Een gloednieuwe Karate Kid film komt er in 2024

Karate Kid een gloednieuwe film die gepland is voor 2024, is aangekondigd. Wie het nog niet weet is de serie Cobra Kai het vervolg op de films. Het is de nummer 1 serie van Netflix. Het is ondertussen al een cliché om te vertellen dat de serie het vervolg is, dat er een tijdsprong is gemaakt van ongeveer 30 jaar en dat we in de serie twee van de bekendste figuren terug te zien zijn! Zou er iemand zijn die niet weet wie we bedoelen twijfelachtig toch?

Kleine Daniël is groot geworden en ook Johnny heeft de jaren mee. Als je de serie nog niet kent of niet gezien hebt is dat het eerste wat je zou moeten doen. Geloof het of niet je zal er geen spijt van hebben. De serie is het populairste en er is nog een groot verschil met de eerste achtervolgers.

Wie seizoen 5 van de serie Cobra Kai al gezien heeft zal het eens zijn dat de schrijvers, regisseurs en heel het team weer een prachtig seizoen hebben geserveerd voor de fans.

(Ik weet niet of het voor jullie ook zo is, maar net als bij de vorige seizoenen is het onmogelijk te stoppen als je de eerste aflevering gezien hebt. Je blijft gewoon kijken en dat maakt het zo bijzonder. Er zijn weinig series die het vijf seizoenen volhouden en nog altijd succesvol zijn.

Karate Kid Gloed Nieuwe Film Voor 2024

Sony Columbia Pictures heeft de film officieel aangekondigd en de releasedatum is voorzien voor 7 juni 2024.

Pin je niet vast op de datum. Het is best mogelijk dat deze nog enkele keren zal veranderen. Veel meer informatie is er niet vrijgegeven.

Het enige dat we nog kunnen meegeven over de nieuwe Karate Kid film dat het een terugkeer zal zijn naar de originele Karate Kid Franchise.

Vorige Karate Kid Films

Er zijn vijf Karate Kid films geweest. De eerste werd uitgebracht in 1984 met Pat Morita als Mr. Miyagi. De eerste film werd gevolgd door de tweede film uit 1986 en de derde film uit 1989.

De vierde film The New Karate Kid werd uitgebracht in 1994. Daarop volgde de film van 2010. Een remake van de eerste film met Jaden Smith en Jackie Chan in de hoofdrollen.

Veel nieuws hebben we nog niet en toch zijn wel al benieuwd naar de nieuwe film! Blijf ons volgens zodra er meer nieuws zullen we even enthousiast je op de hoogte brengen!

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)