Cobra Kai seizoen 6 kan worden uitgesteld als het wordt verlengd, zegt de ontwerper!

Cobra Kai co-bedenker Jon Hurwitz onthult dat seizoen 6 van de Karate Kid vervolgserie mogelijk wordt uitgesteld als het wordt verlengd door Netflix.

Cobra Kai seizoen 6 kan nog geruime tijd op zich laten wachten als het wordt verlengd. De serie, die een vervolg is op de originele Karate Kid-films, volgt de ingewikkelde relatie tussen Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka), nu volwassenen met veel complexere levens dan toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten als tieners.

De serie ging in 2018 in première op YouTube Red voordat Netflix de serie oppikte en seizoen 4 en 5 ging produceren. Seizoen 5, dat net op 9 september op de streamingdienst is verschenen, heeft twee weken op rij het nummer 1-positie in de Netflix-hitlijsten opgeëist.

Cobra Kai is bedacht door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, van wie de laatste twee naam maakten met hun scripts voor de hitkomedie Harold and Kumar Go to White Castle uit 2004 en de twee vervolgen daarop.

Gezien de megapopulariteit van de serie op Netflix is het trio blijven samenwerken en hebben ze hun ogen gericht op meerdere nieuwe projecten.

Dit omvat hun aankomende actie-komedie Netflix-serie Obliterated, die een special forces team zal volgen op een missie in Las Vegas.

Die serie is momenteel twee maanden in productie, en de makers zijn ook bezig met de ontwikkeling van de Ferris Bueller spinoff film Sam and Victor’s Day Off.

Cobra Kai 5 een vrouwelijke Sensei wie is het?

In een interview met Heald, Hurwitz en Schlossberg over hun succes met Cobra Kai werden alle komende projecten besproken en hoe de toekomst zou zijn van de serie.

Cobra Kai is nog niet officieel verlengd voor seizoen. Als dat wel gebeurd is het mogelijk dat er iets langer zal gewacht moeten worden.

Vanwege hun betrokkenheid bij zoveel extra projecten. Lees de quote hieronder:

We zijn dat allemaal nog aan het uitwerken met Sony en Netflix, en we kunnen nog geen officieel seizoen 6 aankondigen.

Wat we wel kunnen zeggen is dat we voortdurend nadenken over deze personages.

We werken nu aan Obliterated voor Sony en Netflix.

We zitten in de tweede maand van de productie daarvan, en ik denk dat het de mensen zal verbazen.

Maar we hebben goede hoop dat er meer Cobra Kai in het verschiet ligt.

Het kan wat langer duren, omdat we bezig zijn met die andere serie, maar het zal niet lang meer duren, als alles gaat zoals we verwachten.

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 6 uit?

Het lijkt ongelooflijk onwaarschijnlijk dat Netflix een serie zou annuleren die zo goed voor hen presteert, dus een uitgesteld Cobra Kai seizoen 6 lijkt logica.

Netflix’s vorige seizoenen van de serie hebben nogal verspreide releases gehad, maar zowel seizoen 4 als 5 zijn in de laatste vier maanden van het jaar uitgekomen.

Als seizoen 6 die trend voortzet, zou het waarschijnlijk rond oktober of november 2023 uitkomen.

Maar omdat de verlenging nog niet is bevestigd, zou het waarschijnlijk minstens zes maanden worden uitgesteld, waardoor het uitkomt in de zomer van 2023.

Er is echter ook de kwestie van Sony’s aankomende Karate Kid reboot film.

Hoewel het niet gerelateerd zal zijn aan Cobra Kai, zal het volgende seizoen van de serie toch uit de buurt willen blijven van de releasedatum van de film op 7 juni 2024, om te voorkomen dat twee Karate Kid projecten met elkaar concurreren.

Als seizoen 6 genoeg wordt uitgesteld om problemen te veroorzaken met de planning rond de film, is er de mogelijkheid dat het nog meer wordt uitgesteld, om die release tijd te geven om te ademen, waardoor het mogelijk eind 2024 uitkomt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Cobra Kai seizoen 6 kan worden uitgesteld als het wordt verlengd, zegt de ontwerper!

Cobra Kai co-bedenker Jon Hurwitz onthult dat seizoen 6 van de Karate Kid vervolgserie mogelijk wordt uitgesteld als het wordt verlengd door Netflix.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)