Mindy Kaling geeft grote meldingen aan de fans voor ‘Never Have I Ever’ Seizoen 3

Mindy Kaling: Liefdesverhalen over tieners zijn altijd een fascinerend genre geweest onder televisieseries. Vooral op Netflix waar tieners en jonge volwassenen komen als de overgrote meerderheid van de abonnees. Never have I ever is een van die series die zijn plaats heeft gemaakt onder de massa van dit soort series. De serie is nu helemaal klaar om het derde seizoen op Netflix vrij te geven op 12e van augustus 2022. De serie heeft met zijn twee vorige seizoenen met succes zijn plaats behouden in een zee van hoge school liefdesverhalen. Deze keer klinkt de regisseur, Mindy Kaling veelbelovender dan ooit over nieuwe castleden die de spanning gaan opvoeren met een grote focus op romantiek.

Mindy Kaling Never Have I Ever Netflix Serie

Mindy Kaling Never Have I Ever Netflix Serie

Never have I ever heeft alles om de hitte op te voeren

Het verhaal gaat over het gecompliceerde leven van een hedendaags eerste-generatie Indiaas Amerikaans meisje, Maitreyi Ramakrishnan als Devi. Dit personage is sterk geïnspireerd op de jeugd van Mindy Kaling zelf.

De eerste twee seizoenen draaiden om drie hoofdpersonen, Devi, Paxton, en Ben Gross. Maar Devi en Paxton waren zeker een ding. Terwijl het hoofdpersonage verward is tussen een van haar vriendjes, worden de dingen nog verbijsterender met de komst van een andere onstuimige jonge Indiase man.

In The Late Show met Stephen Colbert, onthulde regisseur Mindy Kaling ” grote opwinding” in het komende seizoen van de serie.

Mindy Kaling The Late Show Never Have I Ever Netflix Serie

Anirudh Pisharody, een ander nieuw castlid, voegt zich bij de lijst van Devi’s liefdes. Niet alleen Devi, maar ook verschillende andere personages zullen dit seizoen hun liefdes interesses ontwikkelen. Met de toevoeging van verschillende nieuwe personages en een heleboel nieuwe verhalen, wordt Sherman Oaks High weer een broeinest van sappige roddels.

Mindy Kaling Clip Never Have I Ever Seizoen 3

Volgens het officiële Netflix kanaal op YouTube, gaat de serie ook een tijdsprong hebben. Dus we zien dat onze personages groeien. Naarmate de jaren verstrijken, komen er nieuwe concurrenten en nieuwe relaties voor de hoofdrolspelers om het allemaal in evenwicht te brengen. Er zal ook minstens één scheiding zijn terwijl Devi een nieuwe kans krijgt. hmm veel belovend is het wel!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)