Beverly Hills Cop 4 brengt meer originele cast terug

Netflix's Beverly Hills Cop: Axel Foley kondigt officieel de terugkeer van Judge Reinhold en John Ashton aan, evenals Bronson Pinchot als Serge.

Netflix’s aankomende Beverly Hills Cop 4: Axel Foley heeft officieel drie extra originele castleden toegevoegd. De franchise begon met de film Beverly Hills Cop uit 1984, met Eddie Murphy als Axel Foley, een agent uit Detroit die een vis uit het water wordt als hij naar Beverly Hills gaat om te proberen de moord op zijn vriend op te lossen.

Beverly Hills Cop

De originele film leidde tot een paar vervolgen in Beverly Hills Cop II uit 1987 en Beverly Hills Cop III uit 1994.

De film was zo’n cultureel fenomeen dat het instrumentale thema “Axel F” zelfs een hit werd en plaats 3 bereikte op de Billboard Hot 100 in de VS.

Later werd het een internet meme toen het werd gecoverd door Crazy frog in 2005.

Hoewel verschillende vervolgen op Beverly Hills Cop III waren aangekondigd en vervolgens geschrapt in de tussenliggende jaren, kondigde Paramount in november 2019 aan dat ze Axel Foley zouden maken voor Netflix, waarbij Murphy als Foley werd teruggebracht.

Het plot van de film dat nog onbekend is, zal Paul Reiser terugkeren als Axel’s partner Det. Jeffrey Friedman, tegenover franchise nieuwkomers Taylour Paige en Joseph Gordon-Levitt.

Een recente setfoto van de film leek ook te onthullen dat Judge Reinhold en John Ashton zouden terugkeren om hun rollen als Rosewood en Taggart te hernemen.

Volgens Variety is de toevoeging van drie terugkerende castleden aan Axel Foley officieel aangekondigd.

Ten eerste bevestigt deze aankondiging officieel wat de setfoto’s onthulden: Reinhold en Ashton keren inderdaad terug als Rosewood en Taggart.

Maar Bronson Pinchot zal ook terugkeren als zijn personage Serge. Pinchot is vooral bekend van zijn rollen in films als True Romance en Risky Business.

Beverly Hills Cop

Pinchot creëerde de rol van Serge in de originele Beverly Hills Cop, en herhaalde de rol in Beverly Hills Cop III en de mislukte 2013 Beverly Hills Cop pilot met Brandon T. Jackson als Axel Foley’s zoon.

Oorspronkelijk was Serge een klein personage dat in slechts een paar minuten van de originele film verscheen als een verkoper van kunstgalerijen die Axel kort ontmoet.

Hij was echter een favoriet personage bij de fans, en hij keerde terug in de derde film in een uitgebreide rol, waarin wordt onthuld dat hij zijn eigen winkel heeft geopend, genaamd Serge’s Survival Boutique.

Beverly Hills Cop: Axel Foley is goed op weg om een echt vervolg te worden. Hoewel het al bijna 30 jaar geleden is dat het laatste deel uitkwam, zou het feit dat zoveel castleden hebben toegezegd terug te keren, fans van de originele trilogie moeten verheugen.

Gezien de manier waarop ze de terugkerende castleden in golven hebben aangekondigd, is het ook heel goed mogelijk dat er meer mensen zullen terugkeren die nog niet officieel zijn bevestigd.

Bron: Variety

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Beverly Hills Cop 4 brengt meer originele cast terug

Netflix's Beverly Hills Cop: Axel Foley kondigt officieel de terugkeer van Judge Reinhold en John Ashton aan, evenals Bronson Pinchot als Serge.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)