Netflix Aankomende Titels Van Maandag 24 oktober tot en met Zondag 30 oktober 2022

Netflix: Ja het is weer tijd om is te kijken welke titels die er in de komende week eraan komen. Het is zo een momentje van kleine opwinding welke films en series aan het aanbod worden toegevoegd. Deze titels van films en series zijn bevestigd door Netflix en zullen allemaal te streamen zijn in België. Zo zijn er geen teleurstellingen dat een titel wel verschijnt, maar dat het in een andere regio is! 

Netflix Aanbod Films En Series

The Good Nurse

Release: 2022-10-19Genre: Drama
Overview

Vermoedend dat haar collega verantwoordelijk is voor een reeks mysterieuze sterfgevallen van patiënten, riskeert een verpleegster haar eigen leven om de waarheid te achterhalen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Vanaf Woensdag

Im Westen nichts Neues

Release: 2022-10-07    Genre: Actie
Overview

De 17-jarige Paul gaat in de Eerste Wereldoorlog naar het westfront, maar zijn enthousiasme maakt al vlug plaats voor de harde realiteit van het leven in de loopgraven.

Vanaf Vrijdag

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

Vanaf Dinsdag

Jaula

Release: 2022-09-09Genre: Horror
Overview

Een echtpaar vindt een getraumatiseerd kind. Echtgenote Paula moet het vreemde gedrag van het meisje ontcijferen om haar identiteit en duistere verleden te ontrafelen.

Vanaf Maandag

Wild Is the Wind

Release: 2022-10-28Genre: Misdaad
Overview

De spanningen in een gesegregeerd plaatsje lopen hoog op wanneer twee corrupte politieagenten de brute moord op een jong meisje onderzoeken.

Vanaf Vrijdag

The Bastard Son & the Devil Himself

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 1Episodes: 8
Overview

De zoon van een beruchte heks die een dodelijk bloedbad heeft veroorzaakt, zit klem tussen twee strijdende clans. Hij probeert zijn plek in de wereld te vinden — en zijn krachten.

Vanaf Vrijdag

Robbing Mussolini

Release: 2022-10-26Genre: Komedie
Overview

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog plant een groep verzetsstrijders een onmogelijke overval: de schat van Mussolini stelen uit het fascistische hoofdkwartier in Milaan.

Vanaf Woensdag

Ostatnia Wieczerza

Release: 2022-10-26    Genre: Horror
Overview

In het Polen van 1987 infiltreert een politieagent die mysterieuze verdwijningen onderzoekt, in een afgelegen klooster – en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken.

Vanaf Woensdag

Depois do Universo

Release: 2022-10-27Genre: Romantiek
Overview

Terwijl ze wacht op een niertransplantatie krijgt een jonge pianiste een onverwachte band met haar arts en vindt ze de moed om haar muzikale dromen te verwezenlijken.

Vanaf Donderdag

Deadwind

Genre: DramaSeasons: 3Episodes: 28
Overview

Finse dramareeks over een vrouwelijke detective die de dood van haar man probeert te boven te komen, maar door een misdaadonderzoek opnieuw haar evenwicht dreigt te verliezen.

Vanaf Zaterdag

Wendell & Wild

Release: 2022-10-21Genre: Animatie
Overview

Keegan-Michael Key en Jordan Peele spelen de hoofdrol in deze avontuurlijke stopmotion-animatiefilm over twee demonenbroers die uit de onderwereld ontsnappen.

Vanaf Vrijdag

Cici

Release: 2022-10-27Genre: Drama
Overview

Een familie verhuist naar de stad na een tragisch verlies. Wanneer ze 30 jaar later weer bij elkaar komen, komen verborgen emoties en pijnlijke geheimen weer boven.

Vanaf Donderdag

Arjan's Big Year

Release: 2017-10-26Genre: Documentaire
Overview

De jonge vogelaar Arjan Dwarshuis trok in 2016 de wereld rond om zoveel mogelijk vogelsoorten in één jaar tijd te zien. Zijn doel: het voorgaande record breken. Hij moest daarvoor meer dan 6000 (!) vogelsoorten zien. Arjan bezocht daarvoor ruim veertig landen, bewandelde de hoogste bergketens, de heetste woestijnen en de meest afgelegen tropische regenwouden. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen komen mooi in beeld tijdens de vele hoogte- en dieptepunten van de zoektocht. Natuurlijk zijn er ook prachtige beelden van kleurrijke vogels en indrukwekkende landschappen te zien. Daarnaast is er aandacht voor het verwoestende effect dat de mens heeft op de natuur en er komen diverse lokale natuurbeschermers aan het woord met soms hoopgevende succesverhalen die het tij kunnen keren. Presentator Humberto Tan heeft de voice-over van deze film verzorgd.

Vanaf Zaterdag

Shards of Her

Genre: MysterieSeasons: 1Episodes: 9
Overview

Een ervaren headhunter ontwaakt uit een coma en belandt in een alternatieve realiteit waar ze een ondraaglijk jeugdtrauma moet herbeleven.

Vanaf Vrijdag

Unpaved Road to Peace

Release: 2019-03-23Genre: Documentaire
Overview

Na een vredesakkoord keren guerrillasoldaten terug naar huis om zich te verantwoorden voor hun brute daden. Worden ze ontvangen met vergiffenis of met wraak?

Vanaf Vrijdag

Zabawa, zabawa

Release: 2019-01-04Genre: Drama
Overview

Een officier van justitie met goede connecties, een kinderchirurg en een jonge student gaan om met de realiteit van alcoholisme en het effect ervan op hun leven.

Vanaf Vrijdag

Long Weekend

Release: 2009-08-14Genre: Thriller
Overview

Schrijver Bart vindt een doel en perspectief na een ontmoeting met de vrijgevochten Vienna. Maar na verloop van tijd realiseert hij zich dat er iets aan haar niet klopt.

Vanaf Dinsdag

Waking The Titanic

Release: 2012-04-10Genre: Documentaire
Overview

Deze nieuwe kijk op de beroemde tragedie richt zich op 14 mensen uit een Iers dorp die aan boord gingen van de Titanic in de hoop een nieuw leven te beginnen in Amerika.

Vanaf Zaterdag

The Playbirds

Release: 1978-01-01Genre: Thriller
Overview

Een detective gaat undercover in de pornowereld nadat een moordenaar het gemunt heeft op de modellen van een vooraanstaand mannentijdschrift in dit Britse misdaaddrama uit 1978.

Vanaf Zaterdag

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)