Netflix bekijk hier alle films die zijn toegevoegd in September 2022 (update 30 september)

Netflix:  De laatste dag van september dan is het tijd voor de laatste update voor de films die aan het aanbod zijn toegevoegd de hele maand. Daarna kijken we uit naar de nieuwe maand en natuurlijk naar de nieuwe films die Netflix weer zal toevoegen. Blijf de updates volgen en het nieuwe bericht met de films van oktober komt er vlug aan!

Netflix Films September 2022

1 september

Now You See Me

Release: 2013-05-29Genre: Thriller
Overview

'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.

Gattaca

Release: 1997-09-07Genre: Thriller
Overview

In de toekomst bestaat de mensheid uit valids en in-valids. De eerste groep een superras, gekweekt uit het beste genetische materiaal. In-valid Vincent legt zich er niet bij neer en probeert met bloed en urine van de verlamde valid Jerome toch de felbegeerde baan van astronaut te krijgen. Maar wat als hij betrapt wordt?

Clueless

Release: 1995-07-19Genre: Komedie
Overview

Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners. Ze zullen haar net zo populair maken als zij zelf zijn.

Asterix en Obelix – De Romeinse Lusthof

Release: 2014-11-26Genre: Animatie
Overview

Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en hij is het meer dan zat. Caesar heeft een plan bedacht om voor eens en voor altijd van de Galliërs af te zijn. Hij beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen. Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken.

Law Abiding Citizen

Release: 2009-10-15Genre: Drama
Overview

Een aanklager, Nick Rice, komt terecht in een wraakcomplot van iemand die getraumatiseerd is door het rechtssysteem. Hij moet het opnemen tegen een crimineel meesterbrein, Clyde Shelton, dat vanuit de gevangenis een hele stad onder controle heeft.

The Way Back

Release: 2010-11-22Genre: Drama
Overview

Een aantal gevangenen weet tijdens de Tweede Wereldoorlog te ontsnappen uit een strafkamp in Siberië en begint aan een lange tocht naar de vrijheid. Deze tocht vol ontberingen voert hen van het koude Siberië via de Gobiwoestijn naar de Himalaya en India en zal zo'n 6400 kilometer bedragen.

Just Like Heaven

Release: 2005-09-16Genre: Drama
Overview

David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd op haar en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen…

Defiance

Release: 2008-12-31Genre: Actie
Overview

Vier Joodse broers ontsnappen uit het door de Nazi's bezette Polen. Zij vluchten richting Wit-Rusland, waar zij zich aansluiten bij Russische verzetsstrijders en beginnen met het bouwen van een degelijke uitvalsbasis, die als bescherming moet dienen voor hen zelf en voor allen die in gevaar verkeren.

3096 Days

Release: 2013-02-21Genre: Drama
Overview

Natascha Kampusch was 10 jaar oud toen zij in 1998 ontvoerd werd op weg naar school door de communicatie-ingenieur Wolfgang Priklopil. Zij wordt achteneenhalf jaar door hem gevangen gehouden in een ondergrondse kerker. In 2006 weet ze te ontsnappen en Wolfgang Priklopil pleegt zelfmoord. Door de zelfbevrijding van Natascha Kampusch wordt haar ontvoering de focus van politieke machtsspelletjes en sensationele berichtgevingen in de media. Daardoor is haar weg naar de echte vrijheid nog lang niet vrij…

Along Came a Spider

Release: 2001-04-06Genre: Misdaad
Overview

De dochter van een senator wordt van school ontvoerd door één van haar leraren. De kidnapper belt een politieagent, die zodoende betrokken raakt bij de ontvoering. Hij wordt geholpen door één van de leden van de beveiligingsdienst die gefaald hebben in het beschermen van het meisje op haar school.

Safe

Release: 2012-04-16Genre: Actie
Overview

Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, komt voormalig politieagent Luke Wright tot de redding. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico's neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden.

Imagine That

Release: 2009-06-19Genre: Komedie
Overview

Evan (Eddy Murphy) is een absolute workaholic. Hij levert uitstekend werk af, maar voelt toch voortdurend de hete adem van zijn rivaal Johnny Whitefeather (Thomas Haden Church) in zijn nek. Doordat al zijn tijd naar zijn werk gaat, heeft Evan steeds minder aandacht voor zijn 7-jarig dochtertje Olivia. Deze heeft zich teruggetrokken in een fantasiewereld vol wezens en denkbeeldige vriendjes. Als Evan een tijdje op Olivia moet passen, maakt hij kennis met deze fantasiewereld van zijn dochter. In deze wereld liggen de oplossingen voor zijn problemen op het werk schijnbaar voor het grijpen.

Geronimo: An American Legend

Release: 1993-12-10Genre: Western
Overview

De legendarische Apachehoofdman Geronimo speelde jarenlang een kat- en muisspelletje met het federale Amerikaanse leger, tot hij en 34 medestrijders zich uiteindelijk op 5 september 1886 nabij de Mexicaanse grens overgaven. Bij de arrestatie van Geronimo waren liefst vijfduizend soldaten betrokken, zowat een vierde van de destijds beschikbare troepen. De strijd van Geronimo was een strijd voor het instandhoudend van de indiaanse cultuur…

Love in the Villa

Release: 2022-09-01Genre: Romantiek
Overview

Julies droomreis naar Verona in Italië wordt een ware beproeving als ze ontdekt dat haar gehuurde villa al wordt bewoond door een irritant aantrekkelijke onbekende.

Paskal

Release: 2018-09-27Genre: Actie
Overview

"PASKAL" (voluit "Pasukan Khas Laut") is een speciaal getrainde eenheid van het Maleisische leger. Het is het jaar 2011 en de bemanning van een olietanker wordt gegijzeld door een groepje Somalische piraten. De situatie dreigt volledig te escaleren. De eenheid krijgt de opdracht de bemanning te redden.

Vizinhos

Release: 2022-09-01Genre: Komedie
Overview

Na een zenuwinzinking verruilt Walter de stad voor het platteland. Maar zijn hoop op een rustig leven verdwijnt al snel als hij zijn luidruchtige nieuwe buren ontmoet.

2 september

Project X

Release: 2012-03-01Genre: Komedie
Overview

Drie laatstejaarsstudenten geven een verjaardagsfeest om zo hun populariteit te verhogen. Naarmate de avond vordert en de geruchten over het feest zich steeds verder verspreiden lopen de zaken danig uit de hand.

Fools Rush In

Release: 1997-02-14Genre: Komedie
Overview

Alex, een typische New Yorker, wordt voor een project naar Las Vegas gestuurd. Daar ontmoet hij per toeval Isabel, een trotse Latijns-Amerikaanse die geloof in de kracht van het lot en bestemming. Geen van beide had enig idee wat hun hartstochtelijke one-night-stand teweeg zou kunnen brengen. Totdat Isabel na drie maanden aanklopt bij Alex: ze is namelijk… zwanger!

Elvira

Release: 2013-09-20Genre:
Overview

Elvira krijgt te horen dat haar tante Morgana overleden is en krijgt als erfdeel haar tante's huis, een boek en de poedel Gonk. Elvira besluit om naar het rustig plaatsje Fallwell te verhuizen naar haar geërfde huis. Maar de mensen daar zijn niet blij met een persoon als Elvira en willen voorgoed van haar af.

Cycle

Release: 2018-11-02Genre: Animatie
Overview

De geliefde fiets van een astroloog wordt gestolen. Tijdens zijn zoektocht leert hij zichzelf steeds beter kennen. Ondertussen leren de dieven hun eigen lesjes.

Our Last Weekend

Release: 2011-09-19Genre: Thriller
Overview

Als een groep vrienden bij een afgelegen landhuis aankomt voor een weekendje weg, ontdekken ze al snel dat het nabijgelegen dorp een duister geheim heeft.

Estigmas

Release: 2009-10-26Genre: Drama
Overview

Een miserabele dronkaard loopt een mysterieuze aandoening op en besluit een reis van verlossing te ondernemen. Lijden, pijn en stigma worden zijn deel.

Hijos de papá

Release: 1980-12-18      Genre: Komedie
Overzicht

Deze satirische comedy volgt de strikte, oudere generatie die zich tegen de hedonistische jeugd afzet, zowel in 1947 als in 1978.

Ivy + Bean

Release: 2022-09-02Genre: Familie
Overview

Bean ontdekt dat haar buurmeisje Ivy magische krachten bezit. De twee zorgen er met een toverspreuk voor dat Beans oudere zus voor eeuwig moet blijven dansen.

Ivy + Bean: Doomed to Dance

Release: 2022-09-02Genre: Familie
Overview

Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!

Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go

Release: 2022-09-02Genre: Familie
Overview

Koude, witte mist. Rammelende leidingen. En een griezelige stem die uit de afvoer komt. Zit er een spook in de badkamer op school? Ivy en Bean gaan het uitzoeken.

Katteri

Release: 2022-08-05Genre: Komedie
Overview

Een groep stuntelende boeven trekt naar een verlaten dorp om een verborgen schat te zoeken – maar ze zijn niet voorbereid op de bende geesten die ze daarbinnen aantreffen.

3 september

Le ballon rouge

Release: 1956-08-24Genre: Komedie
Overview

Op een morgen ontdekt de kleine jongen Pascal op weg naar school een grote rode ballon, die vast hangt aan een lantaarnpaal, niet ver van een trap in de Parijse wijk Ménilmontant. Pascal maakt de ballon los en neemt hem mee naar school.

La Maleta de Marta

Release: 2013-03-06Genre:
Overview

Deze ontnuchterende documentaire gaat over Marta, een slachtoffer van huiselijk geweld die onderduikt als haar gewelddadige ex-man voorwaardelijk wordt vrijgelaten.

4 september

An Inspector Calls

Release: 2015-02-19Genre: Komedie
Overview

Wanneer inspecteur Karl bij het Kau-landhuis aankomt voor een groot verlovingsfeest, heeft hij nieuws over de zelfmoord van een jonge vrouw. En hij heeft een paar vragen.

5 september

Moms at War

Release: 2018-08-17Genre: Komedie
Overview

Twee temperamentvolle moeders worden elkaars rivalen als hun kinderen, beiden modelleerlingen, de strijd moeten aangaan om een schoolwedstrijd te winnen.

Lorca. El mar deja de moverse

Release: 2006-09-28Genre:
Overview

Via interviews met deskundigen en historisch onderzoek probeert deze documentaire de mysterieuze moord op de Spaanse dichter Federico García Lorca op te lossen.

Frontiers of Dreams and Fears

Release: 2001-05-01Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire onderzoekt de blijvende vriendschap die ontstaat tussen twee Palestijnse meisjes in vluchtelingenkampen – de een in Beiroet, de ander in Bethlehem.

The Return of the Prodigal Son

Release: 1976-09-24Genre: Drama
Overview

De terugkeer van een man, die is vrijgekomen na twaalf jaar gevangenis, krijgt een duistere wending als zijn ontgoocheling botst met de verwachtingen van zijn familie.

Shaka Inkosi Yamakhosi

Release: 2021-07-22Genre: Animatie
Overview

Deze korte animatiefilm vertelt het coming-of-age-verhaal van de legendarische koning Shaka Zulu en zijn rijk.

Crossroads: One Two Jaga

Release: 2018-09-06      Genre: Misdaad
Overzicht

In Kuala Lumpur probeert een aantal mensen met geldproblemen hun leven weer op de rit te krijgen. Als hun paden elkaar onverwacht kruisen, heeft dit fatale gevolgen.

Bonboné

Release: 2018-03-15Genre: Drama
Overview

Een Palestijnse vrouw zit vast in een Israëlische gevangenis en bedenkt een gedurfd plan om van hun contactloze ontmoeting een zoete uitwisseling te maken.

6 september

The Bucket List

Release: 2007-12-15Genre: Drama
Overview

Multimiljonair Edward Cole en automonteur Carter Chambers zijn twee uitersten die elkaar leren kennen wanneer ze in het ziekenhuis op één kamer komen te liggen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze op voorhand dachten. Zo willen ze nog een aantal zaken ondernemen voordat ze het loodje leggen en hebben beiden een onbewust verlangen om met zichzelf in het reine te komen. Ze maken samen een onvergetelijke reis, worden beste vrienden en leren om alles uit het leven te halen wat er in zit.

Rodrigo Marques: King of Uncouth

Release: 2022-09-06Genre: Komedie
Overview

In deze stand-upspecial bespreekt de Braziliaanse comedian Rodrigo Marques een bizarre trip naar een beroemde archipel, de trauma's in zijn leven en meer.

Perfect Strangers

Release: 2022-01-20Genre: Komedie
Overview

Een etentje ontregelt wanneer een hechte groep vrienden afspreekt om hun telefoons onafgesloten op tafel te laten liggen, waardoor sappige interacties en duistere geheimen worden blootgelegd.

Untold: The Race of the Century

Release: 2022-09-06Genre: Documentaire
Overview

Deze diepgaande sportdocumentaire van de met een Emmy bekroonde broers Chapman en Maclain Way vertelt het verhaal van de America's Cup-zeilwedstrijd in 1983, waarin de Australia II, onder leiding van schipper John Bertrand, naar een historische overwinning zeilde tegen de US Liberty.

A Stand Worthy of Men

Release: 2021-01-13Genre: Komedie
Overview

Na een langverwachte reünie moet een groep vrienden naar een kustplaats reizen om een van hun eigen mensen uit de problemen te redden.

La mujer que hablaba con los muertos

Release: 2014-05-31Genre: Komedie
Overview

Elena is het zat om mensen te bedriegen met nep seances en besluit een laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.

Get Smart With Money

Release: 2022-09-06Genre: Documentaire
Overview

Financiële deskundigen delen hun eenvoudige tips om minder uit te geven en meer te sparen voor mensen die hun uitgaven onder controle willen krijgen en hun doel willen bereiken.

Fantastica

Release: 2018-12-25Genre: Komedie
Overview

De eigenaar van een carnaval in moeilijkheden begint kleine shows op te voeren om zijn wonderland te redden als een oude vriend om hulp vraagt bij een magische missie.

7 september

Louis en de Aliens

Release: 2018-05-09Genre: Animatie
Overview

De 11-jarige Luis is vaak eenzaam. Hij heeft geen vrienden en zijn vader, ufoloog Arnold Sunday, heeft geen tijd voor hem. Hij is namelijk geobsedeerd door het bestaan van intelligent leven in de ruimte en brengt de hele nacht aan zijn telescoop en de hele dag slapend door.

HollyBlood

Release: 2022-07-22Genre: Komedie
Overview

Javi is een tienerstudent die zo verlegen en onhandig is dat hij niet weet hoe hij de aandacht moet trekken van zijn klasgenote Sara, een nerdachtig meisje dat alleen maar geïnteresseerd is in een literaire sage over vampiers.

8 september

Boy Erased

Release: 2018-09-24Genre: Drama
Overview

Jared is zoon van een pastoor afkomstig uit een Amerikaans dorpje en homoseksueel, wat voor problemen zorgt bij zijn ouders Nancy en Marshall. Zij zetten hem voor het blok: hij moet naar de therapeut Victor Sykes opdat hij 'genezen' kan worden van zijn seksuele geaardheid.

Vampyres

Release: 2015-09-25Genre: Horror
Overview

Een lesbisch vampierenpaar belaagt en ontvoert verschillende voorbijgangers, zowel mannen als vrouwen. Ze houden hen gevangen in hun landelijke huis op het Engelse platteland om ze vervolgens te doden en hun onverzadigbare dorst naar bloed te stillen.

Unfriended: Dark Web

Release: 2018-07-19Genre: Horror
Overview

De jonge Matias schaft zich een nieuwe laptop aan die gestolen blijkt te zijn en gebruikt is voor duistere praktijken. Hij vindt een reeks verborgen documenten waarin video's van vermoorde vrouwen te zien zijn.

Free Willy

Release: 1993-07-16Genre: Familie
Overview

Jesse is in een pleeggezin geplaatst, maar loopt weg en bekladt het bassin van een dolfinarium met spuitverf. De politie brengt hem terug naar de pleegouders met de opdracht dat hij alles schoonmaakt. Bij de uitvoering hiervan sluit hij vriendschap met Willy, een eigenwijze orka die niet veel van mensen moet hebben en al van jongs af aan in gevangenschap leeft.

The Anthrax Attacks: In the Shadow of 9/11

Release: 2022-09-08Genre: Documentaire
Overview

Enkele dagen na 9/11 veroorzaken brieven met dodelijke anthraxsporen paniek in de VS. Deze documentaire volgt het daaropvolgende FBI-onderzoek.

El amor no es lo que era

Release: 2013-04-26Genre: Komedie
Overview

Drie koppels onderzoeken de hoogte- en dieptepunten van hun relatie, de fouten die hen uit elkaar dreven en de verbondenheid die hen bij elkaar bracht.

Dear Zindagi

Release: 2016-11-23Genre: Drama
Overview

Kaira is een ontluikende filmmaakster op zoek naar het perfecte leven. Een toevallige ontmoeting met Jug, een onconventionele denker, helpt haar een nieuw perspectief te krijgen over het leven.

The Hows of Us

Release: 2018-08-29Genre: Drama
Overview

Het huis van een jong stel was ooit een gelukkig thuis. Maar met de een als kostwinner en de ander op zoek naar een grote doorbraak, kan de liefde hier nog wel leven?

The Mistress

Release: 2012-09-21      Genre: Romantiek
Overview

De minnares van een rijke zakenman moet kiezen tussen haar loyaliteit jegens hem en haar liefde voor een jonge architect die een onverwachte band met haar heeft.

Posesif

Release: 2017-10-26Genre: Drama
Overview

Het is liefde op het eerste gezicht wanneer aanstormend schoonspringtalent Lala en Yudhis elkaar voor het eerst zien. Hun prille liefde bloeit in een razend tempo uit tot een lieve en intieme relatie.

Willy Fog: la vuelta al mundo en 80 días

Release: 1995-01-01Genre: Animatie
Overview

Een avontuurlijke leeuw wil graag een weddenschap vereffenen en probeert de wereld rond te reizen in deze animatie van Jules Verne's klassieke verhaal.

Academia de gladiadores: la película

Release: 2005-03-01Genre: Animatie
Overview

Hocus, Fracas, Rumpus en Arena gaan hun oom, de beste gladiator van Rome, aanmoedigen op een noodlottige dag die hun leven voorgoed zal veranderen.

9 september

No Limit

Release: 2022-09-09Genre: Drama
Overview

Een uitzonderlijk getalenteerde jonge vrouw vindt diepe, maar verwoestende liefde bij haar recordhoudende freedive-instructeur in dit romantische drama met prachtige beelden.

End of the Road

Release: 2022-09-09Genre: Thriller
Overview

De onlangs weduwe Brenda vecht om haar familie te beschermen tijdens een schrijnende roadtrip wanneer een moord en een vermiste zak geld hen in gevaar brengen.

10 september

Operation Ragnarök

Release: 2018-12-07Genre: Drama
Overview

In deze dystopische thriller komt tijdens een gebeurtenis een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.

Strawberry Days

Release: 2017-06-30Genre: Drama
Overview

Op de aardbeienvelden van Zuid-Zweden valt de zoon van een Poolse gastarbeider voor de dochter van een Zweedse boer en vecht hij tegen vooroordelen en ongelijkheid.

Happy New Year

Release: 2014-10-24Genre: Actie
Overview

Happy New Year speelt zich af rond het grootste dansevenement in de wereld, de World Dance Championships, gehouden in Dubai. Alle ogen zijn gericht op de verschillende teams van over de hele wereld die strijden voor nationale trots en glorie. Een team van zes losers doet alsof ze deelnemen aan deze danswedstrijd in een poging de grootste diamantroof aller tijden te plegen.

Disco Dancer

Release: 1982-12-10Genre: Drama
Overview

Een arme jongen groeit op tot een beroemde discodanser en wil met zijn talent wraak nemen op de miljonair die hem en zijn moeder ooit heeft laten opdraaien voor diefstal.

Dilwale

Release: 1994-01-29Genre: Actie
Overview

Een jong stel wordt verliefd, maar tegenstrijdige loyaliteiten drijven hen uiteen. Jaren later komt het lot tussenbeide en krijgen ze een tweede kans.

Onboard the Transcontinental Race

Release: 2019-12-19Genre: Documentaire
Overview

Volg de deelnemers terwijl ze 18 uur lang per dag door een adembenemend landschap fietsen. Voor deze ultieme uithoudingsproef offeren ze comfort en slaap op.

La Dama del Bosque Maldito

Release: 2017-11-17Genre: Horror
Overview

Een avontuurlijke bergwandeling neemt een huiveringwekkende wending voor een groep vrienden wanneer iemand een oude legende over het bos deelt.

Asoka

Release: 2001-09-13Genre: Romantiek
Overview

Deze Bollywoodfilm vertelt het verhaal van een man die verandert van een wraakzuchtige, geslepen krijger in een legendarische boeddhistische leider.

Chicuarotes

Release: 2019-06-28      Genre: Drama
Overview

Twee jongens zijn vastberaden de sloppenwijken van Mexico-Stad te ontvluchten en gaan van kleine misdaden over tot riskantere plannen in de hoop op grotere beloningen.

Uncharted Amazon

Release: 2016-03-01Genre: Documentaire
Overview

De jungle van Peru biedt al duizenden jaren een stabiele leefomgeving aan allerlei bijzondere diersoorten. Planten en dieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar nu wordt het evenwicht in de natuur verstoord door illegale houtkap.

11 september

French Exit

Release: 2021-02-12Genre: Drama
Overview

"Mijn plan was om te sterven voordat het geld op was", zegt Frances Price, de 60-jarige straatarme socialite uit Manhattan, maar het ging niet zoals gepland. Haar man Franklin is al 12 jaar dood en nu zijn enorme erfenis weg is, verzilvert ze de laatste van haar bezittingen en besluit ze haar schemerdagen anoniem door te brengen in een geleend appartement in Parijs, vergezeld van haar stuurloze zoon Malcolm en een kat genaamd Kleine Frank – die al dan niet de geest van Frances' overleden echtgenoot belichaamt.

Aerials

Release: 2016-06-16      Genre: Drama
Overview

Terwijl inwoners van Dubai proberen te achterhalen waarom er een ​​vloot buitenaardse ruimteschepen boven de stad zweeft, wordt het contact met de buitenwereld verbroken.

The Royal Bengal Tiger

Release: 2014-01-30Genre: Mysterie
Overview

Een brave huisvader die net wat te vaak tegenslag heeft gehad, transformeert op drastische wijze van verlegen in woest na een ontmoeting met een mysterieuze vriend.

Tarung Sarung

Release: 2020-12-31Genre: Actie
Overview

Een rijke en verwende jongeman vindt iets om voor te vechten wanneer hij verliefd wordt op een milieuactiviste die protesteert tegen het bedrijf van zijn familie.

Kalek Shanab

Release: 2019-09-05Genre: Komedie
Overview

Drie vrienden worden wakker na een wilde nacht feesten in de stad en ontdekken dat ze een heleboel problemen hebben veroorzaakt. Ze weten alleen niet meer hoe.

12 september

Anna

Release: 2019-06-19Genre: Thriller
Overview

De Russische Anna is werkzaam als verkoopster. Tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist evenwel een duister geheim als ze een dubbelleven leidt als huurmoordenaar.

Santa sangre

Release: 1989-11-24Genre: Horror
Overview

De kleine Fenix werkt als goochelaar in een circus in Mexico-Stad. Zijn vader is een driftige messenwerper in een te klein luipaardvel. Zijn moeder, een trapeziste die ook de hogepriesteres is van een religieuze cultus, gewijd aan een maagd zonder armen.

Colors of Love

Release: 2021-05-07Genre: Romantiek
Overview

Wanneer Taylor Harris haar baan verliest, verhuist ze terug naar haar geboortedorp. Ze besluit haar broer te helpen, die een klein hotel heeft en waar tycoon Joel Sheenan de boel wil overnemen, door alles te renoveren.

Die Unsichtbaren

Release: 2017-10-08Genre: Drama
Overview

Februari 1943. Het nazi-regime beslist dat er geen Joden meer mogen leven in de hoofdstad Berlijn. Maar 7000 van hen zijn in staat om voor de gruwelijkheden van Adolf Hitler te vluchten, waarvan ongeveer 1700 de oorlog hebben overleefd.

13 september

Chennai Express

Release: 2013-08-08Genre: Romantiek
Overview

Rahul gaat op reis naar een klein dorpje in Tamil Nadu om aldaar de laatste wens van zijn opa te vervullen: zijn overgebleven as verstrooien in het heilige water van Rameshwaram. Onderweg ontmoet hij de dochter van een lokale heer. Hij wordt verliefd op haar waarna hen onderweg een onverwacht avontuur wacht.

27 Steps of May

Release: 2019-04-27Genre: Drama
Overview

Gekweld door een traumatische aanranding in haar verleden, ontdekt een vrouw langzaam een wereld buiten haar geïsoleerde leven.

100% Halal

Release: 2020-12-01Genre: Drama
Overview

Een jonge vrouw trouwt na de middelbare school met de man van haar vaders keuze, maar wordt al snel geconfronteerd met de mogelijkheid dat haar geloof de verbintenis als ongeldig beschouwt.

Na stojáka v kině

Release: 2018-11-22Genre: Komedie
Overview

Leden van de comedygroep Na Stojáka bestormen het podium en de microfoon voor een speciale avond stand-upcomedy.

14 september

Broad Peak

Release: 2022-09-09Genre: Drama
Overview

Na de beklimming van Broad Peak komt Maciej Berbeka erachter dat zijn reis naar de top niet is voltooid. Hij gaat 25 jaar later op pad om af te maken waar hij aan begonnen is.

La scuola cattolica

Release: 2021-10-07Genre: Drama
Overview

In een woonwijk van Rome staat een bekende katholieke jongensschool, waar de kinderen van de gegoede burgerij worden opgeleid. De gezinnen menen dat hun kinderen daar beschut tegen de onrust van de maatschappij kunnen opgroeien en dat een strenge opvoeding voor hen de deuren van een mooie toekomst wijd open zal zetten. In de nacht van 29 op 30 september 1975 brak er iets en brokkelde die vesting van onbegrijpelijke waarden af onder het gewicht van een van de gruwelijkste misdaden uit die tijd: het bloedbad van Circeo. De daders zijn in feite oud-leerlingen van die school. Edoardo, die op dezelfde school zat, probeert uit te leggen wat zoveel blind geweld teweegbracht.

Aurora

Release: 2018-12-25Genre: Horror
Overview

Na een fatale schipbreuk beginnen een herbergier en haar zus de vermiste lichamen te bergen. Totdat de doden zelf onderdak komen zoeken.

Guru-Guru Gokil

Release: 2020-08-17Genre: Komedie
Overview

Als de personeelssalarissen op zijn school worden gestolen, probeert een onwillige nieuwe docent om het geld terug te halen en ontdekt hij al snel hoe leuk lesgeven is.

15 september

Liss Pereira: Adulto promedio

Release: 2022-09-15Genre: Komedie
Overview

Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.

16 september

Do Revenge

Release: 2022-09-14Genre: Komedie
Overview

Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.

Cryptopia: Bitcoin, Blockchains & the Future of the Internet

Release: 2020-12-10Genre: Documentaire
Overview

Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de sector en graaft in de fundamenten en mogelijkheden van cryptocurrency en blockchain.

I Used to Be Famous

Release: 2022-09-09Genre: Komedie
Overview

Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.

Skandal! Bringing Down Wirecard

Release: 2022-09-16Genre: Documentaire
Overview

Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.

Mat Kilau

Release: 2022-06-23Genre: Actie
Overview

Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.

Espejo, espejo

Release: 2022-05-20Genre: Komedie
Overview

In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.

Jogi

Release: 2022-09-16Genre: Misdaad
Overview

Te midden van spanningen in het India van de jaren 80 slaan drie vrienden met verschillende geloofsovertuigingen de handen ineen om honderden burgers te redden.

Cœur de Pierre

Release: 2019-09-04Genre: Documentaire
Overview

Nadat hij op 12-jarige leeftijd zijn dorp heeft verlaten en duizenden kilometers heeft gereisd, werkt een jonge Afghaanse immigrant jarenlang om een nieuw leven op te bouwen in Parijs.

17 september

Ek Villain Returns

Release: 2022-07-29Genre: Actie
Overview

Wanneer een zangeres vermist raakt tijdens een reeks seriemoorden, kruisen een taxichauffeur en de zoon van een zakenman elkaars pad in een verhaal waarin goed en kwaad vervagen.

Manorama Six Feet Under

Release: 2007-09-21      Genre: Thriller
Overview

Een overheidsmedewerker en aspirant-misdaadschrijver die wordt verdacht van corruptie, wordt door de vrouw van een politicus gevraagd haar man te bespioneren.

Kolaiyuthir Kaalam

Release: 2019-08-08Genre: Misdaad
Overview

De spraak- en gehoorgestoorde erfgename van een groot landhuis moet op haar oerinstincten vertrouwen wanneer een gemaskerde indringer haar wil vermoorden.

Anja – Real Love Girl

Release: 2020-10-19Genre: Thriller
Overview

Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtual reality vriendin-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.

18 september

The Unknown Runner

Release: 2013-09-12Genre: Documentaire
Overview

Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.

Fine Wine

Release: 2021-02-12Genre: Romantiek
Overview

Een rijke, eenzame man die valt voor een vrouw die veel jonger is dan hij, moet het sociale stigma rond leeftijdsverschillen onder ogen zien.

19 september

Garden Lane

Release: 2017-09-12Genre: Drama
Overview

Eric en Elin ontmoetten elkaar als kinderen tijdens een moeilijke maar bepalende zomer met hun ouders. Jaren later zien ze elkaar opnieuw en herbeleven ze hun verleden.

Romeo and Juliet

Release: 1954-09-01Genre: Drama
Overview

In deze bewerking van het toneelstuk van Shakespeare uit 1954 worden twee jonge mensen uit vijandige gezinnen verliefd op elkaar in het mooie Verona.

Wonderland

Release: 2003-10-23Genre: Misdaad
Overview

De film vertelt het waargebeurde verhaal van porno-acteur John Holmes, en de rol die zijn jonge vriendin had in de Laurel Canyon-moorden die Hollywood schokten begin jaren '80.

Regresa el Cepa

Release: 2019-05-24Genre: Documentaire
Overview

Acteurs, crewleden en anderen praten over de reactie van het Spaanse leger op Pilar Miró's film 'The Cuenca Crime' uit 1979, die oorspronkelijk zelfs verboden werd.

20 september

Patton Oswalt: We All Scream

Release: 2022-09-20Genre: Komedie
Overview

Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.

21 september

Geostorm

Release: 2017-10-13Genre: Actie
Overview

Wanneer de klimaatverandering het voortbestaan van de aarde bedreigt, verenigen regeringen wereldwijd zich in de creatie van de Dutch Boy Program. Dit programma beslaat een mondiaal netwerk van satellieten, gewapend met technologieën om natuurrampen af te wenden.

Glastonbury Fayre

Release: 1972-05-01Genre: Muziek
Overview

Deze documentaire gaat over het bekende Glastonbury Festival van 1971 en toont optredens van onder meer Traffic, Arthur Brown en Fairport Convention.

A Stone in Our Heart

Release: 2018-01-04      Genre: Documentaire
Overview

In deze documentaire beklimmen een moeder en dochter een Zwitserse berg. Ze halen pijnlijke herinneringen op terwijl ze hun best doen om nader tot elkaar te komen.

Bad Day

Release: 2008-02-18Genre: Misdaad
Overview

Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.

Der Parfumeur

Release: 2022-09-21Genre: Drama
Overview

Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.

Little Italy

Release: 2018-08-24Genre: Komedie
Overview

Leo en Nikki, een chef in opleiding en een aspirant-restaurateur, vallen als een blok voor elkaar. Er is echter een probleem aangezien hun families elk een eigen pizzatent uitbaten en hun vaders elkaars grootste rivalen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor de moeders die de beste vriendinnen zijn en zich bijgevolg genoodzaakt voelen elkaar op stiekeme momenten te zien. Ook de grootouders van het verliefde koppel hebben iets te verbergen en moeten in het grootste geheim afspreken om hun liefdesrelatie een kans te geven. Als de vaders van Leo en Nikki hun verhouding te weten komen, organiseren ze een pizzawedstrijd. De verliezer zal moeten verhuizen naar een andere stad.

Then Barbara Met Alan

Release: 2022-03-21Genre: Drama
Overview

Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het Vk campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.

22 september

Gridiron Gang

Release: 2006-09-15Genre: Actie
Overview

Sean Porter is de leider van een jeugd-detentieinstelling. Hij heeft de nodige problemen met alle jeugdige delinquenten die onder zijn toezicht vallen en is van mening dat ze meer zelfrespect en sociale verantwoordelijkheid moeten voelen. Hiertoe richt hij samen met zijn medewerker Moore een footballteam op dat op high-school niveau mee moet kunnen draaien. Aan hen en de jongeren de opdracht om aan de scepis van Porters superieuren en de footballcoaches in de league een einde te maken.

Snabba cash

Release: 2010-01-15Genre: Drama
Overview

In Stockholm, waar de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld nauw met elkaar verbonden zijn, zwichten drie mannen voor de destructieve lokroep van de cocaïnehandel. Ze dromen van een beter leven, maar dan hebben ze wel geld nodig. Veel geld. En snel.

Dachau: Death Camp

Release: 2021-01-25      Genre: Documentaire
Overview

Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.

Du bist nicht allein

Release: 2007-05-01Genre: Komedie
Overview

Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.

Bloomfield

Release: 1970-12-01      Genre: Drama
Overview

Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.

Ciacho

Release: 2010-01-08Genre: Komedie
Overview

Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.

The Dreamlife of Georgie Stone

Release: 2022-06-09Genre: Documentaire
Overview

In deze documentaire vertelt Georgie Sone hoe ze van een kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.

23 september

Lou

Release: 2022-09-23Genre: Actie
Overview

Een norse eenling die een rustig leven leidt met haar hond, vecht tegen de elementen en haar eigen duistere verleden wanneer een buurmeisje wordt ontvoerd tijdens een storm.

A Jazzman’s Blues

Release: 2022-09-16      Genre: Drama
Overview

In dit meeslepende drama over volwassen worden beleeft een jong stel een verboden romance in het Diepe Amerikaanse Zuiden van de jaren 40.

Athena

Release: 2022-09-09Genre: Drama
Overview

Uren na de tragische dood van hun jongste broer in onverklaarbare omstandigheden, wordt het leven van drie broers en zussen in chaos gestort.

24 september

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy

Release: 2022-06-24Genre: Actie
Overview

De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.

25 september

Red

Release: 2010-10-13Genre: Actie
Overview

'Red' vertelt het verhaal van Frank Moses, een voormalig CIA agent, die nu een rustig leven leidt. Totdat op een dag een hightech huurmoordenaarsteam opduikt die hem wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer op in een ultieme poging te overleven.

Pulau Plastik

Release: 2021-04-22Genre: Documentaire
Overview

Gede Robi, zanger van Navicula, Tiza Mafira, advocaat uit Jakarta & Prigi Arisandi, bioloog & rivierwachter uit Oost-Java bij het opsporen van plastic afval waarvan de sporen zijn geïnfiltreerd in de voedselketen en de gevolgen voor de menselijke gezondheid.

The Ghost

Release: 2007-06-15Genre: Actie
Overview

Een jonge man gaat op zoek naar de waarheid achter een moord en zuivert zijn naam nadat hij wakker wordt naast een lijk en zich niets meer kan herinneren…

Animal

Release: 2016-12-20Genre:
Overview

Een 7-jarig kind worstelt met een leven dat wordt gekenmerkt door drie tegenstrijdige krachten: een dominante vader, een ambitieuze moeder en een flamboyante kok.

Excuse My French

Release: 2014-01-19Genre: Drama
Overview

Een jongen die verondersteld wordt moslim te zijn, zoals veel van zijn nieuwe leeftijdsgenoten op een openbare school, gaat mee in het misverstand, in de hoop zich onder de menigte te mengen.

Mom Is Pregnant

Release: 2012-10-18Genre: Drama
Overview

De broers Asim en Bassem, beiden alleenstaand en wonend bij hun ouders, worden gedwongen volwassen te worden wanneer hun moeder aankondigt dat ze zwanger is.

26 september

A Trip to Infinity

Release: 2022-09-26Genre: Documentaire
Overview

Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.

Transit Prisoner

Release: 2008-08-10Genre: Thriller
Overview

Om aan een leven achter de tralies te ontsnappen, sluit Ali een deal met een regeringsgeneraal, niet wetende dat één missie niet genoeg is om hem van de aanklacht af te houden.

Las monstruosas aventuras de Zipi y Zape

Release: 2005-03-09Genre: Animatie
Overview

Als er opeens allerlei monsters onze wereld binnenkomen, gaan Zip en Zap met hun vrienden op avontuur om ze terug te brengen waar ze thuishoren.

Viva la banda de Mozart

Release: 1997-01-01Genre: Animatie
Overview

Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.

Nico, la pelicula

Release: 2005-01-01Genre: Drama
Overview

Als zijn familie gaat verhuizen, kunnen Nico en zijn geleidehond Tom hun vrienden van alles leren over hoe het is om slechtziend te zijn.

27 september

Minions & More: Volume 1

Release: 2022-09-27Genre: Animatie
Overview

Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.

28 september

Generasi 90an: Melankolia

Release: 2020-12-24Genre: Drama
Overview

Na het verwoestende verlies van een geliefde vormt Abby een band met de beste vriend van zijn zus terwijl hij worstelt om verder te gaan.

Katkout

Release: 2006-08-08Genre: Komedie
Overview

Katkout staat op het punt opgeofferd te worden om een familievete te beëindigen wanneer twee overheidsagenten ingrijpen en hem op een topgeheime missie sturen.

Booha

Release: 2005-07-05Genre:
Overview

Een slager uit een kleine stad reist naar Caïro om zijn erfenis op te halen. Onderweg ontmoet hij een charmante jonge vrouw en haar moeder.

29 september

Welcome to Marwen

Release: 2018-12-21Genre: Komedie
Overview

Sinds hij ernstig werd mishandeld vanwege zijn voorliefde voor vrouwenschoenen, is Mark Hogancamp niet langer meer in staat zijn oude werk als striptekenaar te doen. In plaats daarvan heeft hij in zijn tuin een miniatuur gemaakt van het fictieve Belgische dorpje Marwen, waar hij met behulp van poppen en een fotocamera de WO II – avonturen van zijn alter ego Cap'n Hogie filmt.

Bad Boys II

Release: 2003-07-18Genre: Avontuur
Overview

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld.

Bad Boys

Release: 1995-04-07Genre: Actie
Overview

Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn partners bij de Miami politiemacht. Als er een lading drugs uit het politiebureau wordt gestolen hebben ze 72 uur om het terug te vinden. Om ervoor te zorgen dat een getuige mee wil werken moeten ze zich als elkaar voordoen en dat is niet zo makkelijk aangezien Lowrey een losbandige vrijgezel is en Burnett netjes getrouwd.

Underbar och älskad av alla

Release: 2007-08-24Genre: Komedie
Overview

Isabella is optimistisch maar onsuccesvol. Als ze eindelijk kans op een goed leven ziet, moet ze eerst haar zwakheden overwinnen om haar leven op orde te krijgen.

Doll House

Release: 2022-10-07Genre: Drama
Overview

Een leadzanger van een rockband probeert de relatie die hij nooit met zijn lang verloren dochter heeft gehad weer op te bouwen.

30 september

Aníkúlápó

Release: 2022-09-30Genre: Drama
Overview

Nadat een affaire met een koningin tot zijn ondergang heeft geleid, ontmoet een onstuimige reiziger een mystieke vogel die de macht heeft hem een nieuw leven te geven.

Entergalactic

Release: 2022-09-28Genre: Animatie
Overview

Muziek, kunst en mode komen samen in deze animatie-romcom over twee creatieve zielen die hun best doen om liefde te vinden in New York.

Rainbow

Release: 2022-09-18Genre: Fantasie
Overview

Een vrijgevochten tiener gaat met haar excentrieke reisgenoten op zoek naar haar moeder. Tijdens hun grillige tocht moeten ze uit handen zien te blijven van een gemene vrouw.

Diana – The Woman Inside

Release: 2017-08-14Genre: Documentaire
Overview

Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.

Into the Deep: The Submarine Murder Case

Release: 2020-01-23Genre: Documentaire
Overview

Als journaliste Kim Wall verdwijnt nadat ze aan boord is gegaan van de onderzeeër van uitvinder Peter Madsen, verbergt hij de schokkende waarheid over haar lot.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)