Netflix Aankomende Titels Van Maandag 29 augustus tot en met Zondag 4 september 2022

Netflix: De laatste dagen van augustus komen er aan en de eerste dagen van september zijn er ook de komende week. Tijd om te kijken welke films en series we mogen verwachten. Deze films en series zijn allemaal te streamen op Netflix België zo zijn er geen teleurstellingen door naar lijsten te kijken van andere landen!

We hebben nog drie belangrijke berichten voor je die je kunt bekijken als je op zoek bent naar een film of serie, ze geven een overzicht van de films en series die zijn toegevoegd in augustus 2022. Wil je meer informatie over een titel klik je gewoon op de knop klik hier!

Netflix Films & Series

I Came By

Release: 2022-08-19Genre: Thriller
Overview

Een rebelse jonge graffitikunstenaar die zich richt op de huizen van de rijke elite, maar een schokkend geheim ontdekt dat hem op een reis brengt die hemzelf en zijn naasten in gevaar brengt.

Vanaf Woensdag

The Great Raid

Release: 2005-08-12Genre: Actie
Overview

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zitten duizenden Amerikaanse en Filippijnse krijgsgevangenen jarenlang in een jappenkamp in Cabantauan op de Filippijnen. Een bataljon van het Amerikaanse leger begint aan een levensgevaarlijke bevrijdingsactie met als doel alle overlevenden te redden uit handen van de meedogenloze Japanners.

Vanaf Donderdag

Love in the Villa

Release: 2022-09-01Genre: Romantiek
Overview

Julies droomreis naar Verona in Italië wordt een ware beproeving als ze ontdekt dat haar gehuurde villa al wordt bewoond door een irritant aantrekkelijke onbekende.

Vanaf Donderdag

La jefa

Release: 2022-04-29Genre: Drama
Overview

Een ambitieuze jonge vrouw sluit een ongebruikelijke deal met haar charmante bazin. Als ze begint te twijfelen, is het wellicht al te laat om de deal af te zeggen.

Vanaf Woensdag

Devil in Ohio

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die ontsnapt is aan een mysterieuze sekte. Ze neemt haar in huis, waardoor haar eigen gezin en leven gevaar lopen.

Vanaf Vrijdag

Imagine That

Release: 2009-06-19Genre: Komedie
Overview

Evan (Eddy Murphy) is een absolute workaholic. Hij levert uitstekend werk af, maar voelt toch voortdurend de hete adem van zijn rivaal Johnny Whitefeather (Thomas Haden Church) in zijn nek. Doordat al zijn tijd naar zijn werk gaat, heeft Evan steeds minder aandacht voor zijn 7-jarig dochtertje Olivia. Deze heeft zich teruggetrokken in een fantasiewereld vol wezens en denkbeeldige vriendjes. Als Evan een tijdje op Olivia moet passen, maakt hij kennis met deze fantasiewereld van zijn dochter. In deze wereld liggen de oplossingen voor zijn problemen op het werk schijnbaar voor het grijpen.

Vanaf Donderdag

Untold: Operation Flagrant Foul

Release: 2022-08-30Genre: Documentaire
Overview

Voormalig NBA-scheidsrechter Tim Donaghy zat vast voor het wedden op zijn eigen wedstrijden. Jaren na zijn vrijlating kijkt hij terug op het geruchtmakende schandaal.

Vanaf Dinsdag

Ivy + Bean: The Ghost That Had to Go

Release: 2022-09-02Genre: Familie
Overview

Koude, witte mist. Rammelende leidingen. En een griezelige stem die uit de afvoer komt. Zit er een spook in de badkamer op school? Ivy en Bean gaan het uitzoeken.

Vanaf Vrijdag

Fakes

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.

Vanaf Vrijdag

Détox

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Huisgenoten Léa en Manon beseffen dat ze een toxische relatie met het internet hebben en besluiten het ondenkbare te doen: 30 dagen lang geen apparaten gebruiken.

Vanaf Donderdag

Black Space

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Een corrupte rechercheur doet op onorthodoxe wijze onderzoek naar een bloedbad dat huurmoordenaars met een eenhoornmasker hebben aangericht op een Israëlische school.

Vanaf Donderdag

Dated and Related

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 10
Overview

Alleenstaande broers en zussen helpen elkaar bij het zoeken naar hun soulmate en hopen liefde te vinden (en misschien 100.000 dollar te winnen) in een luxe villa.

Vanaf Vrijdag

Ivy + Bean

Release: 2022-09-02Genre: Familie
Overview

Bean ontdekt dat haar buurmeisje Ivy magische krachten bezit. De twee zorgen er met een toverspreuk voor dat Beans oudere zus voor eeuwig moet blijven dansen.

Vanaf Vrijdag

Gry rodzinne

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 8
Overview

De trouwdag van een koppel dreigt rampzalig te worden wanneer ze een web van geheimen en leugens tussen hun twee families beginnen te ontrafelen.

Vanaf Woensdag

Ivy + Bean: Doomed to Dance

Release: 2022-09-02Genre: Familie
Overview

Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!

Vanaf Vrijdag

Vizinhos

Release: 2022-09-01Genre: Komedie
Overview

Na een zenuwinzinking verruilt Walter de stad voor het platteland. Maar zijn hoop op een rustig leven verdwijnt al snel als hij zijn luidruchtige nieuwe buren ontmoet.

Vanaf Donderdag

You're Nothing Special

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Wanneer Amaia verhuist, wordt haar leven op school een stuk interessanter als het gerucht de ronde doet dat ze de magische talenten van haar grootmoeder heeft geërfd.

Vanaf Vrijdag

La mujer que hablaba con los muertos

Release: 2014-05-31Genre: Komedie
Overview

Elena is het zat om mensen te bedriegen met nep seances en besluit een laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.

Vanaf Zaterdag

Nubes de cartón

Release: 2019-11-01Genre: Drama
Overview

Na de dood van zijn moeder probeert een dakloze man die van een drugsverslaving herstelt, vergeving te krijgen van zijn van hem vervreemde zus.

Vanaf Zaterdag

Buy My House

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 6
Overview

Huiseigenaren uit de hele VS zetten hun huizen te koop bij vier ervaren vastgoedbeleggers in de hoop ter plekke een baanbrekende deal te sluiten.

Vanaf Vrijdag

L.O.L. Surprise! House of Surprises

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 20
Overview

Royal Bee verrast haar beste vriendinnen door hun favoriete restaurant te kopen en er een leuke uitgaansplek van te maken. Dit project barst van de plotwendingen!

Vanaf Donderdag

Gigantosaurus

Genre: KidsSeasons: 3Episodes: 152
Overview

Vier prehistorische vriendjes beleven veel avonturen en proberen een mysterie over een groot, woest wezen te ontrafelen. Gebaseerd op het boek van Jonny Duddle.

Vanaf Donderdag

Mighty Express

Genre: KidsSeasons: 7Episodes: 59
Overview

In deze fantasierijke animatieserie voor kleuters werken treinen en kinderen als een team samen om problemen in hun spoorwegwereld op te lossen.

Vanaf Maandag

América vs América

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Deze docureeks duikt in het verleden, het heden, de toekomst en het DNA van de spelers van América, de succesvolste en controversiële voetbalclub van Mexico.

Vanaf Woensdag

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles

Genre: AnimatieSeasons: 2Episodes: 20
Overview

Een tienerkonijn dat een echte samoerai wil worden, werkt samen met zijn nieuwe krijgersvrienden om hun stad te beschermen tegen Yokai-monsters, ninja's en kwade aliens.

Vanaf Donderdag

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Netflix Aankomende Titels Van Maandag 29 augustus tot en met Zondag 4 september 2022

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)