschillen opzij gezet en helpen elkaar met hun co-ouderschap. Alles gaat er vredig aan toe, totdat hun vaders op bezoek komen tijdens de feestdagen en de spanningen hoog oplopen.

Elesin Oba: The King's Horseman

Release: 2022-09-10Genre: Drama
Overview

Na de dood van zijn koning moet een ruiter zich opofferen om hem in het hiernamaals te dienen, maar onverhoedse afleidingen leiden tot een onverwachte tragedie.

40 Sticks

Release: 2020-11-20Genre: Thriller
Overview

Wanneer hun gevangenisbus op een regenachtige nacht in een bos verongelukt, komt een groep criminelen in gevecht met wilde dieren en een mysterieuze moordenaar.

5 November

Taking Lives

Release: 2004-03-19Genre: Misdaad
Overview

Illeana Scott is een FBI-profiler die de reguliere methodes naast zich neerlegt en puur op haar instinct vertrouwt. Wanneer Montreal overspoeld wordt door een golf van moorden en de rechercheurs met de handen in het haar zitten, wordt er beroep op haar expertise gedaan. Scott ontdekt dat de kameleonmoordenaar de levens en identiteiten van zijn slachtoffers overneemt.

The International

Release: 2009-02-03Genre: Actie
Overview

Interpol agent Louis Salinger en advocaat Eleanor Whitman zijn vastbesloten om de waarheid over een van de grootste banken ter wereld boven tafel te krijgen. Hun zoektocht naar gerechtigheid brengt hen van Berlijn naar Milaan en van Istanbul naar New York. Een chaotische tijd breekt aan en beiden blijken in levensgevaar te zijn.

122

Release: 2019-01-02Genre: Horror
Overview

Tijdens een bloedige nacht worstelen een jongeman en zijn geliefde, niet om het ziekenhuis te bereiken, maar om te ontsnappen en te overleven.

Switch

Release: 1991-05-10Genre: Fantasie
Overview

Steve Brooks is een sexistische macho. Wanneer hij op een dag vermoord wordt door een van zijn vriendinnen, besluiten ze in de hemel dat er daar geen ruimte voor hem is. Hij wordt teruggestuurd in het lichaam van een vrouw, om zo te kunnen ondergaan hoe het is om slecht door mannen behandeld te worden.

Orgasm Inc: The Story of OneTaste

Release: 2022-11-05Genre: Documentaire
Overview

Een seksueel welzijnsbedrijf krijgt bekendheid en volgelingen, dan komen leden naar voren met schokkende beschuldigingen.

Kac Wawa

Release: 2012-03-02Genre: Komedie
Overview

Een bescheiden vrijgezellenfeest mondt voor vijf vrienden uit in een wilde, onvergetelijke nacht in de straten van Warschau.

8 November

Medieval

Release: 2022-09-08Genre: Historisch
Overview

In de Boheemse 14de eeuw is Jan Žižka de militair leider van een groep huurlingen die het vieze werk voor de adel opknappen, in het bijzonder voor Lord Boresh. Hun nieuwe opdracht is om Boresh op tijd in Praag te krijgen om de inhuldiging van de nieuwe koning Wenceslaus veilig te stellen. Nadat dit mislukt moeten ze de dochter van een rijke edelman ontvoeren. Dit wordt lastig wanneer Jan voor haar valt.

12 Strong

Release: 2018-01-16Genre: Oorlog
Overview

'12 Strong' vertelt het waargebeurde verhaal van een Special Forces-team dat vlak na de aanslagen op 11 september naar Afghanistan is gestuurd. Onder leiding van een onbeproefde kapitein moeten ze samen met een Afghaanse krijgsheer de Taliban te bestrijden.

Triviaverse

Release: 2022-11-08Genre: Familie
Overview

Hoogste score wint! Daag een vriend uit of versla een mysterieuze vijand door willekeurige snelle triviavragen te beantwoorden over wetenschap, kunst, aardrijkskunde en meer.

Minions & More Volume 2

Release: 2022-11-08Genre: Komedie
Overview

In deze compilatie van het bedrijf achter de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise zie je animatiefilmpjes, zoals 'Phil's Dance Party' en 'Binky Nelson Unpacified'.

Neal Brennan: Blocks

Release: 2022-11-08Genre: Komedie
Overview

In deze stand-upspecial kijkt Neal Brennan terug op zijn leven, van de vreemde relatie die mensen hebben met honden tot hoe het is om een model te daten of een buggy te hebben.

9 November

The Haunting of Margam Castle

Release: 2020-09-01    Genre: Horror
Overview

Een team van Amerikaanse parapsychologen komt in aanraking met wraakzuchtige geesten tijdens hun research in een verlaten kasteel waarvan men zegt dat het er spookt.

The Playbirds

Release: 1978-01-01Genre: Thriller
Overview

Een detective gaat undercover in de pornowereld nadat een moordenaar het gemunt heeft op de modellen van een vooraanstaand mannentijdschrift in dit Britse misdaaddrama uit 1978.

The Curse of Hobbes House

Release: 2020-06-26Genre: Horror
Overview

Twee zussen moeten in het landhuis van hun overleden tante verblijven om hun erfenis op te eisen. Ze vinden echter meer dood in het huis dan ze hadden verwacht.

A.K.A Nadia

Release: 2015-07-01Genre: Drama
Overview

Een choreografe zoekt contact met een oude vlam, maar een 20 jaar oud geheim dreigt haar ware identiteit te onthullen en haar zorgvuldig opgebouwde leven te verwoesten.

Una storia valdese

Release: 2022-03-24Genre: Documentaire
Overview

Aan de hand van archiefbeelden en interviews maakt een fotograaf een bitterzoete reis naar zijn beginjaren op een Waldenzen-basisschool.

The Soccer Football Movie

Release: 2022-11-09Genre: Animatie
Overview

Vier jonge voetbalfans proberen samen de vaardigheden van hun idolen terug te krijgen nadat een sluwe, kwaadaardige wetenschapper hun talent heeft gestolen.

10 November

Mary Queen of Scots

Release: 2018-12-07Genre: Drama
Overview

'Mary Queen of Scots' vertelt het verhaal over het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart. Mary werd op haar zestiende Koningin van Frankrijk. Nadat ze op haar achttiende weduwe wordt ontstaat er de druk om te hertrouwen.

Falling for Christmas

Release: 2022-11-10Genre: Romantiek
Overview

Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

Lost Bullet 2

Release: 2022-11-10Genre: Actie
Overview

“Na de dood van Charras namen Lino en Julia het over en vormden ze de nieuwe verdovende eenheid. Vastbesloten om de moordenaars van zijn broer en zijn mentor te vinden, zet Lino zijn jacht voort en laat niemand hem in de weg lopen.”

Cuba's Wild Revolution

Release: 2019-06-09Genre: Documentaire
Overview

Nestelende schildpadden, broedende leguanen, springende krokodillen. Blijven de weelderige natuurlijke wonderen van Cuba intact nu de internationale betrekkingen verder uitbreiden?

State of Alabama vs. Brittany Smith

Release: 2022-11-10Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire gaat over een vrouw die Alabama's 'Stand Your Ground'-wet gebruikt nadat ze een man heeft gedood die haar naar eigen zeggen gewelddadig te lijf ging.

11 November

Kal

Release: 2022-11-11Genre: Romantiek
Overview

De vriendin van Semih maakt het plotseling uit. Hij gaat op zoek naar antwoorden over hun relatie en moet al snel onder ogen zien wat hij lang heeft genegeerd.

Monster-in-Law

Release: 2005-05-13Genre: Romantiek
Overview

Het liefdesleven van Charlotte (Jennifer Lopez) is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields (Michael Vartan) ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het jonge koppel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Kevin's moeder Viola (Jane Fonda) is daar echter helemaal niet blij mee. Zij heeft hele andere huwelijkskandidaten voor haar zoon op het oog. Bovendien is ze net haar baan als televisiepresentatrice kwijtgeraakt, wat haar humeur niet ten goede komt. Met een suikerzoete glimlach op haar gezicht besluit ze de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby (Wanda Sykes) ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte piekert er niet over om haar geliefde zomaar af te laten pakken. Zo ontstaat er een hilarische strijd tussen Viola en Charlotte.

Æon Flux

Release: 2005-11-30Genre: Sciencefiction
Overview

In een verre toekomst hebben besmettelijke ziektes het grootste gedeelte van de wereldbevolking vernietigd. Er is nog maar één beschermde stad, Bregna, die wordt omgeven door een soort muur. De stad wordt geleid door een aantal wetenschappers. Aeon Flux is de belangrijkste strijdster van de Monicans, een ondergronds rebellen-netwerk dat wordt geleid door de 'Handler'.

A Metamorfose dos Pássaros

Release: 2021-09-03Genre: Documentaire
Overview

Het onderzoek van een vrouw naar haar familiegeschiedenis ontwikkelt zich tot een meditatie over leven, dood en de emotionele impact van gedeelde rouw.

Hálfur Álfur

Release: 2020-09-19Genre: Documentaire
Overview

Aan de kust van IJsland bereidt een vuurtorenwachter zich voor op zijn 100ste verjaardag terwijl zijn vrouw zich terugtrekt in een wereld van vergeten poëzie.

Mijn Vaders Draak

Release: 2022-11-04Genre: Animatie
Overview

Een jongen verlaat Levenloos Stad en reist naar het mysterieuze Wild Eiland, waar hij woeste beesten aantreft en een vriendschap voor het leven sluit.

Is That Black Enough for You?!?

Release: 2022-10-09Genre: Documentaire
Overview

Cultuurcriticus en historicus Elvis Mitchell schetst de evolutie – en revolutie – van de zwarte film vanaf het begin tot de invloedrijke films uit de jaren 70.

Erbarme dich – Matthäus Passion Stories

Release: 2015-02-26Genre: Documentaire
Overview

Tijdens repetities van de 'Matthäus-Passion' bespreken artiesten en musici het tijdloze werk van Johann Sebastian Bach en de impact hiervan op het publiek.

Soa

Release: 2020-11-27Genre: Documentaire
Overview

Van knallende ballonnen tot kwakende eenden in een vijver, geluid is de brandstof voor deze meeslepende film die onderzoekt hoe het ons dagelijks leven vormgeeft en beïnvloedt.

Lilet Never Happened

Release: 2012-10-13Genre: Drama
Overview

Het 12-jarige, onaangepaste Filipijnse straatmeisje Lilet (Sandy Talag) vecht om te overleven in de straten van Manilla, en dreigt af te glijden in de prostitutie. Sociaal werkster Claire (Johanna ter Steege) probeert wanhopig het meisje te redden, maar haar pogingen stranden keer op keer. Hoewel Lilet genoeg kansen krijgt om eruit te stappen kiest ze, in al haar weerbarstigheid, de moeilijkste weg. Doordat zij half Westers en half Filipijns is, groeit zij uiteindelijk uit tot de populairste prostituee in Manilla onder westerse pedofielen.

Carlos Almaraz: Playing With Fire

Release: 2019-05-01Genre: Documentaire
Overview

Deze film combineert archiefbeelden met interviews en viert een van Los Angeles's meest invloedrijke schilders en Chicano kunstactivisten uit de jaren 1970.

Monica, O My Darling

Release: 2022-11-11Genre: Misdaad
Overview

Na een plotse wending in een passionele affaire, belandt een gehaaide robotica-expert in een moorddadig complot. Maar niets – zelfs de dood niet – is wat het lijkt.

Capturing the Killer Nurse

Release: 2022-11-11Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire laat zien hoe onderzoekers hebben bewezen dat ic-verpleegkundige Charles Cullen patiënten vermoordde — en hoe hij bijna wegkwam met moord.

Any Crybabies Around

Release: 2020-11-20Genre: Drama
Overview

Een onvolwassen jonge vader in Akita wordt een outcast in zijn gemeenschap na een media-incident. Twee jaar later keert hij terug om op onbeholpen wijze te proberen het goed te maken.

12 November

Costa Brava, Lebanon

Release: 2022-01-21Genre: Drama
Overview

De vrijgevochten familie Badri is ontsnapt aan de giftige vervuiling van Beiroet door toevlucht te zoeken in het utopische berghuis dat ze hebben gebouwd. Maar onverwacht wordt er een stortplaats voor vuilnis aangelegd vlak buiten hun omheining, waardoor het afval van een heel land op hun stoep terechtkomt. Naarmate het afval toeneemt, nemen ook de spanningen tussen weggaan en weerstand bieden toe, waardoor hun idyllische huis en de eenheid van hun familie worden bedreigd

Eldorado

Release: 2012-01-30Genre: Komedie
Overview

Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.

Knuckle City

Release: 2019-09-06Genre: Actie
Overview

Achtervolgd door de erfenis van zijn vader, hoopt een ouder wordende bokser zijn familie uit de criminaliteit en armoede te halen door een comeback te maken in een gevecht waar veel op het spel staat.

Sinam

Release: 2022-09-16Genre: Actie
Overview

In de nasleep van een schokkende tragedie wordt een rechtschapen agent gedreven door woede om wraak te nemen op de krachten erachter.

Supa Modo

Release: 2018-02-18Genre: Drama
Overview

De negenjarige Jo droomt er van om een superheldin te worden. Haar terminale ziekte dreigt echter roet in het eten te gooien. Vechtend tegen de tijd en allerlei obstakels proberen de inwoners van haar dorp haar laatste wens uit te laten komen: het maken van een film waarin Jo de held in is.

13 November

Mawlana: The Preacher

Release: 2017-01-04Genre: Mysterie
Overview

In Egypte komt een onorthodoxe tv-prediker met een grote aanhang terecht in een web van politieke onenigheid dat zijn geloofwaardigheid en overtuigingen op de proef stelt.

Mense van die Wind

Release: 2022-11-04Genre: Drama
Overview

Na de verwoestende dood van zijn vriendin ontvlucht singer-songwriter Louw de stad en trekt zich terug in de rust van de boerderij van zijn familie om zijn verlies te verwerken. Hij hervindt zijn vriendschap met een ex-vriendin en sluit vriendschap met een mishandelde en problematische tiener. Door de tiener onder zijn hoede te nemen, vindt Louw een nieuwe focus en de kracht om door te gaan.

Asinamali

Release: 2017-09-22Genre: Drama
Overview

Kameraad Washington, een zwarte strijdactivist, keert terug naar Zuid-Afrika om met veroordeelden te werken aan een muzikaal toneelstuk. Door middel van persoonlijke getuigenissen, zang en dans vinden de gevangenen veerkracht, bevrijding en vergeving.

BNK48: One Take

Release: 2020-04-01Genre: Documentaire
Overview

Leden van de Thaise meidenband BNK48 delen hoogte- en dieptepunten tijdens de voorbereiding van de zesde 'Single Senbatsu General Election'.

14 November

The Broken Hearts Gallery

Release: 2020-09-11Genre: Komedie
Overview

Lucy is een jonge galerie-assistent die herinneringen verzamelt aan haar relaties. Ze ontdekt dat ze haar verleden moet loslaten om verder te komen, en bedenkt een mooie, artistieke manier om zichzelf en anderen te helpen die een gebroken hart hebben gehad.

Stutz

Release: 2022-11-14Genre: Documentaire
Overview

In openhartige gesprekken met acteur Jonah Hill onderzoekt leidend psychiater Phil Stutz ervaringen uit zijn jeugd en zijn unieke, visuele therapiemodel.

Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek

Release: 2009-02-12Genre: Fantasie
Overview

Lilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.

Satria Heroes: Revenge of Darkness

Release: 2017-05-04Genre: Actie
Overview

Een jaar is verstreken sinds Satria Garuda Bima-X VUDO versloeg en de aarde weer in vrede is. Ray en Rena bouwen de Parallelle Wereld weer op. Maar nieuwe kwade krachten vallen aan en oude vijanden staan weer op om de aarde te verwoesten.

Aloevera

Release: 2020-03-06Genre: Romantiek
Overview

In een stad die verdeeld is in twee tegengestelde groepen, vallen een man en een vrouw van tegengestelde kanten voor elkaar. Maar kan de liefde de lijn die hen scheidt overstijgen?

Taimour & Shafi’aa

Release: 2007-06-22    Genre:
Overview

Buren en jeugdliefdes Taymour en Shafika’s liefde wordt op de proef gesteld wanneer zij wordt benoemd tot minister en hij haar lijfwacht wordt.

What Do You Bet, Mari Pili?

Release: 1991-02-01Genre: Komedie
Overview

Drie twintigers in het Barcelona van de jaren 90 dagen elkaar uit: versier de eerste man die je tegenkomt en die vraagt hoe je heet.

Keluarga Cemara

Release: 2019-01-03Genre: Familie
Overview

De zwager van Abah heeft grote schulden gemaakt en die worden op Abah verhaald. Schuldeisers hebben beslag gelegd op al zijn waardevolle spullen én op zijn huis in Jakarta. Dat betekent verhuizen en wel naar een afgelegen dorpje waar Abah opgroeide.

15 November

Knives Out

Release: 2019-11-27Genre: Komedie
Overview

Na de dood van misdaadromanschrijver Harlan Thrombey, vlak na zijn 85e verjaardag, wordt op mysterieuze wijze de gerenommeerde detective Benoit Blanc ingeschakeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Van Harlans disfunctionele familie tot zijn toegewijde personeel, iedereen is een verdachte.

Deon Cole: Charleen's Boy

Release: 2022-11-15Genre: Komedie
Overview

Deon Cole denkt in een krachtige stand-upspecial na over romantiek, racistische hoteldouches, post-coïtale bedgebeden en waarom hij van vrouwen van een bepaalde leeftijd houdt.

This Is It

Release: 2009-10-28Genre: Muziek
Overview

De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen van de wereldberoemde popster Michael Jackson. Ook zien we enkele interviews met vrienden en creatieve partners van Michael. De film bevat voornamelijk videomateriaal van de laatste repetities van Jackson voor zijn nieuwe reeks concerten, kort voor de dood van de popster op 25 juni.

Reset

Release: 2021-06-09    Genre: Documentaire
Overview

Van de noordpoolcirkel tot de stranden van Polynesië: verken onze wereld en een levensstijl die extreme sporten combineert met een intieme connectie met de natuur.

Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure

Release: 2022-11-15Genre: Actie
Overview

De tieners in Kamp Krijtastisch, Darius, Brooklynn, Kenji, Sammy, Yaz en Ben, hebben je hulp nodig om deze interactieve tocht vol verrassingen te overleven.

16 November

Get Out

Release: 2017-02-24Genre: Mysterie
Overview

Chris, een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Instant Family

Release: 2018-11-16Genre: Komedie
Overview

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu moeten ze proberen een manier te vinden om hun kinderen, die helemaal geen zin hebben om volwassen te worden, op te voeden.

The Wonder

Release: 2022-11-02Genre: Drama
Overview

Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.

Ride Along

Release: 2014-01-07Genre: Actie
Overview

De geharde politieman James uit Atlanta verafschuwt zijn toekomstige zwager Ben, een slappe bewaker. Wanneer zijn praatgrage zwager toetreedt tot de politieschool, neemt James hem toch mee op een trip, maar hij krijgt al snel spijt.

Cult of Chucky

Release: 2017-10-12Genre: Horror
Overview

Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce ten onrechte overtuigd dat zij – en niet Chucky – haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische "tool" om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy" pop.

In Her Hands

Release: 2022-11-16Genre: Documentaire
Overview

Terwijl westerse troepen zich terugtrekken, trotseert de jongste vrouwelijke burgemeester van Afghanistan het levensgevaar om de strijd voor onderwijs voor de volgende generatie Afghanen te leiden.

The Diary Of Anne Frank

Release: 2016-03-03Genre: Drama
Overview

De eerste Duitse verfilming van 'Het dagboek van Anne Frank' toont haar innerlijke wereld en hoe ze ondergedoken leefde in het door de nazi's bezette Nederland.

ปฏิบัติการกู้หวย – The Lost Lotteries

Release: 2022-11-16    Genre: Misdaad
Overview

Vijf vreemdelingen met pech moeten samenwerken om winnende loten ter waarde van miljoenen terug te stelen van een gemene maffiabaas.

Off Track

Release: 2022-01-28Genre: Komedie
Overview

In een vlaag van wanhoop probeert een alleenstaande moeder met haar (niet zo perfecte) perfectionistische broer de Vasaloppet te skiën.

Racionais: Das Ruas de São Paulo Pro Mundo

Release: 2022-10-20Genre: Documentaire
Overview

Gewapend met muziek en een boodschap veranderde de invloedrijke hiphopgroep Racionais MC's straatpoëzie in een machtige beweging in Brazilië en daarbuiten.

17 November

Pixel Theory

Release: 2013-10-23Genre: Sciencefiction
Overview

Het Programma heeft alles veranderd. Het heeft de menselijke creativiteit verworpen, de vrije wil in twijfel getrokken en lijkt de muren van de rede te kunnen doorbreken. Universele kennis is nu binnen handbereik, maar is het menselijk ras er klaar voor?

The Missing

Release: 2003-11-26Genre: Thriller
Overview

New Mexico, 1886. Een vader keert terug naar zijn gezin, tientallen jaren nadat hij hen had verlaten om bij de Apaches te gaan leven. Het blijkt dat zijn vrouw al lang is overleden en dat zijn nu volwassen dochter geen enkel begrip of gevoel meer voor hem heeft.

Christmas with You

Release: 2022-11-17Genre: Romantiek
Overview

Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. En daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.

I Am Vanessa Guillen

Release: 2022-11-17Genre: Documentaire
Overview

Vanessa Guillen was pas 20 toen ze vermoord werd aangetroffen op een Amerikaanse legerbasis. Haar familie zweeg niet en vocht voor gerechtigheid en verandering.

18 November

Portrait de la jeune fille en feu

Release: 2019-06-17Genre: Drama
Overview

Frankrijk, de achttiende eeuw. De jonge kunstenaar Marianne wordt aangesteld om een trouwportret te maken van Héloïse buiten haar medeweten. Hiervoor dient Marianne de vrouw bij daglicht zorgvuldig te observeren opdat ze 's nachts het portret kan schilderen.

Slumberland

Release: 2022-11-18Genre: Familie
Overview

Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.

Barcelona (un mapa)

Release: 2007-10-19Genre: Drama
Overview

Een ouder echtpaar vraagt hun huurders een gebouw in Barcelona te ontruimen. In de gesprekken rond het eenzame leven van de bewoners komen geheimen naar voren.

Any de Gràcia

Release: 2011-12-16    Genre: Komedie
Overview

In de wijk Gracia, in Barcelona, deelt een vervelende oude vrouw een flat met een jonge man, non-conformistisch. De man worstelt om zijn plaats in de wereld te vinden. Geen van beiden laat zich intimideren, hoewel zij de macht heeft en de jongere slechts illusies. De oude vrouw heeft haar dromen opgegeven en de jongeman ontdekt ze. Een eeuwige strijd zonder wapenstilstand, hoewel beiden zichzelf nodig hebben. Humor, tederheid, beweeglijkheid, geweldige buren, een buurt van jonge mensen, een mooi meisje en een krachtige soundtrack. De positieve kant van het leven.

Blippi The Musical

Release: 2022-02-22Genre: Avontuur
Overview

De energieke en leuke Blippi brengt al zijn eerdere avonturen en lessen op het podium die iedereen zullen doen meezingen en dansen.

The Violence Action

Release: 2022-08-19Genre: Actie
Overview

Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.

Making 1899

Release: 2022-11-17Genre: Documentaire
Overview

Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe de makers van "Dark" de baanbrekende virtuele technologie "The Volume" gebruikten om hun nieuwe mysterieserie op te nemen.

19 November

El patrón, radiografía de un crimen

Release: 2014-10-12Genre: Drama
Overview

Dit ongelooflijk verontrustende verhaal volgt de uitbuiting van een leerling-slager, Hermógenes, en zijn proces nadat hij zijn baas op klaarlichte dag heeft vermoord. Hermógenes, een boerenknecht uit het noorden van Argentinië, verhuist naar Buenos Aires op zoek naar een beter leven voor zichzelf en zijn jonge vrouw, maar is al snel overgeleverd aan de genade van een corrupte baas. De film is gebaseerd op een grondig onderzoek naar een echte gebeurtenis die 10 jaar geleden in Buenos Aires plaatsvond. Bijna elke scène in de film is geïnspireerd door echte feiten of gebaseerd op goed gedocumenteerde dagelijkse praktijken van de "vleeshandel" en zijn omgeving. Zowel een schokkend exposé van gewetenloze praktijken in de vleesindustrie als een hartverscheurend persoonlijk verhaal, werd El Patrón een van de meest succesvolle Argentijnse films van 2014.

Maximum Risk

Release: 1996-09-13Genre: Actie
Overview

Alain Moreau's onderzoek naar de dood van zijn identieke tweelingbroer voert hem via het rustige zuiden van Frankrijk naar de drukke straten van New York City en regelrecht in de armen van de sexy vriendin van zijn broer. Achtervolgd door de meedogenloze Russische maffia en afvallige FBI-agenten, moet het duo een race tegen de klok ondergaan om de moord op Alain's broer op te lossen en een internationale samenzwering bloot te leggen. De erotisch geladen scenes tussen Van Damme en Henstridge, de specatculaire stunts, de explosieve acties en het geweldige avontuur maken van Maximum Risk een wereldfilm van hetVan Damme kaliber.

Bigger Than Africa

Release: 2018-02-18Genre: Documentaire
Overview

Toen de slavenboten aanlegden in Amerika, Cuba en het Caribisch gebied, kwamen honderden culturen en religies met de Afrikanen mee, maar slechts één overleefde de plantages. Tot op heden blijft de meest uitgesproken Afrikaanse cultuur van de diaspora de cultuur van de Yoruba. Van Brazilië tot Trinidad, de Verenigde Staten tot Cuba, Haïti en het hele Caribische gebied, domineert deze West-Afrikaanse cultuur alle andere Culturen van Afrika en kan worden gezegd dat zij de plantages honderden jaren heeft overleefd. Bigger Than Africa volgt de trans-Atlantische slavenhandelroute van West-Afrika naar zes verschillende landen – VS, Nigeria, Brazilië, Republiek Benin, Trinidad en Tobago en Cuba – om de redenen voor het overleven van deze bijzondere West-Afrikaanse Cultuur te onderzoeken en te vinden.

Dhokha: Round D Corner

Release: 2022-09-22Genre: Misdaad
Overview

Wanneer een huisvrouw met waanideeën en een persoonlijkheidsstoornis wordt gegijzeld door een losgeslagen terrorist en een echtgenoot die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw te hebben bedrogen, hun eigen versies van de werkelijkheid hebben, hoe weten we dan wie de waarheid spreekt?

New Money

Release: 2018-03-14Genre: Komedie
Overview

De film vertelt het verhaal van een jong meisje, dat van een winkelmeisje een miljardair wordt, nadat haar vader haar zijn imperium heeft nagelaten.

Strain

Release: 2021-05-21Genre: Drama
Overview

Wanneer bij zijn zoon sikkelcelziekte wordt vastgesteld, worstelen een man en zijn gezin met een nieuwe realiteit terwijl ze hun gedeelde liefde herontdekken.

The Jonestown Haunting

Release: 2020-06-16Genre: Misdaad
Overview

Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en ontdekt dat het voormalige huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.

Allemaal Familie

Release: 2017-02-22Genre: Romantiek
Overview

In 'Allemaal Familie' is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Billie een baby, haar man Steve wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Carl wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun schoonbroer Rik wil zijn overleden vrouw terug.

Nafsi

Release: 2021-11-06Genre: Drama
Overview

Een vriendschap wordt in gevaar gebracht wanneer een wederzijdse overeenkomst fout loopt…

Kumari

Release: 2022-10-28Genre: Thriller
Overview

De wereld van Kumari, die wordt uitgehuwelijkt ver weg in Kanhirangat, een vervloekt land voorbij Illymala, in het westen. Een naïeve Kumari arriveert in het vervloekte land, waar mensen bereid zijn hun leven op te offeren om traditie en macht te behouden.

Amor idiota

Release: 2004-11-12Genre: Komedie
Overview

Pere Lluc is vijfendertig en beleeft een onduidelijke periode in zijn leven. Hij ontdekt dat een van zijn vrienden 5 maanden geleden is overleden en om het verdriet te vergeten gaat hij uit en wordt dronken en hij wordt verliefd.

Godfather

Release: 2022-10-05Genre: Actie
Overview

Het plotselinge overlijden van de gevierde leider PKR brengt de regeringspartij in een politieke crisis en brengt de familie in beroering. De partij moet een leider kiezen, en er zijn meerdere spelers in het spel. Ieders bedoelingen zijn vaag en de loyaliteit staat ter discussie. Brahma is een spelbreker in dit gekrakeel. Wie zal slagen als leider en CM worden?

Paolo Cognetti. Sogni di Grande Nord

Release: 2020-11-30Genre: Documentaire
Overview

Paolo Cognetti, een 40-jarige Italiaanse en bekroonde auteur, begint aan een reis in de voetsporen van de schrijvers die zijn carrière als verteller hebben beïnvloed en geïnspireerd. Onder zijn geliefde meesters bevinden zich Jack London, Ernest Hemingway, Henry David Thoreau, Raymond Carver en Alice Munro.

Kaagar

Release: 2019-02-14Genre: Drama
Overview

In een klein Maharashtrisch stadje zorgt de opkomst van een vrouw in de politieke hiërarchie voor rimpelingen in het sociaal-politieke spectrum. KaaGaR, geregisseerd door Makarand Mane, heeft Rinku Rajguru in de hoofdrol.

La Receta del Equilibrio

Release: 2020-09-22Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire volgt het snelle culinaire leven van chef-kok Ricard Camarena en partner Mari Carmen Bañuls te midden van de onzekerheid die COVID-19 met zich meebrengt.

21 November

Lucero

Release: 2019-01-17Genre: Horror
Overview

Nadat haar date niet is komen opdagen brengt Eva de nacht drinkend in haar eentje door, maar ze is niet alleen???

Deus Ex Machina

Release: 2016-06-08Genre: Thriller
Overview

Een cartoonist in volle crisis gebruikt een uitgeverij om werk te zoeken. De tekeningen van deze zijn niet naar de zin van het hoofd van de uitgeverij, wat een reeks ondankbare gebeurtenissen in gang zet die ze moeten proberen op te lossen.

Ahmed Noterdame

Release: 2021-05-13Genre: Komedie
Overview

Een reeks moorden en ontvoeringen vindt plaats door een onbekende moordenaar, en de politie begint naar hem te zoeken, en wanneer een jonge journalist ontdekt dat de moordenaar beïnvloed is door het bekende personage (The Hunchback of Notre Dame), vermomt hij zich als een soortgelijk persoon en noemt zichzelf (Ahmed Notre Dame), en spreekt met een meisje af haar te ontvoeren om zijn moordenaar aan te trekken, die al naar hem begint te zoeken en met hem begint te communiceren.

22 November

Trevor Noah: I Wish You Would

Release: 2022-11-22Genre: Komedie
Overview

Emmy-winnende komiek Trevor Noah praat over Duits leren, kwaadspreken over de doden, mensen beoordelen in horrorfilms en Indiaas eten bestellen in Schotland.

El invierno de las anjanas

Release: 2000-05-01Genre: Romantiek
Overview

Een jonge arbeider die een verhouding heeft met een schoonheid uit de hogere klasse, Adelaida, wordt door het Spaanse leger opgeroepen om te vechten in de Cubaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Nadat Adelaida een ongewone mededeling ontvangt over de dood van haar minnaar in de strijd, weigert ze het verlies van haar geliefde te geloven. Haar klassebewuste familie, geleid door haar jaloerse zus Maria, gelooft dat Adelaida haar verstand heeft verloren en plaatst Adelaida in een krankzinnigengesticht. Adelaida blijft echter leven volgens haar overtuigingen van passie en vrijheid. Medegedetineerden vertellen haar over de bosnimfen die het aangrenzende bos bewonen. Adelaida is ervan overtuigd dat deze nimfen haar naar haar geliefde en het geluk zullen leiden.

Muchos pedazos de algo

Release: 2015-04-24Genre: Romantiek
Overview

Een groep jonge, werkloze artiesten gaat op zoek naar antwoorden en inspiratie te midden van seks, drugs en existentiële crises op een wild muziekfestival in Spanje.

23 November

The Swimmers

Release: 2022-11-24Genre: Drama
Overview

Het verhaal van de wonderbaarlijke reis van de zwemmende zussen Yusra Mardini en Sarah Mardini die als vluchtelingen uit het door oorlog verscheurde Syrië vluchtten naar de Olympische Spelen van 2016 in Rio.

El Guau

Release: 2022-11-23Genre: Komedie
Overview

Chema heeft een missie: uitgaan met Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school, en zijn maagdelijkheid verliezen. Kan hij zijn droom waarmaken voordat hij afstudeert?

Plan lekcji

Release: 2022-11-23     Genre: Misdaad
Overview

Nadat een leraar overlijdt neemt zijn vriend een ex-agent een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.

Christmas on Mistletoe Farm

Release: 2022-11-23Genre: Familie
Overview

Nadat hij met Kerstmis een boerderij heeft geërfd, moet een vader, weduwnaar, zich met veel moeite aanpassen aan het dorpsleven – terwijl zijn kinderen een plan smeden om daar voor altijd te blijven.

Sew the Winter to My Skin

Release: 2019-02-08    Genre: Avontuur
Overview

Deze epische existentiële avonturenfilm speelt zich af in de plattelandsregio Great-Karoo in Zuid-Afrika in de jaren 1950 en verhaalt over de heldendaden van de bandiet John Kepe en de verschillende personen die door zijn escapades werden getroffen. Deze Robin-Hoodeske figuur stal voornamelijk vee van de blanke kolonisten en terroriseerde hen meer dan tien jaar lang. Onder leiding van de strenge generaal Botha ontstond een klopjacht op de berg waar Kepe een Ark van Noach-achtige grot bewoonde. Dit spektakel maakt Kepe populair bij de gemarginaliseerde inheemse bevolking, die Kepe’s wandaden tot een legende maakt en hem tot een bedreiging voor de koloniale samenleving maakt. Sew the Winter to my Skin is een spannende, opera rit naar het hart van pre-Apartheid Zuid-Afrika en is een viscerale verkenning van de effecten van de koloniale verplaatsing die de kiem legde voor een van de meest wrede racistische politieke regimes in de geschiedenis.

24 November

Us

Release: 2019-03-14Genre: Horror
Overview

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.

The Goonies

Release: 1985-06-07Genre: Avontuur
Overview

De Goonies, een stel jonge tieners, vinden de plattegrond van de piraat Eénoog Willy en ze gaan meteen op jacht. Deze plattegrond leidt namelijk naar een schat. Al snel komen ze in een kilometerslang gangenstelsel terecht en beleven de gekste avonturen.

The Noel Diary

Release: 2022-11-24    Genre: Romantiek
Overview

Het verhaal van een man die met Kerstmis terugkeert naar huis om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Daar ontdekt hij een dagboek dat geheimen kan bevatten voor zijn eigen verleden en van een mooie jonge vrouw op een eigen mysterieuze reis.

De Gelukkige Huisvrouw

Release: 2010-04-15Genre: Drama
Overview

Maak kennis met Lea Meijer, een vrouw die jong, mooi, rijk en gelukkig getrouwd is met Harry. Op een kwade dag besluit Harry dat hij een kind wil. Lea stemt toe, nadat ze zijn overeengekomen dat hij haar elke avond zal nemen. En met een fulltime au-pair hoeft haar leven toch niet echt te veranderen? De bevalling wordt een langdurige hel compleet met tangverlossing en totaalruptuur. Maar Junior blijkt gezond en Harry is dolgelukkig. Maar Lea niet.

The Climb

Release: 2019-05-17Genre: Komedie
Overview

Kyle gaat trouwen in Frankrijk, met een Frans meisje. Hij en zijn beste vriend (en getuige), Mike, beginnen aan een fietstocht dwars over een bochtige weg in het zuiden van Frankrijk. Kyle is fysiek niet in staat om het stijgende tempo aan te houden en is een zweterige puinhoop. De meer ervaren fietser Mike moedigt zijn vriend aan, totdat hij uit het niets onthult dat hij het bed heeft gedeeld met de verloofde van Kyle.

Mar

Release: 2018-09-25Genre: Drama
Overview

Francisca, een mooie 50-jarige weduwe (gespeeld door Maria de Medeiros), bereidde een rustige toekomst voor zichzelf voor. In een onverwachte uitbarsting grijpt ze een kans op verandering en gaat aan boord van een zeilboot genaamd 'Hovering Over the Water'.

Komt een vrouw bij de dokter

Release: 2009-11-26Genre: Drama
Overview

Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemo’s door doen ze of er niks aan de hand is.

Aslı Gibidir

Release: 2019-01-25Genre: Komedie
Overview

Een beginnende actrice wordt toegelaten tot een prestigieus conservatorium, maar om haar collegegeld te kunnen betalen moet ze werken voor een ongewone opdrachtgever.

Vince & Kath & James

Release: 2016-12-25Genre: Romantiek
Overview

Liefde kan gecompliceerd zijn vooral wanneer Vince namens James stiekem Kath moet zien te verleiden via sms'jes terwijl hij zelf ook verliefd is op haar.

25 November

Life in Outer Space

Release: 2022-07-05Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire onderzoekt enkele planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

Release: 1996-01-12Genre: Komedie
Overview

Ashtray keert terug naar de plek waar hij is opgegroeid, waar hij z'n vader en vrienden weer ontmoet. Echt kloppen doet het allemaal niet, aangezien Ashtray ouder is dan zijn vader, en de oma van zijn beste vriend Loc Dog een schietgrage oude vrouw is. De film is een parodie op de "hood"-films als Menace II Society en Boyz N The Hood.

Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

Release: 2022-11-25Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.

Le Patient

Release: 2022-10-21Genre: Thriller
Overview

Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.

Of Good Report

Release: 2013-08-09Genre: Drama
Overview

De verboden affaire van een schijnbaar milde leraar op een middelbare school met een tienerleerling leidt tot een gruwelijke situatie in deze provocerende thriller.

¿Qué le pasó al rey de los delfines?

Release: 2022-11-13Genre: Documentaire
Overview

Frank Zappa – Summer '82: When Zappa Came to Sicily

Release: 2014-10-05Genre: Muziek
Overview

Frank Zappa's concert in 1982 in Palermo eindigde in een ramp. Dertig jaar later bezoekt zijn familie de regio om over hun Siciliaanse afkomst te leren.

Pagpag: Siyam na Buhay

Release: 2013-12-25Genre: Horror
Overview

Na het negeren van bijgeloof komt een groep tieners terecht in een gevecht voor hun leven wanneer ze worden achtervolgd – en opgejaagd – door een kwade geest.

Heksje Lilly: En de reis naar Mandolan

Release: 2011-02-17Genre: Familie
Overview

Heksje Lilly moet samen met het draakje Hector de betovering van de troon van het land Mandolan verbreken.

26 November

A Mulher do Meu Marido

Release: 2019-08-29Genre: Komedie
Overview

De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.

De Tweeling

Release: 2002-12-12Genre: Romantiek
Overview

Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg gescheiden op. Anna blijft in Duitsland en moet haar hele leven hard werken voor anderen. Lotte verhuist naar een Nederlandse familie die haar op het eerste gezicht alle kansen biedt.

28 November

Nëntor i Ftohtë

Release: 2018-09-22Genre: Thriller
Overview

Begin jaren negentig heeft de Joegoslavische regering de autonomie van Kosovo gedwarsboomd, het parlement ontbonden en de nationale televisie afgesloten. Instituties werden gereorganiseerd door de nieuwe autoriteiten, terwijl de meerderheid van de burgers reageerde met vreedzame demonstraties. Tijdens deze vreselijke tijd moet Fadili, die als archivaris werkt, kiezen tussen twee kwaden. Hij verdringt daarom onwillekeurig en ongewild zijn schaamte, verdraagt ​​de druk van alle kanten en verdringt de slechte reputatie met één reden: om voor zijn gezin te zorgen.

Camino, een feature-length selfie

Release: 2019-01-24Genre: Documentaire
Overview

"Alles in mij zei dat ik het moest doen." Martin de Vries besluit zonder noemenswaardige voorbereiding de Camino te lopen, de beroemde pelgrimsweg naar Santiago de Compostela. Van Le Puy-en-Velay in Midden-Frankrijk naar Noordwest-Spanje; een tocht van 1600 kilometer, die bijna 70 dagen duurt. Hij filmt zichzelf tijdens het lopen – zijn voeten, zijn schaduw, het pad, de velden en bossen – en probeert tot op de bodem uit te zoeken waarom hij dit avontuur is aangegaan.

Amazones

Release: 2004-12-09Genre: Actie
Overview

Drie bijstandsmoeders en een lerares zijn het zat om elke maand de eindjes aan elkaar te moeten knopen. Ze besluiten om een overval op een bank te plegen, zodat ze hun schulden kunnen betalen. Na dit kleine succes willen de dames meer, maar de politie zit hen op de hielen.

A World Without Beethoven?

Release: 2020-09-15Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.

Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.

The Action Pack Saves Christmas

Release: 2022-11-28Genre: Animatie
Overview

De Action Pack werkt samen met de Kerstman om het plan te dwarsbomen van de hebberige Peter van Pakkers om alle kerstvreugde in Vreugdveld te stelen.

Beethoven’s Ninth: Symphony for the World

Release: 2020-11-30Genre: Documentaire
Overview

Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.

A Very Royal Wedding

Release: 2017-10-30Genre:
Overview

Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.

Wild Venice

Release: 2014-12-16Genre: Documentaire
Overview

Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.

Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.

Het Irritante Eiland

Release: 2019-02-20Genre: Avontuur
Overview

Een eeuwenoude vloek. Een eiland vol irritante mensen. Een besmette minister-president. Een jongen vol met dromen die het tij misschien kan keren. Maar hoe?

29 November

Bombshell

Release: 2019-12-13Genre: Drama
Overview

Nadat het programma van Fox-presentator Gretchen Carlson van primetime naar een daluur in de middag is verhuisd omdat ze niet in wilde gaan op de seksuele avances van haar baas Roger Ailes, besluit ze hem aan te klagen in de verwachting dat andere vrouwelijke collega's zich bij haar zullen aansluiten. Maar Ailes ziet er op toe dat zijn vrouwelijke presentatoren hem stuk voor stuk openlijk steunen. Alleen Fox-anchor Megyn Kelly heeft nog geen kant gekozen en komt daardoor meer en meer onder druk te staan. Ondertussen probeert Gretchens jonge, ambitieuze pupil Kayla Pospisil een wit voetje te halen bij haar baas en ondervindt ze zelf wat ze daarvoor moet doen.

Ava

Release: 2020-07-02Genre: Actie
Overview

Ava is een uitstekende huurmoordenaar die geheime operaties uitvoert voor de overheid. Ze reist de hele wereld rond en haar expertise bestaat uit het uitschakelen van, voornamelijk, vooraanstaande namen. Wanneer een klus helemaal uit de hand loopt bevindt Ava zich in een levensbedreigende situatie. Ze wordt nu op de hielen gezeten door haar voormalige werkgevers.

30 November

Ad Astra

Release: 2019-09-17Genre: Sciencefiction
Overview

'Ad Astra' volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd. Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunes afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen. Roy besluit nu de Melkweg door te reizen, op zoek naar zijn vader en om antwoord te krijgen op de vraag waarom hij niets van zich heeft laten horen.

Il mio nome è vendetta

Release: 2022-11-30Genre: Actie
Overview

Nadat oude vijanden zijn familie hebben vermoord, vluchten een voormalige maffia-handhaver en zijn pittige dochter naar Milaan, waar ze zich verstoppen terwijl ze wraak nemen.

Um Natal Cheio de Graça

Release: 2022-11-30Genre: Romantiek
Overview

De temperamentvolle Graça (Gkay) is dol op kerst. De alfaman Carlinhos werd recentelijk bedrogen door zijn vriendin. Ze zijn een vreemd stel, maar ze vullen elkaar precies aan.

Take Your Pills: Xanax

Release: 2022-11-30Genre: Documentaire
Overview

Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.

Un hombre de acción

Release: 2022-11-30Genre: Drama
Overview

Overdag is Lucio een gewone metselaar, maar ‘s nachts is hij een anarchist die banken berooft en cheques vervalst in een eeuwige strijd tegen een onderdrukkend systeem.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)