Cobra Kai Seizoen 5 een vrouwelijke Sensei wie is het?

Cobra Kai Seizoen 5: In de trailer voor seizoen 5 die kortgeleden verschenen is en die je waarschijnlijk al gezien hebt, het je hem nog niet gezien kun je dit doen verder in het bericht. Wat merkwaardig was dat er vrouwelijke Zuid-Koreaanse Sensei verscheen. Een Sensei die door Terry Silver is gehaald. Maar wie is deze Sensei en wat komt ze doen in Cobra Kai Seizoen 5.

Cobra Kai Seizoen 5 Wie is de vrouwelijke Sensei?

De Zuid-Koreaanse sensei is een bekende van Terry Silver. Kim Da-Eun personage wordt vertolkt door Alicia Hannah-Kim. Ze is een Australische actrice en is gestart met acteren in het National Youth Theatre Company voor ze haar debuut maakte in de tv-serie White Collar Blue.

In de Us maakte ze haar debuut in de Starz serie Crash en was ook te zien in Grey’s Anatomy, Two and a Half Men, Hot in Cleveland, Supah Ninjas, Chasing Life en Hawaii Five-O.

Ze was te bewonderen in seizoen 1 van Alone Together. Alicia was een iconische feministische auteur genaamd Wendy Mah in Minx van HBO MAX. Nu zal ze ook te zien zijn in Cobra Kai Seizoen 5. Cobra Kai is uitgegroeid tot een wereldwijde hit en Alica zal de rol vertolken van Kim Da-Eun.

Het is de grote vraag hoe haar rol zal ontwikkelen in het 5e seizoen van de serie. Het is niet lang meer wachten om weer te genieten van de serie. Seizoen 5 van Cobra Kai zal zijn debuut maken op 9 september 2022.

Heb je de trailer nog niet gezien kun je deze hieronder bekijken. De trailer zal je nog meer enthousiast maken voor seizoen 5 en je zult geen dagen aftellen maar uren en minuten. En net zoals wij wachten we ongeduldig tot seizoen 5 zal te zien zijn op Netflix.

Cobra Kai Seizoen 5 Trailer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Cobra Kai Seizoen 5 een vrouwelijke Sensei wie is het?

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)