Reese Witherspoon en Ashton Kutcher onthullen Netflix komediefilm en releasedatum

Reese Witherspoon en Ashton Kutcher onthullen hun Netflix-komediefilm, de eerste keer dat ze ooit hebben samengewerkt, in een nieuwe video.

Reese Witherspoon en Ashton Kutcher: Met nog maar enkele maanden te gaan tot de release, hebben Reese Witherspoon en Ashton Kutcher een video uitgebracht waarin ze hun Netflix-komediefilm Your Place or Mine onthullen en de releasedatum bevestigen.

De film, geregisseerd door Aline Brosh McKenna, volgt beste vrienden op afstand Debbie (Witherspoon) en Ken (Kutcher). Wanneer Debbie de stad verlaat om een levenslange droom na te jagen, biedt Ken zich aan om op haar tienerzoon te letten. Steve Zahn, Tig Notaro, Griffin Matthews, Zoe Chao en Jesse Williams maken de bijrollen compleet.

Alhoewel Witherspoon en Kutcher allebei geliefd zijn om hun vele romcom-rollen, is Your Place or Mine de eerste keer dat de twee Hollywood-megastersterren het scherm delen.

Beide acteurs hebben de afgelopen jaren hun aandacht verlegd naar verschillende projecten buiten de filmwereld, waarbij Witherspoon een grotere rol speelt op televisie (Big Little Lies, The Morning Show, Little Fires Everywhere), terwijl ze met haar productiebedrijf Hello Sunshine meer werk achter de camera doet.

Wat Kutcher betreft, de acteur heeft zijn deelname aan de industrie drastisch verminderd en besteedt in plaats daarvan meer tijd aan zijn familie en filantropische inspanningen. Voor beide sterren betekent Your Place or Mine een terugkeer naar het genre dat verantwoordelijk is voor veel van hun bekendste rollen.

Op het Tudum-evenement van Netflix lieten Kutcher en Witherspoon een promotievideo voor Your Place or Mine vallen, waarin de premièredatum van de romcom werd onthuld. 

In de video hebben de twee een leuk gesprek over hun geschiedenis in het genre, terwijl ze ook bevestigen dat de film op 10 februari 2023 in première gaat. Bekijk de humoristische video hieronder:

Reese Witherspoon en Ashton Kutcher Clip

Wat films betreft, werden de jaren 2000 en begin 2010 grotendeels bepaald door de plaats die ze inruimden voor het genre van de romantische komedie.

Sterren maakten regelmatig plaats voor deze films, en Reese en Kutcher waren daarop geen uitzondering. De twee hebben samen een waslijst aan hits, waaronder Legally Blonde, No Strings Attached, Just Married, Sweet Home Alabama en This Means War, om er maar een paar te noemen.

Naarmate de jaren 2010 vorderden, werden dit soort films steeds minder vaak uitgebracht, totdat het leek alsof de grote namen helemaal waren gestopt met het maken ervan.

Reese en Kutcher film Your Place Or Mine voelt aan als een welkome terugkeer naar een tijdperk dat sterren leuke films maakte die niet noodzakelijk lovende kritieken kregen.

Het kan er ook op wijzen dat de filmindustrie de romantische komedie weer leert omarmen, met Channing Tatum en Sandra Bullock die eerder dit jaar in The Lost City speelden met overwegend gunstige kritieken, terwijl Julia Roberts en George Clooney’s Ticket to Paradise volgende maand in de bioscoop te zien zijn, waarmee het Ocean’s 11-paar wordt herenigd.

Het zal leuk zijn om Reese Witherspoon en Kutcher eindelijk samen in een film te zien, en het is misschien nog leuker om te zien dat Your Place or Mine een nostalgische knipoog is naar het tijdperk van de romantische komedies die van hen beiden bekende namen maakten, wanneer de film in première gaat op 10 februari 2023.

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Reese Witherspoon en Ashton Kutcher onthullen Netflix komediefilm en releasedatum

Reese Witherspoon en Ashton Kutcher onthullen hun Netflix-komediefilm, de eerste keer dat ze ooit hebben samengewerkt, in een nieuwe video.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)