Whoopi Goldberg en Jenifer Lewis praten over mogelijke terugkeer van Sister Act 3

Whoopi Goldberg & Jenifer Lewis praten over Sister Act 3, waarbij Goldberg zegt dat de film op enig moment gemaakt zal worden, enkele jaren nadat het werd aangekondigd.

Whoopi Goldberg en Jenifer Lewis bespreken hun langverwachte terugkeer in Sister Act 3. Met Sister Act 2 uit 1993 is het bijna 30 jaar geleden sinds de laatste aflevering, waarbij Goldberg eerder de mogelijkheid van een derde film ontkende. Dit veranderde in 2020, toen ze haar terugkeer naar de franchise aankondigde, ondanks dat de film nog steeds geen releasedatum of productieblok had.

Whoopi Goldberg en Jenifer Lewis

Sister Act volgt Goldbergs Delores, een lounge-zangeres die in een klooster wordt geplaatst nadat ze getuige is geweest van een moord, waar ze een koor vormt met haar mede nonnen.

Details over het verhaal van Sister Act 3 zijn schaars, maar het scenario is momenteel in ontwikkeling voor een exclusieve release op Disney+, met de hulp van producent Tyler Perry.

Het is onbekend waarom de productie van de film zo traag verloopt, gezien de cultstatus van de films en het succes van de musicaladaptatie, die in 2011 op Broadway in première ging.

Tijdens een gastrol in The View praten Lewis en co-host Goldberg over hoe ze klaar zijn om Sister Act 3 te maken wanneer het zover is.

Goldberg zegt dat ze opnieuw met Lewis wil werken nadat ze zo van haar gezelschap heeft genoten in de eerste twee films.

Lewis vertelt vervolgens hoe ze Goldberg inspireerde om haar eigen stem te gebruiken voor de originele film. Lees hun citaten hieronder:

Goldberg: Je weet dat we die film nog steeds gaan doen. En ik zou alles doen om met haar te werken omdat ze leuk is.

Lewis: [Ik ben] zo klaar. [In het origineel zouden ze mijn stem gebruiken en ik zei tegen Whoopi: 'Kijk, ga gewoon met ons tweeën in de spiegel staan, pak een haarborstel en doe alsof we 15 jaar oud zijn en Gladys Knight and the Pips zingen,' en Whoopi deed het, ze zong haar kontje eraf.

Whoopi Goldberg

Nu Sister Act 3 zich drie decennia na de vorige film afspeelt, rijst de vraag hoe de nieuwe film de magie van de eerste twee films kan heroveren zonder al te veel op nostalgie te leunen.

Goldberg en Lewis zijn duidelijk enthousiast over het project, maar passie is niet genoeg om een film te laten werken. Er is echter nog veel tijd nodig om de fijne details uit te zoeken, want de productie van de film verloopt in een traag tempo.

De eerste twee Sister Act films waren twee van de bepalende box-office hits van de vroege jaren negentig, en hoewel de kritische ontvangst niet geweldig was, leidde de reactie van het publiek tot hun cultstatus die tot op de dag van vandaag voortduurt. 

Met nostalgie als een van de grootste geldgeneratoren van de huidige industrie, zal de Sister Act 3 film het moeilijk krijgen om zich te onderscheiden van de massa en de eerdere waardering van de franchise te heroveren.

Maar met de juiste visie en balans, en enkele betrouwbare solide prestaties van Goldberg en Lewis, zou Sister Act 3 wel eens in staat kunnen zijn die hoge doelen te bereiken.

Bron: The View

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Whoopi Goldberg en Jenifer Lewis praten over mogelijke terugkeer van Sister Act 3

Whoopi Goldberg & Jenifer Lewis praten over Sister Act 3, waarbij Goldberg zegt dat de film op enig moment gemaakt zal worden, enkele jaren nadat het werd aangekondigd.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)