Mathias Coppens is misschien wel de gelukkigste BV van het moment!

Mathias Coppens die zul je wel kennen als acteur en presentator. Samen met zijn broer zijn ze een duo dat heel moeilijk uit elkaar te halen is. Nu mag je er zeker van zijn dat Coppens wel eens de gelukkigste man op de aarde is of toch wel een van de gelukkigste mannen. En daar heeft hij echt wel alle redenen voor!

Op instagram lieten het koppel Mathias en Linn het goede nieuws weten dat ze in blijde verwachting zijn van hun derde kindje. Mathias is nu 44 en heeft al twee kinderen uit zijn vorige relatie met Sarah zijn ex-vrouw. Het was in 2008 dat ze in het huwelijksbootje stapte, maar twee jaar geleden kwam daar een einde aan en besloten ze om uit elkaar te gaan.

Maar wat het belagrijkste is dat er voor Mathias Coppens een derde kindje onderweg is. Bekijk hier onder de instagram post!

Mathias Coppens Instagram

Netflix Fan bekijk de berichten hieronder

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)