Prime Video Recent Toegevoegde Films

Prime Video heeft niet zo een uitgebreid informatie kanaal als bijvoorbeeld Netflix. Het is heel moeilijk om achter informatie te komen. We hebben hier een lijst van de recent toegevoegde films. Heb je nog geen toegang tot prime video dan zou het goed zijn om het eens te bekijken. Voor de prijs van 2.99 euro hoef je het zeker niet te laten.

Prime Video

Goodnight Mommy

Release: 2022-09-16      Genre: Horror
Overview

Tweelingbroertjes treffen hun moeder op haar boerderij aan met haar gezicht in verband gewikkeld. Ze legt uit dat dit door een cosmetische ingreep komt. Maar wanneer haar gedrag steeds onvoorspelbaarder en vreemder wordt, neemt een angstaanjagend idee bezit van de jongens: het vreselijke vermoeden dat de vrouw onder het gaas helemaal hun moeder niet is.

Samaritan

Release: 2022-08-25Genre: Actie
Overview

De dertienjarige Sam Cleary vermoedt dat zijn mysterieus teruggetrokken buurman Mr. Smith eigenlijk de legendarische burgerwacht Samaritaan is, die 20 jaar geleden dood werd gemeld. Nu de misdaad toeneemt en de stad op de rand van chaos staat, maakt Sam het tot zijn missie om zijn buurman uit zijn schuilplaats te halen en de stad van de ondergang te redden.

Thirteen Lives

Release: 2022-07-18Genre: Drama
Overview

"5000 people, 17 countries, 1 miracle that united the world." Thirteen Lives vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam dat tijdens een onverwachte regenbui vast kwam te zitten in de Tham Luang grot. Geconfronteerd met onoverkomelijke problemen, zal een team van ‘s werelds meest ervaren en ervaren duikers – bij uitstek ervaren in het navigeren door het wirwar van ondergelopen, smalle grot tunnels – samen met Thaise troepen en meer dan 10.000 vrijwilligers een benauwende redding van de twaalf jongens en hun coach uitvoeren.

Deep Water

Release: 2022-03-18Genre: Drama
Overview

Een welgestelde man staat zijn vrouw toe om vreemd te gaan om zo een scheiding te voorkomen. Eén van haar minnaars wordt op een gegeven moment vermoord en de politie weet de dader niet te vinden. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar wanneer de echtgenoot plots laat doorschemeren dat hij achter de moord zat, komt er uiteraard een bom onder dit bijzondere huwelijk te liggen.

All the Old Knives

Release: 2022-04-08Genre: Thriller
Overview

In Carmel-by-the-Sea ontmoeten de vroegere geliefden Henry en Celia elkaar weer. De een is werkzaam voor de CIA, de ander is een voormalig spion. De twee halen herinneringen op aan hun tijd samen in Wenen en bespreken de vliegtuigkaping van jaren geleden waarbij alle inzittenden kwamen te overlijden. Het is een zwart hoofdstuk dat tot op de dag van vandaag aan de CIA vreet en dat Henry maar graag wil afsluiten. Tijdens het etentje wordt duidelijk dat een van hen de dag niet zal overleven.

Flight/Risk

Release: 2022-09-09Genre: Documentaire
Overview

'Flight/Risk' volgt gewone mensen die zich in het centrum van een wereldwijde tragedie bevinden wanneer twee Boeing 737 MAX-vliegtuigen in 2018 en 2019 slechts vijf maanden na elkaar neerstorten. Deze documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van getroffen familieleden, hun juridische teams, klokkenluiders, en Pulitzer-winnende Seattle Times-journalist Dominic Gates.

The Contractor

Release: 2022-03-10Genre: Actie
Overview

Nadat James Reed onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen, tekent hij een contract bij een geheime paramilitaire organisatie zodat hij zijn gezin kan onderhouden. Voor zijn opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken reist Reed met zijn team naar Polen. Maar dan wordt zijn team uitgeschakeld en wordt Reed opgejaagd door Oost-Europa. Hij moet vechten voor zijn leven zodat hij naar huis kan terugkeren en kan uitzoeken wie hem en zijn team heeft verraden.

Licorice Pizza

Release: 2021-11-26Genre: Drama
Overview

Het verhaal van Alana Kane en Gary Valentine die opgroeien, rondrennen en door de verraderlijke navigatie van de eerste liefde gaan in de San Fernando Valley, 1973.

American Made

Release: 2017-08-18Genre: Actie
Overview

De film is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

Doblemente Embarazada 2

Release: 2022-08-05      Genre: Komedie
Overview

Tien jaar is verstreken en dingen zijn enorm veranderd voor Javier en Felipe. Ze zijn fulltime ouders voor hun dochters Sol en Luna. Maar de vaders beseffen dat de meisjes iets missen: een moeder. Om er een te vinden, nodigen ze hun vriendinnen uit op een familievakantie met een geheim plan om te ontdekken wie de beste moeder is. Natuurlijk verloopt niets zoals gepland.

The Tender Bar

Release: 2021-12-17Genre: Drama
Overview

Moehringer is een jongeman die zonder zijn vader is opgegroeid in Long Island. Toen hij nog een baby was heeft zijn vader, een discjockey in New York City, hem verlaten. Op zoek naar een vaderfiguur besluit hij de bar van zijn oom te bezoeken.

Anything's Possible

Release: 2022-07-14Genre: Romantiek
Overview

Als de verlegen middelbare scholier Khal anoniem op een online prikbord post over zijn verliefdheid op een cool transmeisje, durft hij door de positieve feedback haar mee uit te vragen, wat leidt tot een wervelwind – en heerlijke Gen Z – romantiek!

Untrapped: The Story of Lil Baby

Release: 2022-06-11Genre: Documentaire
Overview

Een intieme blik in het leven van de Grammy®-winnende rapper Dominique Armani Jones (Lil Baby) die zijn bliksemsnelle opmars van de straten van West-Atlanta naar de top van de hitlijsten met zijn rollen als toegewijde vader, zoon, filantroop en strijder voor raciale gerechtigheid moet zien te combineren.

I Want You Back

Release: 2022-02-10Genre: Komedie
Overview

Peter en Emma zijn totale vreemden van elkaar, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners. Dan zien ze ook nog op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes. Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen.

Master

Release: 2022-03-18Genre: Horror
Overview

Drie vrouwen zoeken hun plek op een elitaire Noordoostelijke universiteit die zo oud als het land is. Als een zwarte eerstejaars te maken krijgt met anonieme, racistische aanvallen – en ze volhoudt dat ze wordt geplaagd door geesten uit het verleden van de school – moet iedere vrouw bepalen waar de echte dreiging vandaan komt.

Rooney

Release: 2022-02-11Genre: Documentaire
Overview

Rooney is een boeiende, filmdocumentaire met ongekende toegang tot het leven en de carrière van een wereldbekende sportster en de beste aanvaller ooit van Engeland. Dit is een bevoorrecht inkijkje in de bliksemsnelle opkomst van Waynes reis, van een nederig begin tot een van de meest iconische namen in de sportwereld.

Emergency

Release: 2022-05-20Genre: Komedie
Overview

Drie studenten zijn klaar voor een avond feesten, maar ze moeten tijdens een onverwachte situatie de voor- en nadelen afwegen van de politie bellen.

Don't Make Me Go

Release: 2022-06-13Genre: Drama
Overview

Don't Make Me Go volgt een alleenstaande vader en zijn onwillige tienerdochter tijdens een onvergetelijke roadtrip door het land. Ze ontdekken hun liefde voor elkaar en de onverwachte wendingen die het leven in petto heeft.

Federica Pellegrini – Underwater

Release: 2022-01-10Genre: Documentaire
Overview

Een van de grootste kampioenen aller tijden doet voor het eerst een ongecensureerd boekje open over haar leven. Tijdens de voorbereidingen van haar grootste en laatste sportprestatie, haar vijfde Olympische finale, kijkt Federica Pellegrini terug op de belangrijkste momenten in haar leven en haar bijzondere sportcarrière, de nederlagen en overwinningen, de privéproblemen en de openbare triomfen.

House of Gucci

Release: 2021-11-24Genre: Drama
Overview

Patrizia Reggiani beraamt in het jaar 1995 het plan om haar voormalige echtgenoot uit de weg te ruimen. Hij is de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci en staat aan het hoofd van het gelijknamige modehuis. Hij is tevens de kleinzoon van de befaamde modeontwerper Guccio. Reggiani laat een huurmoordenaar het vuile werk opknappen. Ze zou later opgepakt worden door de politie en in de gevangenis belanden.

The Tomorrow War

Release: 2021-07-02Genre: Actie
Overview

De wereld staat versteld wanneer een groep tijdreizigers van het jaar 2051 arriveert om een ​​dringende boodschap te brengen: dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd voegen. Onder degenen die zijn gerekruteerd is Dan Forester, leraar op de middelbare school en huisvader. Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader in een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)