Netflix België Bekijk hier alle Series toegevoegd in september 2022 (Laatste update 19 – 9)

Netflix series die zijn toegevoegd in september 2022. Bekijk hier alle series die worden toegevoegd aan het aanbod. Een duidelijk overzicht van de series met een kleine beschrijving, een link voor meer informatie en een link naar Netflix. Bij meer informatie kun je meer vinden over de cast en een trailer bekijken. Gebruik de link naar Netflix om een titel aan je lijst toe te voegen en zo vind je deze eenvoudig terug op al je apparaten!

1 September

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles

Genre: AnimatieSeasons: 2Episodes: 20
Overview

Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

Détox

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxische relatie met het internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparaten gebruiken.

L.O.L. Surprise! House of Surprises

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 20
Overview

Royal Bee verrast haar beste vriendinnen door hun favoriete restaurant te kopen en er een leuke uitgaansplek van te maken. Dit project barst van de plotwendingen!

JoJo's Bizarre Adventure

Genre: AnimatieSeasons: 5Episodes: 190
Overview

Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.

2 September

Devil in Ohio

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die ontsnapt is aan een mysterieuze sekte. Ze neemt haar in huis, waardoor haar eigen gezin en leven gevaar lopen.

Fakes

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.

Dated and Related

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 10
Overview

Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.

Buy My House

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 6
Overview

Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.

You're Nothing Special

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.

The Fabulous Lives of Bollywood Wives

Genre: RealitySeasons: 2Episodes: 16
Overview

In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezin en vriendschap zoeken.

3 September

Alchemy of Souls

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 30
Overview

Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

4 September

Chesapeake Shores

Genre: DramaSeasons: 6Episodes: 55
Overview

Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

5 September

Rick and Morty

Genre: AnimatieSeasons: 6Episodes: 61
Overview

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Morty is dan wellicht niet de slimste, hij zorgt wel voor het morele kompas in de avonturen. Samen exploreren Rick en Morty de ontelbare universums waarbij ze geregeld in de problemen komen.

Café Minamdang

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 18
Overview

Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

6 September

Bee and PuppyCat

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 2Episodes: 26
Overview

Op een betoverend magisch eiland beleven de impulsieve Bee en haar pluizige vriend vele avonturen terwijl ze voor een intergalactisch uitzendbureau werken.

7 September

Uncle From Another World

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 13
Overview

Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

Diario de un Gigoló

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Wanneer een vrouw wordt vermoord in het huis van Emanuel, wordt hij verdachte in een onderzoek dat de meest intieme geheimen van hun leven zal blootleggen.

Chef's Table: Pizza

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Ontdek de beste pizza's wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken.

8 September

The Imperfects

Genre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Abbi, Tilda en Juan ondergaan een experiment met monsterlijke bijwerkingen. Ze slaan de handen ineen om de verantwoordelijke wetenschapper én een remedie te vinden.

Follower cherche likes

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 6
Overview

Drie succesvolle influencers coachen elk een volger bij het filteren van hun potentiële dates in de hoop hun digitale likes te kunnen in inruilen voor echte liefde.

9 September

Cobra Kai

Genre: Action & AdventureSeasons: 5Episodes: 50
Overview

Cobra Kai speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate toernooi in 1984. Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi.

Merlí. Sapere Aude

Genre: KomedieSeasons: 2Episodes: 16
Overview

Pol schrijft zich in aan de universiteit om een diploma filosofie te halen. Hij wordt door nieuwe vrienden en een intimiderende professor op de proef gesteld en verleid.

Narco Saints

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Een Koreaanse drugbaas wordt in Suriname door zowel de overheid als de politie opgejaagd. Kang In-su, een bescheiden ondernemer, werkt mee aan een geheime missie van de overheid om de drugsbaas op te pakken. Uiteindelijk lijkt In-Su het slachtoffer te gaan worden van de hele operatie; hij wordt er namelijk ingeluisd door de Koreaanse drugsbaron.

10 September

Alchemy of Souls

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 30
Overview

Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

12 September

Ada Twist, Scientist

Genre: KidsSeasons: 3Episodes: 20
Overview

De piepkleine wetenschapper Ada Dapper en haar twee beste vrienden zoeken antwoorden op grootse vragen en werken samen om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit.

13 September

Cyberpunk Edgerunners

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 10
Overview

In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.

14 September

Uncle From Another World

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 13
Overview

Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

Sins of Our Mother

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 3
Overview

De zoektocht naar de verdwenen kinderen van Lori Vallow leidt naar een reeks verdachte sterfgevallen, een nieuwe echtgenoot die ook in de dag des oordeels gelooft en moord.

Your API key is not valid or you entered an invalid ID.

Heartbreak High

Genre: Drama    Seasons: 1    Episodes: 8
Overview

Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

15 September

BASTARD!! -暗黒の破壊神-

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 24
Overview

Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.

Twee Zomers

Genre: MysterieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Het begon dertig jaar geleden: een groep levenslustige jonge twintigers wil nog één vakantie lang feesten voor het serieuze leven begint. Maar dat loopt helemaal fout wanneer één van hen om het leven komt bij een tragisch incident. Dertig zomers later nodigen An en Peter, het meest succesvolle koppel van de groep, dezelfde groep vrienden van toen uit om de verjaardag van An te vieren tijdens een lang weekend op een eilandje voor de Franse Azurenkust. De champagne staat koud en het zwembad zorgt voor verfrissing: dit wordt een onvergetelijk weerzien voor de intussen levenslustige jonge vijftigers.

Terim

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 4
Overview

De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.

América vs América

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Deze docureeks duikt in het verleden, het heden, de toekomst en het DNA van de spelers van América, de succesvolste en controversiële voetbalclub van Mexico.

De ruimtehonden

Genre: KomedieSeasons: 2Episodes: 20
Overview

Apport: een nieuwe planeet voor ons allemaal! De aarde is in gevaar. Genetisch gemanipuleerde honden worden de ruimte ingestuurd om een nieuwe thuisplaneet te vinden.

16 September

Fate: The Winx Saga

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 2Episodes: 13
Overview

Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

Santo

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Twee agenten moeten leren samenwerken om 's werelds meest gezochte drugsdealer te pakken te krijgen, wiens gezicht nooit is onthuld.

Love Is Blind

Genre: RealitySeasons: 3Episodes: 40
Overview

Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Gymnastics Academy: A Second Chance

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 10
Overview

De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.

18 September

Gomorra – La Serie

Genre: MisdaadSeasons: 5Episodes: 58
Overview

De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro's zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen. Aan Ciro de schone taak om hem op te leiden. Maar dan zorgt een rivaliserende bende ervoor dat Pietro in de gevangenis belandt. Imma, de vrouw van Pietro, krijgt nu de touwtjes in handen. Na een lang verblijf in Honduras keert Genny terug naar Napels om zijn plaats in te nemen.

19 September

Rick and Morty

Genre: AnimatieSeasons: 6Episodes: 61
Overview

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Morty is dan wellicht niet de slimste, hij zorgt wel voor het morele kompas in de avonturen. Samen exploreren Rick en Morty de ontelbare universums waarbij ze geregeld in de problemen komen.

Chesapeake Shores

Genre: DramaSeasons: 6Episodes: 55
Overview

Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Café Minamdang

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 18
Overview

Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

El rey, Vicente Fernández

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 32
Overview

Van een zeer bescheiden opvoeding tot het sterrendom! Het wervelende leven en de carrière van de Mexicaanse muzikant Vicente Fernández beslaan meerdere decennia.

Go, Dog. Go!

Genre: AnimatieSeasons: 3Episodes: 48
Overview

De handige en vindingrijke pup Pluck zoekt het avontuur op met haar beste vriend Roef. Ondertussen lost ze problemen op en helpt ze de inwoners van Woefburg.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Netflix België Bekijk hier alle Series toegevoegd in september 2022 (Laatste update 19 – 9)

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)