The Dragon Prince Mysterie Of Aavaros Animatie Avonturenserie keert binnenkort terug bekijk de trailer

Netflix heeft eerder aangekondigd dat de Wonderstorm animatieserie The Dragon Prince is vernieuwd voor nog 4 seizoenen en nu hebben we de officiële trailer voor boek 4: “The Dragon Prince: Mystery of Aavaros”. De serie keert terug op 3 november en je kunt de nieuwe trailer hieronder bekijken. De gehele saga zal bestaan uit zeven seizoenen.

The Dragon Prince

In het magische land Xadia komt magie uit zes oerbronnen: de zon, de maan, de sterren, de lucht, de aarde en de oceaan. Maar wanneer menselijke magiërs een zevende soort magie creëren Duistere Magie beginnen ze de unieke magische wezens die ze nodig hebben als ingrediënten te vangen en te oogsten.

Dit ontketent een catastrofale oorlog tussen Xadia en de Mensenrijken. Drie kinderen van tegenovergestelde kanten van het conflict twee menselijke prinsen en de elvenmoordenaar die hen moest doden ontdekken een geheim dat alles zou kunnen veranderen.

Ze besluiten hun krachten te bundelen en gaan op een epische reis die hun enige hoop kan zijn om de oorlog te beëindigen en de vrede in hun beide werelden te herstellen.

De nieuwe serie bestaat uit negen afleveringen en start de volgende fase van The Dragon Prince saga, genaamd “Mystery of Aaravos”. In deze nieuwe reeks van meerdere seizoenen staat de raadselachtige Startouch elf, Aaravos, centraal en maakt hij na eeuwen van zorgvuldige planning aanspraak op de magische wereld Xadia.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “The Dragon Prince Mysterie Of Aavaros Animatie Avonturenserie keert binnenkort terug bekijk de trailer

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)