The Curse Of Bridge Hollow In Oktober 2022 Bij Netflix Bekijk De Trailer!

The Curse Of Bridge Hollow heeft een met sterren bezaaide cast van bekende gezichten. Netflix bracht de trailer en als een voorliefde hebt van het genre horrorkomediefilm dan raden we zeker aan om de trailer te bekijken. Een spookachtige film met Marlon Wayans en Priah Ferguson in de hoofdrollen.

The Curse Of Bridge Hollow het verhaal.

Kelly Rowland vertolkt de rol van Emily de oudere vrouw van familie. Stranger Things ster Priah Ferguson speel haar dochter Sydney en komiek Marlon Wayans zien we als Howard de hatende vader van Halloween.

Terwijl Sydney een hartstochtelijke liefde heeft voor haar nieuwe huis is het net andersom voor de vader die Halloween een beetje dom vind.

De vader Howard word ruw wakker geschud als Sydeny per toeval de toverlantaarn van Stingy Jack aansteekt (een slechte man die stierf in het huis). Sydney en Emily zullen moeten vechten om alles tot een goed einde te brengen.

In de film zien we ook Rob Riggle, John Michael Higgins, Nia Vardalos, Lauren Lapkus, Holly J. Barrett, Myles Vincent Perez, Abi Monterey en Helen Slayton-Hughes.

Hoe de strijd zal aflopen daarvoor moet je wachtten tot 14 oktober wanneer de film in première gaat op Netflix. Voor nu veel plezier met de trailer!

The Curse Of Bridge Hollow Foto's

The Curse Of Bridge Hollow Poster

The Curse Of Bridge Hollow Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Informatie over films en series, met dagelijks nieuwe berichten, overzichten en veel meer. Wordt nu lid gebruik de button hieronder!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “The Curse Of Bridge Hollow In Oktober 2022 Bij Netflix Bekijk De Trailer!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)