Dwayne Johnson Deelt Nieuwe Black Adam Poster

Nog ongeveer een maand te gaan voor de bioscoop release heeft Dwayne Johnson een nieuwe Black Adam poster gedeelt.

Dwayne Johnson: Een nieuwe Black Adam poster verraadt een nieuwe rangorde die tot leven komt in de DCEU als Dwayne Johnson de iconische Shazam schurk naar het witte doek brengt. Een van de langst ontwikkelde DCEU-films komt volgende maand eindelijk in de bioscoop na jaren van ontwikkeling.

Toen de DCEU nog vorm kreeg, werd Dwayne Johnson gecast als DC-icoon Black Adam, die vooral bekend is als Shazams aartsrivaal. Het oorspronkelijke plan was om Black Adam te laten verschijnen in de Shazam! film totdat Johnson Warner Bros. overtuigde om het personage zijn eigen film te geven in plaats van hem in Billy Batson’s DCEU debuut te proppen.

Black Adam verkent het tragische en grimmige oorsprongsverhaal van Teth-Adam als een Kahndaq-slaaf die vecht voor zijn thuis nadat hij dezelfde krachten heeft gekregen als Shazam.

Hoewel de twee iconen uiteindelijk zullen botsen, slaat de DCEU met Black Adam een nieuwe weg in door Johnsons personage af te schilderen als een anti-held in plaats van een traditionele superschurk.

Hoewel Black Adam achter schurken als Sabbac en Intergang aangaat, zal de moreel grijze held ook afrekenen met het Golden Age team dat bekend staat als de Justice Society of America.

Dwayne Johnson Black Adam Poster

Black-Adam-movie-DCEU-heirarchy-poster

Of het nu opzettelijk was of niet, de poster is bijna identiek aan de cover van 52 #45, met Black Adam zittend op een gelijkaardige troon.

52 was een wekelijkse stripreeks die uitkwam in 2006, na de gebeurtenissen tussen Infinite Crisis en One Year Later. In dat specifieke nummer verwerkt Black Adam de dood van Iris, alias Adrianna Tomaz, die ook in de DCEU-film zal verschijnen.

Het zou geen grote verrassing zijn als de Black Adam poster bedoeld is als een direct eerbetoon aan 52 #45, wat Warner Bros. doet met veel DC live-action films en tv-shows.

Het is overduidelijk dat Black Adam een game-changer zal zijn voor de toekomst van de DCEU, hoewel het nog maar de vraag is hoe de film het onderling verbonden universum door elkaar zal schudden.

Terwijl Warner Bros. Discovery vastbesloten is om het DC-merk te verheffen, is het onduidelijk hoe Black Adam in hun plannen past.

Mocht Black Adam echter succesvol zijn, dan heeft Johnson benadrukt dat dit het begin is van een grotere franchise, die ideeën bevat voor DCEU-spinoff-projecten met personages uit de film.

Nu Black Adam zich opmaakt om in de bioscoop te verschijnen, zal het spannend zijn om het resultaat te zien van wat een lange reis is geweest voor Johnson en dit specifieke project.

Bron: Dwayne Johnson/Twitter

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Dwayne Johnson Deelt Nieuwe Black Adam Poster

Nog ongeveer een maand te gaan voor de bioscoop release heeft Dwayne Johnson een nieuwe Black Adam poster gedeelt.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)