Strange World Trailer onthult enorme Sci-Fi concepten en een prachtig verhaal

De officiële trailer voor Disney's nieuwste animatiefilm, Strange World, onthult het avontuur van de familie Clade in een bizar buitenaards landschap.

De officiële trailer voor Disney’s volgende animatiefilm, Strange World, neemt het publiek mee op een groots en bizar avontuur. De gloednieuwe film van The House of Mouse komt van Don Hall, de Oscarwinnende regisseur achter Big Hero 6 en Raya and the Last Dragon. Jake Gyllenhaal leidt de Clades, een boerenfamilie die afstamt van een beroemde ontdekkingsreiziger die vermist raakte. Wanneer een buitenaardse wereld de Clade’s bedreigt, moeten ze op een gevaarlijke missie naar onbekend terrein.

Strange World

Walt Disney Animation Studios heeft zojuist de volledige Strange World trailer onthuld, waarmee fans voor het eerst een goede blik krijgen op het verhaal van de film. 

In tegenstelling tot de vorige teaser, laat de nieuwe video zien hoe de president van Avalonia, Callisto Mal (Lucy Liu), Gyllenhaal’s Searcher Clade en zijn familie inschakelt voor de expeditie naar het vreemde en kleurrijke landschap. 

De onvoorbereide avonturiers stuiten vervolgens op Searcher’s vermiste vader, Jaeger (Dennis Quaid), en verschillende buitenaardse wezens die de verwachtingen tarten.

 Tot slot onthult de Strange World trailer de releasedatum van de film: 23 november 2022. Bekijk de trailer hieronder:

Aloewel Liu en Quaid de standout stem talenten in deze trailer, de rest van de cast levert in termen van persoonlijkheid. Elke Clade is uniek, waardoor de thema’s van de film over familie-erfenis en de druk die dit legt op de volgende generaties een nodige draai krijgen.

Zoals bij de meeste Disney-producties voelt het verhaal episch en vol inzet voor de hoofdpersonages, en de animatie ziet er ongelooflijk levendig en vloeiend uit.

Strange World zou weer een adembenemende, familiegeoriënteerde animatie-ervaring moeten zijn als hij net op tijd voor de feestdagen in de bioscoop komt.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Strange World Trailer onthult enorme Sci-Fi concepten en een prachtig verhaal

De officiële trailer voor Disney's nieuwste animatiefilm, Strange World, onthult het avontuur van de familie Clade in een bizar buitenaards landschap.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)