Mark Wahlberg duwt The Next 365 Days van de eerste plaats bij Netflix!

Mark Wahlberg is er in gelukt om The Next 365 Days van de eerste plaats te duwen als best bekeken film. Vele andere films zijn heel dichtbij gekomen, maar zijn er niet in gelukt om de eerste plaats in te palmen. Het was een heel gevecht voor de eerste plaats, maar zoals altijd is er wel iemand of iets beter.

Mark Wahlberg

Markh Wahlberg zijn nieuwst film Me Time pronkt nu op die eerste plaats en zal nog vele regio’s veroveren. Het is de waarheid dat een film die vaak bekeken wordt op Netflix niet altijd een goede film is. Recenten zijn heel kritisch over het systeem dat gebruikt wordt door Netflix om de kijkcijfers te bepalen.

Mark Wahlberg zal er niet van wakker liggen. We moeten ook wel vermelden dat Me Time niet zoveel hoger scoort, maar goed zolang je maar meer score hebt, dan verdien je ook de eerste plaats.

Mark Wahlberg Me Time

De film gaat over een huisvader die alleen thuis in en dat is al jaren geleden dat dit nog gebeurd is. Samen met zijn oude vriend die je een beetje losbandige trekjes heeft gaat hij op een wild avontuur, verjaardagsavontuur.

Kevin Hart neemt de rol van de vader (Sonny Fisher) voor zijn rekening, de wat gekke vriend is Huck Dembo vertolkt door Mark Wahlberg.

Me Time is geregisseerd door John Hamburg die ook aan het werk was aan Meet The Fockers, Along Came Polly bekende films die er best mogen zijn en die al vele kijkers gelukkig hebben gemaakt.

De Critici

De best bekeken film op Netflix in verschillende regio’s toch zijn de critici niet meteen lovend over de film. Dat is ook niet de eerste keer dat er een groot verschil is tussen wat critici vinden en wat het publiek van een film vind.

Het is en blijft moeilijk ook voor critici, wie maakt uit wanneer een film goed is of niet, niet iedereen heeft dezelfde voorkeur en soms is het verschil zo groot tussen critici en publiek dat er al meer films zijn die door de critici lauw onthaald werden en enorme hits zijn geworden.

Het beste is dat je zelf kijkt naar de film en ook dan zullen er kijkers zijn die de film niets zullen vinden en aan de andere kant zullen er kijkers zijn die het een prachtige film zullen vinden.

Goed dat we niet allemaal dezelfde voorkeur hebben, het zou een saaie boel worden, dat kan echt niet de bedoeling zijn!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Mark Wahlberg duwt The Next 365 Days van de eerste plaats bij Netflix!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)