De trailer van The Watcher onthult het enge huis in Ryan Murphy’s nieuwe serie.

De volledige trailer voor The Watcher is vrijgegeven, die een voorproefje geeft van de griezelige premisse van Ryan Murphy's Netflix-serie en de premièredatum onthult.

De volledige trailer voor de aankomende Netflix-horrorserie The Watcher is vrijgegeven. Onder leiding van Naomi Watts en Bobby Cannavale als Maria en Derek Brannock, volgt de serie een stel dat verhuist naar wat zij denken dat hun droomhuis in de voorsteden is.

Maar dat verandert snel als ze onheilspellende brieven beginnen te ontvangen van een anonieme afzender die alleen bekend staat als ‘de Wachter’. De cast, gecreëerd door Ryan Murphy en Ian Brennan, die in het verleden hebben samengewerkt aan verschillende projecten, bestaat ook uit Mia Farrow, Noma Dumezweni, Richard Kind, Margo Martindale en Jennifer Coolidge.

Een eerdere teaser voor The Watcher leunde meer op de humoristische kant van de serie, en belichtte Coolidge’s makelaar, Kaen Calhoun, terwijl ze worstelt om het verontrustende huis te verkopen.

Ze vergist zich zelfs een paar keer en noemt de aanwezigheid van vreemde buren en de noodzaak om de gordijnen gesloten te houden.

Maar nu de serie zich opmaakt om op tijd voor het spookseizoen te debuteren, is er een veel griezeliger trailer onthuld om het publiek te verleiden.

Als onderdeel van Netflix’s Netflix’s 2022 TUDUM fan event is de volledige trailer voor The Watcher in première gegaan door de streaminggigant.

Daarin hebben de Brannocks 3,2 miljoen dollar uitgegeven aan hun perfecte huis. Hoewel ze denken dat het hun ideale locatie is, weggestopt in een rijke buitenwijk van New Jersey, laat de trailer geleidelijk en dan ineens zien hoe hun leven een levende nachtmerrie is geworden.

Ze weten niet wie te vertrouwen of wat te doen. En zelfs Karen, die zo vrolijk leek in de teaser, is te zien dat ze rammelt. Bekijk hieronder de trailer voor de limited serie, die 13 oktober in première gaat.

Is The Watcher gebaseerd op een waargebeurd verhaal?

Als de voorstelling van The Watcher je bekend in de oren klinkt, komt dat misschien omdat het is gebaseerd op een artikel in The Cut dat een paar jaar geleden viraal ging.

In de echte versie verhuizen Maria en Derek Broaddus (hernoemd voor de serie) en beginnen al snel een stortvloed aan handgeschreven briefjes te ontvangen.

Deze briefjes zouden afkomstig zijn van de decennialange bewaker van het huis, die niet bepaald blij is met de komst van nieuwe mensen.

Het is iets dat de trailer voor The Watcher ook benadrukt. De briefschrijver is nooit geïdentificeerd.

Het is onduidelijk hoeveel van het waargebeurde verhaal het Netflix-drama zal veranderen als het over een paar weken verschijnt.

Murphy is inmiddels, ten goede of ten kwade, bekend geworden met een bepaalde stijl van campy frights die de American Horror Story-franchise heeft gedefinieerd.

Of hij dezelfde kwaliteiten meebrengt naar The Watcher, en of dat weer een succes wordt, valt nog te bezien.

Maar gezien het grote aantal acteurs en de virale aard van het echte verhaal, heeft de verfilming zeker het potentieel om volgende maand de schrik aan te jagen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)