Netflix heeft een Anime overeenkomst met Nippon Tv, Anime fans wakker worden!

Netflix heeft een overeenkomst gesloten met Nippon Tv voor 13 anime fans. Ben je een anime fan dan mag je best verheugd zijn over deze deal. De eerste drie titels maken hun debuut op 1 september 2022. Lang hoef je echt niet te wachten om de eerste drie titels te streamen. Hoe je de overeenkomst ook bekijkt anime fans zullen tevreden zijn.

Netflix Nippon Tv Overeenkomst

De eerste drie titels die hun debuut maken op 1 september zijn Ouran High School Host Club, Claymore en de eerste 38 afleveringen van Hunter X hunter.

Andere titels die je mag verwachten Death Note, Death Note Relight en Death Note Relight 2, From Me To You S2, Berserk, Parasite The Maxim, Nana, Hajime No Ippo The Fighting En Monster.

Voor België is er nog geen bevestiging dat ze meteen zullen beschikbaar zijn. We hebben er toch goede hoop en dat zullen we vlug zien op 1 september.

Zijn de eerste drie titels niet beschikbaar, dan zal het niet lang duren voor ze ook in België zullen verschijnen. Voor nu hebben de anime fans iets om naar uit te kijken.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Netflix heeft een Anime overeenkomst met Nippon Tv, Anime fans wakker worden!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)