The Power Rangers komen naar Netflix met Cosmic Fury

De Power Rangers die kennen we toch allemaal. Ze hebben een hele weg bewandeld na hun debuut in 1993. De serie werd eerst geproduceerd daar Saban Entertainment tot 2002. Na 2002 heeft Disney het overgenomen tot en met 2009. In 2010 is het weer Saban Entertainment die de productie in handen heeft. De productie tijdens de Saban jaren vond plaats in de Verenigde Staten, tegenwoordig zijn ze met de productie verhuist naar Nieuw-Zeeland!

The Power Rangers Cosmic Fury

De rechten tot wie ze behoren is soms een heel kluwen. Het is ook vaak de reden waarom een serie in afleveringen naar Netflix komt. Tot 2021 had Nickelodeon het eerste recht op nieuwe afleveringen. Dan heb je ook nog de regio’s waar rekening mee moet gehouden worden. Wat wil zeggen dat het vaak de reden is waarom een titel in een bepaalde regio niet op Netflix verschijnt.

De Aankondiging

De Netflix family bevestigde dat Cosmic Fury in 2023 naar de streamer komt. De aankondiging werd met een bericht op facebook bekend gemaakt.

We zijn trots om aan te kondigen dat de Power Rangers Cosmic Fury in het najaar zal beginnen met filmen en in 2023 zijn debuut zal maken. Voor de eerste keer sinds Mighty Morphin keert de huidige cast terug voor een 3e seizoen.

Dit is gloednieuw in de franchise, omdat we altijd de “wisseling van de wacht” hebben gezien na twee seizoenen van elke inzending.

Dit is slechts een van de nieuwe Power Rangers-projecten die naar verwachting voor Netflix in ontwikkeling zullen zijn, inclusief wat een “Power Rangers Universe” wordt genoemd en waarvan wordt gedacht dat het uit nieuwe shows en films bestaat.

Helaas voor Power Rangers-fans blijft het grootste deel van de vroege seizoenen van Power Rangers weg van Netflix. Dat is na het verwijderen van 722 afleveringen van de vroege seizoenen en specials die in februari 2021 zijn verwijderd .

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “The Power Rangers komen naar Netflix met Cosmic Fury

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)