Chicago Fire Seizoen 11 Trailer Onthult Gevaarlijke Reddingen

NBC geeft een gloednieuwe trailer vrij voor Chicago Fire seizoen 11 aflevering 2, waarin de gevaarlijke reddingsmissie van Kelly Severide en Stella Kidd wordt onthuld.

De Chicago Fire seizoen 11 aflevering 2 trailer onthult een gevaarlijke reddingsmissie waarbij Stella Kidd en Kelly Severide betrokken zijn. Chicago Fire is terug in volle kracht na de zomerstop. Dat omvat Chicago Fire’s actievolle seizoen 11 opener die een paar losse eindjes van de seizoen 10 finale oplost.

Firehouse 51 vierde het einde van zijn eerste decennium op het kleine scherm met het huwelijk van een langdurig koppel, Severide en Kidd in de finale van seizoen 10 van Chicago Fire.

Het vergde een paar tegenslagen, waaronder een op het laatste moment een mislukte locatie, voordat het paar eindelijk kon trouwen.

Zelfs na de huwelijksfestiviteiten, konden ze hun huwelijksreis niet in vrede doorbrengen nadat ze werden aangevallen.

Nu de corrupte agent die hun locatie tipte is berispt, is er hoop dat ze hun huwelijksleven eindelijk op de goede voet kunnen beginnen.

Helaas lijkt dat niet het geval te zijn, volgens een nieuwe promotieclip voor Chicago Fire seizoen 11 aflevering 2.

Getiteld “Every Scar Tells A Story,” de laatste Chicago Fire seizoen 11 aflevering 2 trailer clip (via SpoilerTV) toont Truck en Squad die klauteren om enkele bouwvakkers te redden.

Severide waarschuwt hun niet te bewegen omdat de grond onder stroom staat.

Ondertussen moet Kidd een oogje houden op het nieuwe lid, Sam Carver, terwijl hij worstelt om enkele arbeiders in veiligheid te brengen. Bekijk de video hieronder:

Chicago Fire Pasgetrouwde Severide en Kidd kunnen geen pauze nemen.

Na een tumultueuze tijd in de aanloop naar hun bruiloft, zou je denken dat nadat de cliffhanger van seizoen 10 is opgelost, Kidd en Severide eindelijk wat rust krijgen in Chicago Fire.

Ondanks een geruïneerde huwelijksreis, kunnen ze terugkeren naar Firehouse 51 en hun respectievelijke banen hervatten, in de veilige wetenschap dat iedereen op de kazerne hen volledig steunt.

Helaas lijkt dit niet het geval te zijn, zoals te zien is in de eerder genoemde trailer.

Hoewel de clip misschien niet veel zegt over wat Severide te wachten staat, zou het een grote stap kunnen zijn voor Kidd, die nog steeds met Carver moet afrekenen.

Het paar heeft een geschiedenis van samenwerking, maar op basis van wat er tot nu toe van te zien is, is het duidelijk dat hij de autoriteit van zijn luitenant niet respecteert, nadat hij het idee heeft geopperd dat de enige reden dat ze het kreeg was omdat ze de race kaart speelde.

Desondanks moet Kidd volhouden en proberen om de dingen tussen haar en haar nieuwe ondergeschikte te laten werken, aangezien Chief Boden dol lijkt te zijn op Carver.

Maar Severide en Kidd staan tenminste nog sterk samen. Het is duidelijk dat het paar smoorverliefd op elkaar is, en het ziet er niet naar uit dat er een scheiding in het verschiet ligt.

Het gaat slechter met Sylvie Brett nadat ze in de première van seizoen 11 van Chicago Fire besloot te breken met Matt Casey.

De scheiding is hartverscheurend, aangezien beiden nog steeds bij elkaar willen zijn, maar de lange afstand maakt het echt moeilijk voor hen, wat Brett motiveert om er nu een eind aan te maken.

Hopelijk krijgen zowel Kidd en Severide, als Brett en de rest van Firehouse 51 hun welverdiende vrije tijd om zich te concentreren op hun persoonlijke en romantische leven.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Chicago Fire Seizoen 11 Trailer Onthult Gevaarlijke Reddingen

NBC geeft een gloednieuwe trailer vrij voor Chicago Fire seizoen 11 aflevering 2, waarin de gevaarlijke reddingsmissie van Kelly Severide en Stella Kidd wordt onthuld.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)