Netflix Aankomende Titels Van Maandag 26 september tot en met Zondag 2 oktober 2022

Netflix: Aankomende films en series voor de laatste week van september 2022 en de eerste dagen van oktober 2022. Het jaar vliegt voorbij en we zijn aan de laatste week van september beland. Het weekend brengt ons de eerste dagen van oktober, dan weet je dat het tijd is om te zien welke films en series er deze week naar Netflix komen.

Netflix Fims en Series

Inside the World's Toughest Prisons

Genre: MisdaadSeasons: 6Episodes: 23
Overview

Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Vanaf Woensdag

Blonde

Release: 2022-09-16Genre: Drama
Overview

Na een traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.

Vanaf Woensdag

Stalingrad

Release: 2013-10-09Genre: Oorlog
Overview

Het is 1942. Het Sovjet-leger plant een tegenaaval op de nazi's die de helft van Stalingrad bezet houden aan de andere kant van de Wolga. De operatie om de rivier over te steken is echter onsuccesvol. Een paar soldaten die er in geslaagd zijn de andere kant te bereiken nemen hun toevlucht in een huis aan de oever van de Wolga. Hier vinden ze een meisje dat er niet in geslaagd is aan de Duitsers te ontkomen.

Vanaf Vrijdag

Paranormal Activity 3

Release: 2011-10-19Genre: Horror
Overview

Achttien jaar voor de gebeurtenissen van deel 1 en 2 volgen we Katie en haar zus Kristi in het huis van hun ouders. Na verloop van tijd merkt Dennis dat Kristi zich raar begint te gedragen nadat ze heeft beweerd een onzichtbare vriend te hebben, genaamd Toby. Op aanraden van Randy plaatst Dennis een aantal camera's in het huis om te zien of er ook echt iets rondspookt. Ze doen een schokkende ontdekking…

Vanaf Zaterdag

Welcome to Marwen

Release: 2018-12-21Genre: Komedie
Overview

Sinds hij ernstig werd mishandeld vanwege zijn voorliefde voor vrouwenschoenen, is Mark Hogancamp niet langer meer in staat zijn oude werk als striptekenaar te doen. In plaats daarvan heeft hij in zijn tuin een miniatuur gemaakt van het fictieve Belgische dorpje Marwen, waar hij met behulp van poppen en een fotocamera de WO II – avonturen van zijn alter ego Cap'n Hogie filmt.

Vanaf Donderdag

Die Kaiserin

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 12
Overview

Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

Vanaf Donderdag

Roald Dahl's The Witches

Release: 2020-10-25Genre: Avontuur
Overview

Een jongen, Luke genaamd, loopt op een tripje naar de zee met zijn grootmoeder plots een groep heksen tegen het lijf. Zij proberen kinderen in muizen te veranderen door snoepjes en chocolade te vergiftigen. Aangezien de volwassenen hem niet willen geloven, is het aan Luke om de wereld zoals hij ze kent te redden.

Vanaf Zaterdag

Into the Deep: The Submarine Murder Case

Release: 2020-01-23Genre: Documentaire
Overview

Als journaliste Kim Wall verdwijnt nadat ze aan boord is gegaan van de onderzeeër van uitvinder Peter Madsen, verbergt hij de schokkende waarheid over haar lot.

Vanaf Vrijdag

A Trip to Infinity

Release: 2022-09-26Genre: Documentaire
Overview

Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.

Vanaf Maandag

Your API key is not valid or you entered an invalid ID.

Vanaf Vrijdag

Phantom Pups

Genre: FamilieSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Een jongetje en zijn familie verhuizen naar een spookhuis, waar hij drie schattige spookpuppies aantreft die hij wil helpen weer echte honden te worden.

Vanaf Vrijdag

Aníkúlápó

Release: 2022-09-30Genre: Drama
Overview

Nadat een affaire met een koningin tot zijn ondergang heeft geleid, ontmoet een onstuimige reiziger een mystieke vogel die de macht heeft hem een nieuw leven te geven.

Vanaf Vrijdag

Floor Is Lava

Genre: RealitySeasons: 3Episodes: 20
Overview

Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

Vanaf Vrijdag

Rainbow

Release: 2022-09-18Genre: Fantasie
Overview

Een vrijgevochten tiener gaat met haar excentrieke reisgenoten op zoek naar haar moeder. Tijdens hun grillige tocht moeten ze uit handen zien te blijven van een gemene vrouw.

Vanaf Vrijdag

Too Hot to Handle: Brazil

Genre: RealitySeasons: 2Episodes: 16
Overview

Supersexy, jonge Brazilianen ontmoeten elkaar in een droomresort aan het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

Vanaf Woensdag

Underbar och älskad av alla

Release: 2007-08-24Genre: Komedie
Overview

Isabella is optimistisch maar onsuccesvol. Als ze eindelijk kans op een goed leven ziet, moet ze eerst haar zwakheden overwinnen om haar leven op orde te krijgen.

Vanaf Donderdag

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Netflix Aankomende Titels Van Maandag 26 september tot en met Zondag 2 oktober 2022

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)