Yellowstone Seizoen 5 Jimmy Verhaal Details Onthuld door Jefferson White

Yellowstone seizoen 5 zal meer van Jimmy laten zien, en door Jefferson White onthulde details over het verhaal dat zijn relatie met Emily zal worden uitgezocht.

Jefferson White geeft details over het verhaal van zijn personage Jimmy Hurdstrom in seizoen 5 van Yellowstone. De neo-Westerse dramaserie ging in 2018 in première op Paramount Network en werd stilletjes een van de meest bekeken series op televisie, waarbij het recente seizoen kijkcijferrecords brak en awards toegekend kreeg.

Yellowstone volgt de spanningen die zich opbouwen langs gedeelde grenzen van de Yellowstone Dutton Ranch, en het conflict tussen de eigenaren, Broken Rock Indian Reservation, en landontwikkelaars te midden van verschuivende allianties en een stortvloed aan criminele activiteiten. Naast White spelen in Yellowstone Kevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille en Gil Birmingham.

Yellowstone Seizoen 5

Jimmy Hurdstrom is een ranchknecht met een problematisch verleden die John Dutton als gunst in dienst nam, en iemand die zich in de loop van de serie moest bewijzen.

In de finale van seizoen 4 van Yellowstone zagen de kijkers hoe John alle schulden van Jimmy afloste en hem vroeg het paard te showen dat hij had gekocht op de 6666 Ranch in Texas, een plek waar het personage eerder naartoe was gestuurd als straf en om zijn verantwoordelijkheden te leren kennen.

Yellowstone werd in februari verlengd, een maand nadat de laatste aflevering was uitgezonden, en seizoen 5 wordt het grootste deel tot nu toe.

Het debuut staat gepland voor 13 november en het blijft afwachten wat Jimmy en zijn verloofde Emily te wachten staat en welke rol zij zullen spelen in de ontwikkeling van de Yellowstone: 6666 spin-off show.

In een gesprek met TV Line laat Jefferson White weten wat het publiek kan verwachten van het verhaal van zijn personage in seizoen 5 van Yellowstone.

Hij deelde zijn hoop voor de relatie tussen Jimmy en Emily en legde uit dat hij na de gebeurtenissen van vorig seizoen eindelijk “een beetje zeggenschap” heeft.

Gevraagd naar de mogelijkheid om terug te keren naar de ranch van de Dutton’s, wilde de acteur niet met zekerheid zeggen of Jimmy terugkomt. Lees de reactie van White over het verhaal van zijn personage hieronder:

Hij koos voor Emily, en hij koos voor dit nieuwe leven in Texas. Ik duim voor hem dat het soepel verloopt, want het is iets moois. Het is de eerste keer in zijn leven dat hij een beetje zeggenschap heeft... Er staat Jimmy zeker meer te wachten. Of het nu Montana of Texas wordt, dat moet je maar afwachten.

Wat te verwachten van Jimmy In Yellowstone Seizoen 5

Jimmy is opvallend afwezig in de trailer van seizoen 5 van Yellowstone, maar op basis van White’s commentaar wordt verwacht dat de nieuwe afleveringen meer zullen gaan over zijn relatie met Emily.

In welke richting dat ook gaat, het publiek zal waarschijnlijk zien dat hun romance blijft evolueren, vooral nu Kathryn Kelly is gepromoveerd tot vaste klant.

Jimmy’s karakter is het hoogtepunt van veel geleerde lessen, dus het is moeilijk voor te stellen dat hij terugvalt in oude gewoonten, en gezien de manier waarop seizoen 4 eindigde, zou er ook meer aandacht kunnen zijn voor de 6666 Ranch als voorbereiding op de spin-off.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Yellowstone Seizoen 5 Jimmy Verhaal Details Onthuld door Jefferson White

Yellowstone seizoen 5 zal meer van Jimmy laten zien, en door Jefferson White onthulde details over het verhaal dat zijn relatie met Emily zal worden uitgezocht.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)