Big Mouth Seizoen 6 Trailer Gaat Helemaal Over Familie

In een trailer voor Big Mouth seizoen 6 onthult de Netflix serie de komst van een pasgeboren baby voor zowel de menselijke als de Hormoon Monster familie.

De trailer voor Netflix ruige komedie Big Mouth seizoen 6 is gearriveerd, en net als de serie is hij duivels hilarisch. Gebaseerd op de ervaringen van makers Nick Kroll en Andrew Goldberg als kind, is de serie een van de populairste in het animatiegenre voor volwassenen, met meerdere Emmynominaties en zeges op zijn naam. Big Mouth kwam voor het eerst in 2017 en kreeg veel lof voor zijn openhartige weergave van de puberteit voor zowel jongens als meisjes.

Big Mouth seizoen 6 zal beschikbaar zijn om te streamen op Netflix op 28 oktober. De streamer onthulde het nieuws voor het eerst in augustus via een korte trailer die bevestigt hoe de serie aansluit op zijn spinoff Human Resources. De video onthulde dat wat er in de zusterserie gebeurt ook invloed heeft op Big Mouth, waarbij een focus op de Hormoonmonsters Connie en Maury’s zwangerschap wordt geplaagd.

Big Mouth Seizoen 6 Trailer

De nieuwste trailer gedeeld door Netflix geeft aan dat familie het meest heersende thema zal zijn voor Big Mouth seizoen 6 door middel van blikken van nieuwe personages en titelkaarten met zinnen over het tolereren van familieleden.

Het lijkt erop dat de nieuwe afleveringen zich zullen richten op de ontdekking van Lola’s vader, Jay’s lang verloren halfbroer en Nick’s verrassend opmerkelijke familiegeschiedenis.

Ondertussen verwelkomen Maury en Connie de geboorte van hun Hormoon Monster baby, en Jessi verliest de aandacht van haar vader aan haar pasgeboren halfzusje.

Afgaande op de trailer zal Big Mouth seizoen 6 veel van de hilarische capriolen bevatten die de kijkers gewend zijn, alleen met een nieuwe focus.

Netflix zet groots in op Big Mouth seizoen 6

Elk seizoen heeft een nieuwe denkbeeldige figuur toegevoegd die de kinderen kwelt, en Big Mouth seizoen 5 stond in het teken van een liefdesbug en een haatworm die Nick bezitten.

In de trailer is er echter geen nieuw schepsel dat dient als metafoor voor een kenmerk van de adolescentie.

Toch is het vermeldenswaard dat Big Mouth de neiging heeft om de werkelijkheid te doorbreken door middel van muzieknummers, fantasieën en dromen alles wat in de trailer voorkomt, hoeft niet noodzakelijkerwijs in de echte wereld van de serie te gebeuren.

Big Mouth verzekerde zich in 2019 van een langlopende, drie seizoenen durende overeenkomst met Netflix.

Seizoen 6 is het laatste van die bestelling van drie seizoenen, maar Big Mouth seizoen 7 werd groen licht gegeven in april 2022. Netflix zou kunnen hengelen naar een Big Mouth-universum vergelijkbaar met het Family Guy-animatie-imperium dat een tijdlang drie onderling verbonden series op de buis had.

Human Resources werd eerder dit jaar ook verlengd, wat betekent dat er ten minste twee actief lopende series zullen zijn voor kijkers om hun dosis te krijgen van de Hormoonmonsters en de middelbare scholieren die ze bedienen.

Met een beetje geluk is Big Mouth seizoen 6 het begin van een nieuw tijdperk voor beide series.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Big Mouth Seizoen 6 Trailer Gaat Helemaal Over Familie

In een trailer voor Big Mouth seizoen 6 onthult de Netflix serie de komst van een pasgeboren baby voor zowel de menselijke als de Hormoon Monster familie.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)