Netflix België Bekijk hier alle Series toegevoegd in augustus 2022 (Laatste update 31 – 8)

Netflix hola serie fan, hier moet je zijn om de series te weten die in augustus zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Je vind hier meer dan alleen de series waar veel promotie wordt rond gemaakt. Om je dan nog even een geheim te vertellen soms kun je niet volgen dat een serie bijna geen aandacht of promotie krijgt en toch zo goed is! Dus wijze raad van tante Kaat vlug de lijst raadplegen.

1 augustus 2022

Riverdale

Genre: MisdaadSeasons: 6Episodes: 117
Overview

Als een nieuw schooljaar begint is het stadje Riverdale nog niet bekomen van de recente dood van de populaire middelbare scholier Jason Blossom. Archie Andrews is een typische Amerikaanse tiener, maar sinds de zomervakantie beseft hij dat hij carrière wil maken in de muziek. Dit ondanks het plotselinge einde van de verboden relatie met de jonge muzieklerares, mevrouw Grundy, waardoor hij zonder mentor zit. Daarnaast blijkt Cheryl Blossom een geheim te bewaren over de mysterieuze dood van haar tweelingbroer Jason. Riverdale mag er dan uitzien als een slaperig stadje maar er loert gevaar om elke hoek.

LEGO Friends

Genre: Animatie    Seizoenen: 5    Afleveringen: 19
Overzicht

Een groepje hartsvrienden beleeft avonturen, lost problemen op en geniet van hun prachtige thuis, Heartlake City.

Big Tree City

Genre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 30
Overview

Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.

3 augustus 2022

Trainwreck: Woodstock '99

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 3
Overview

Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?

Forecasting Love and Weather

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Voor een ijverige weervrouw en haar vrijgevochten collega van de nationale weerdienst blijkt het zeer moeilijk om de liefde te voorspellen, net als regen of zonneschijn.

4 augustus 2022

Lady Tamara

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 6
Overview

In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.

KAKEGURUI TWIN

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.

5 augustus 2022

The Sandman

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 1Episodes: 11
Overview

Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Uncle From Another World

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 13
Overview

Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

Extraordinary Attorney Woo

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Good Morning, Verônica

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 14
Overview

Terwijl hij op zoek is naar een datingsite roofdier, ontdekt een onderbenutte agent een man en vrouw met een gruwelijk geheim en een web van samenzwering dat het verbergt.

Cuckoo

Genre: KomedieSeasons: 5Episodes: 33
Overview

Rachel schokt haar nette Britse ouders als ze trouwt met een Amerikaanse hippie. Dit is slechts de eerste van een reeks verrassingen die de familie te verwerken krijgt.

Twenty Five Twenty One

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Super Giant Robot Brothers!

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.

6 augustus 2022

Alchemy of Souls

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 30
Overview

Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

9 augustus 2022

Better Call Saul

Genre: MisdaadSeasons: 6Episodes: 63
Overview

Saul Goodman ontmoet Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Medewerkend, en vaker tegenwerkend, is "fixer" Mike Erhmantraut. De serie zal Jimmy's omschakeling naar Saul Goodman volgen, de man die het woord "straf" in "strafpleiter" voorstaat.

I Just Killed My Dad

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 3
Overview

Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.

Café Minamdang

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 18
Overview

Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

The Possessed

Genre: Mysterie    Seizoenen: 1    Afleveringen: 8
Overzicht

De nacht valt over de stad. Schaduwen en geesten komen tot leven in deze horrorserie over stedelijke legendes.

 

10 augustus 2022

Locke & Key

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 3Episodes: 28
Overview

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.

Indian Matchmaking

Genre: RealitySeasons: 2Episodes: 16
Overview

Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

11 augustus 2022

DOTA: Dragon's Blood

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 3Episodes: 24
Overview

Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.

12 augustus 2022

Never Have I Ever

Network: NetflixGenre: KomedieSeasons: 4Episodes: 30
Overview

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

The Daily Life of the Immortal King

Network: bilibiliGenre: AnimatieSeasons: 3Episodes: 27
Overview

Na op zesjarige leeftijd een machtige demon te hebben overwonnen, moet de vroegrijpe tovenaar Wang Ling nu als een gewone tiener door het leven op de middelbare school navigeren.

Morphle

Network: Genre: AnimatieSeasons: 5Episodes: 89
Overview

Kleine Mila verandert speeltijd in een reeks leuke en leerzame avonturen samen met haar magische huisdier Morphle, dat echt overal in kan veranderen!

A Model Family

Network: NetflixGenre: DramaSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.

13 augustus 2022

Brooklyn Nine-Nine

Network: NBCGenre: KomedieSeasons: 8Episodes: 152
Overview

Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse televisieserie uit 2013. De serie draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd.

Alchemy of Souls

Network: tvNGenre: DramaSeasons: 2Episodes: 30
Overview

Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

14 augustus 2022

Zone Blanche

Network: NetflixGenre: MysterieSeasons: 2Episodes: 16
Overview

Villefranche is een klein stadje zonder telefoonontvangst aan de rand van een mysterieus bos. Het is een groen labyrint van enkele duizenden hectaren. Het aantal inwoners neemt steeds af, maar er is een sterke toename van de criminaliteit. Zo staat het standje onder druk vanwege de aangekondigde sluiting van de plaatselijke zagerij en de verdwijning van de dochter van de burgemeester. Politie-inspecteur Laurène was zelf ooit het slachtoffer van een misdrijf. Ze blijft nu steeds nieuwe lijken ontdekken.

Poldark

Network: BBC OneGenre: DramaSeasons: 5Episodes: 43
Overview

Groot-Brittannië is in de greep van een huiveringwekkende recessie … dalende lonen, stijgende prijzen, burgerlijke onrust – alleen de bankiers glimlachen. Het is 1783 en Ross Poldark keert terug van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog naar zijn geliefde Cornwall om zijn wereld in puin te vinden: zijn vader is dood, de familiemijn is al lang gesloten, zijn huis is verwoest en zijn geliefde beloofde met zijn neef te trouwen. Maar Ross vindt dat hoop en liefde te vinden zijn als je het het minst verwacht in het wilde maar mooie landschap van Cornwall.

Assassination Classroom

Network: Fuji TVGenre: AnimatieSeasons: 2Episodes: 47
Overview

Een destructief buitenaards wezen dat de Aarde bedreigt, wordt een leraar wiens leerlingen de opdracht krijgen hem te doden, ook al zijn ze dol op zijn leuke manieren.

펜트하우스 – The Penthouse

Network: SBS    Genre: Drama    Seizoenen: 3    Afleveringen: 48
Overzicht

Onverzadigbaar ambitieuze bewoners van Seouls meest luxueuze appartement gooien hun moraal opzij om duizelingwekkende hoogten van rijkdom en macht te bereiken.

Black Bullet

Network: AT-XGenre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 13
Overview

Een virus dwingt mensen om gevangen achter metalen muren te leven. Tien jaar later doen twee jeugdvrienden met superkrachten hun best om de mensheid te redden.

I Am Not a Robot

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 32
Overview

Een aandeelhouder van een financiële firma is allergisch voor menselijk contact, maar zijn afgezonderde leven wordt verstoord door een als robot vermomde ondernemer.

Alice

Network: SBSGenre: Sci-Fi & FantasySeasons: 1Episodes: 16
Overview

Terwijl hij een reeks moorden onderzoekt, is een detective stomverbaasd tijdreizigers tegen te komen – vooral een professor die sprekend op zijn moeder lijkt.

Doctor Stranger

Network: SBSGenre: DramaSeasons: 1Episodes: 26
Overview

Nadat Park Hoon Noord-Korea is ontvlucht, wordt hij topchirurg in Zuid-Korea en zweert hij ooit weer terug te keren naar de vrouw die hij achterliet.

100 Days My Prince

Network: tvNGenre: KomedieSeasons: 1Episodes: 28
Overview

Een kroonprins die zijn geheugen verliest, komt in aanraking met het leven van een gewone burger en beleeft een onvergetelijke liefde als echtgenoot van Joseons oudste vrijgezelle vrouw.

The Underclass

Network: NetflixGenre: DramaSeasons: 1Episodes: 13
Overview

Een scholiere wordt uit een eliteopleiding gezet en raakt betrokken bij een schoolbende. Ondertussen probeert ze haar eigen identiteit te ontdekken.

Miss Culinary

Network: Genre: Seasons: 1Episodes: 13
Overview

Als een onwetend dienstmeisje haar oude leven achter zich laat om chef-kok te worden, ontmoet ze twee charmante aanbidders die haar helpen haar dromen waar te maken.

16 augustus 2022

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 2
Overview

Van Notre Dame naar NFL: de toekomst van Manti Te'o in American football was rooskleurig. Maar dan slaan zijn leven en carrière om door een geheime online relatie .

Deepa en Anoop

Genre: KidsSeasons: 1Episodes: 18
Overview

Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.

Better Call Saul

Genre: MisdaadSeasons: 6Episodes: 63
Overview

Saul Goodman ontmoet Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Medewerkend, en vaker tegenwerkend, is "fixer" Mike Erhmantraut. De serie zal Jimmy's omschakeling naar Saul Goodman volgen, de man die het woord "straf" in "strafpleiter" voorstaat.

Seizoen 6 Nieuwe afleveringen

17 augustus 2022

Beau Séjour

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 20
Overview

Beau Séjour is een Belgische anthologie-dramaserie waarin een vermoorde persoon zijn of haar eigen dood onderzoekt.

Seizoen 2

Fairy Tail

Genre: Action & AdventureSeasons: 8Episodes: 328
Overview

Wanneer vier jonge tovenaars samenwerken om opdrachten uit te voeren in het koninkrijk, smeden ze een band die krachtiger is dan alle magie en die met elke missie sterker wordt.

Seizoenen 1 – 2 – 3

Merlí. Sapere Aude

Genre: KomedieSeasons: 2Episodes: 16
Overview

Pol schrijft zich in aan de universiteit om een diploma filosofie te halen. Hij wordt door nieuwe vrienden en een intimiderende professor op de proef gesteld en verleid.

She Was Pretty

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Een man en zijn jeugdliefde ontmoeten elkaar na 15 jaar weer als medewerkers van een modetijdschrift. Niet alleen hun leven, maar ook hun uiterlijk is totaal veranderd.

Fight For My Way

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Een voormalige taekwondo-kampioen en een medewerker van een informatiebalie jagen hun droom na in een wereld die hard is voor mensen met middelmatige referenties.

Donde Hubo Fuego

Genre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 39
Overview

Wanneer aanwijzingen voor de moord op zijn broer Poncho naar een brandweer leiden, voegt hij zich bij de brandweer om verder te onderzoeken en vindt hij romantiek, familie… en een seriemoordenaar.

18 augustus 2022

Tekken: Bloodline

Genre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Volg Jin Kazama en zijn strijd om een van de beste vechters te worden in het King of the Iron Fist toernooi.

19 augustus 2022

The Sandman

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 1Episodes: 11
Overview

Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

The Cuphead Show!

Genre: AnimatieSeasons: 2Episodes: 25
Overview

Volg de lotgevallen van de impulsieve Cuphead en zijn gemakkelijk over te halen broer Mugman in deze op het populaire computerspel gebaseerde animatieserie.

Echoes

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 7
Overview

De eeneiige tweeling Leni en Gina wisselen al jaren stiekem van plaats. Maar wanneer een zus verdwijnt, vallen hun beide levens uiteen.

Kleo

Genre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 8
Overview

Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt haar dodelijke skills niet om wraak te nemen.

Alma

Genre: MysterieSeasons: 1Episodes: 9
Overview

Nadat ze haar geheugen heeft verloren bij een bizar ongeluk waarbij de meeste van haar klasgenoten om het leven komen, probeert Alma te ontrafelen wat er die dag is gebeurd en haar identiteit terug te krijgen.

Strong Woman Do Bong Soon

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Bong-soon, geboren met bovennatuurlijke kracht, bestrijdt het kwaad en zorgt voor gerechtigheid, terwijl ze verstrikt raakt in een driehoeksverhouding met haar baas en haar grote liefde voor de politie.

Oh My Baby

Genre: FamilieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Op de rand van de 40 en vrijgezel, wil een tijdschriftredactrice het huwelijk omzeilen en verder gaan naar het baby- en geluksgedeelte van haar verhaal.

Touch Your Heart

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

In de hoop een comeback te maken na een slecht schandaal, gaat een actrice akkoord om een nieuwe rol te onderzoeken door een baan aan te nemen als secretaresse voor een stekelige advocaat.

Rooftop Prince

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 20
Overview

Een kroonprins wordt 300 jaar naar de toekomst getransporteerd, waar hij een nieuwe identiteit aanneemt om dicht bij een vrouw te zijn die op zijn overleden vrouw lijkt.

The Devil Punisher

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 1Episodes: 20
Overview

Een bakker overdag en demonenbestrijder 's nachts, een gereïncarneerde godheid moet het geheugen van zijn amnesiac minnaar opfrissen over hun millennium-lange romance.

20 augustus 2022

Alchemy of Souls

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 30
Overview

Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

The Crowned Clown

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Een clown, die de rol speelt van een onhandelbare Joseon-koning, maar steeds meer toegewijd raakt aan het beschermen van de troon en het volk.

Uncontrollably Fond

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 20
Overview

Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.

Who Are You: School 2015

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Een weesmeisje dat op school wordt gepest, raakt door een ongeluk haar geheugen kwijt. Anderen denken dat ze een vermist meisje is dat precies op haar lijkt.

Jealousy Incarnate

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 24
Overview

Een weervrouw krijgt opnieuw contact met een oude vlam, een arrogante journalist bij haar tv-station. Maar dit keer is ze alleen geïnteresseerd in zijn beste vriend.

22 augustus 2022

The Walking Dead

Genre: Action & AdventureSeasons: 11Episodes: 174
Overview

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.

Chesapeake Shores

Genre: DramaSeasons: 6Episodes: 55
Overview

Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Her Private Life

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Het leven van een curator gaat steeds meer bergafwaarts als ze voor de nieuwe baas van haar galerij geheim probeert te houden dat ze een groot fan van K-pop is.

Café Minamdang

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 18
Overview

Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

A Love So Beautiful

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 24
Overview

De band tussen een jonge kunstenares en haar knappe maar onverschillige klasgenoot en buurjongen staat onder druk door het wel en wee van school, familie en ouder worden.

Backstreet Rookie

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Een brutale part-timer die goed is in haar werk en een goedbedoelende manager die de nieuwe in dienst neemt wantrouwt, werken samen om een buurtwinkel overeind te houden.

Because This Is My First Life

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Twee huisgenoten trouwen om financiële redenen. Dat is minder eenvoudig dan het lijkt, met veeleisende schoonouders en hun ontluikende gevoelens.

23 augustus 2022

Code Lyoko

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 4Episodes: 95
Overview

Vier leerlingen ontdekken een parallel-universum dat is verborgen in een supercomputer. Ze moeten voorkomen dat een onstuitbaar virus deze geheime wereld vernietigt.

Sam & Cat

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 35
Overview

Als tieners Sam en Cat elkaar toevallig ontmoeten, worden ze huisgenoten en beginnen ze een babysitservice. Ze komen er al snel achter dat dit best avontuurlijk kan zijn.

Chad and JT Go Deep

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 6
Overview

In deze comedyserie willen beste vrienden Chad en JT positiviteit verspreiden via buurtactivisme en relaxte vibes, waarbij ze grove grappen niet schuwen.

24 augustus 2022

Extraordinary Attorney Woo

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Selling The OC

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 8
Overview

De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County waar een gloednieuw makelaarsteam luxueuze strandvilla's aanbiedt en bekende personaliteiten goede sier maken.

Lost Ollie

Genre: AnimatieSeasons: 1Episodes: 4
Overview

Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 8
Overview

In Texas begeeft Mo zich op de grens van twee culturen, drie talen en een hangende asielaanvraag, terwijl hij zijn Palestijnse familie probeert te onderhouden.

Queer Eye: Brasil

Genre: RealitySeasons: 1Episodes: 6
Overview

De Fab Five-mannen van Brazilië gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

25 augustus 2022

El caso Cassez-Vallarta: una novela criminal

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 5
Overview

Was Florence Cassez het brein achter een bende ontvoerders of zelf slachtoffer van corruptie? Deze documentaire onderzoekt een van Mexico's meest controversiële zaken.

History 101

Genre: DocumentaireSeasons: 2Episodes: 20
Overview

Bekijk deze korte geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en belangrijke ontdekkingen aan de hand van infographics en archiefbeelden.

Rilakkuma's avontuur in het pretpark

Genre: Action & AdventureSeasons: 1Episodes: 8
Overview

In deze serie wordt een actieve dag van Rilakkuma en vrienden tot in de kleinste details beschreven. Zij bezoeken een pretpark dat op het punt staat te sluiten en krijgen te maken met een incident dat zich daar voordoet en de verschillende mensen die daarbij betrokken zijn. Er verschijnen niet alleen bekende personages uit 'Rilakkuma en Kaoru', ook veel nieuwe personages met unieke persoonlijkheden!

26 augustus 2022

Delhi Crime

Genre: MisdaadSeasons: 2Episodes: 12
Overview

In deze serie met seizoenen die zijn geïnspireerd op echte en fictieve gebeurtenissen, wordt de politie gevolgd tijdens onderzoeken naar spraakmakende misdaden in Delhi.

My Mister

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

In een onvriendelijke wereld ontwikkelen een jonge vrouw en een man van middelbare leeftijd een gevoel van verwantschap als ze warmte en troost bij elkaar vinden.

Il était une seconde fois

Genre: Sci-Fi & FantasySeasons: 1Episodes: 4
Overview

Enkele maanden na een pijnlijke relatiebreuk krijgt een man een mysterieus pakket dat een portaal naar het verleden opent en hem de ​​kans geeft zijn ex terug te winnen.

Falling Into Your Smile

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 31
Overview

Nadat ze zich heeft aangesloten bij een e-sports-team dat volledig uit mannen bestaat, test een amateurgamer haar vaardigheden en leidt haar team naar de wereldkampioenschappen. Gebaseerd op een roman.

Partner Track

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 10
Overview

Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze balans tussen romantiek, vrienden en familie.

Do You Like Brahms

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 16
Overview

Terwijl ze worstelt om haar draai te vinden nadat ze later is begonnen dan haar leeftijdsgenoten, valt een vioolstudente voor een succesvolle pianist met een eenzame ziel.

Ludik

Genre: MisdaadSeasons: 1Episodes: 6
Overview

Om een ontvoerd familielid te redden, moet een ondernemende meubelmagnaat zijn geheime diamantsmokkeloperatie gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

28 augustus 2022

Alchemy of Souls

Genre: DramaSeasons: 2Episodes: 30
Overview

Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.

29 augustus 2022

The Last Kingdom

Genre: Action & AdventureSeasons: 5Episodes: 46
Overview

Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Outlander

Genre: DramaSeasons: 7Episodes: 75
Overview

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Chesapeake Shores

Genre: DramaSeasons: 6Episodes: 55
Overview

Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Chosen

Genre: Sci-Fi & Fantasy    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Nadat een arts een geheimzinnige doos heeft ontvangen, moet hij noodgedwongen deelnemen aan een verknipt moordspel. Zo niet riskeert hij alles te verliezen.

Legend of Exorcism

Genre: DramaSeasons: 3Episodes: 26
Overview

Na het verlaten van het Yaojin Paleis, komt Kong Hongjun aan in Chang'an om demonen te bestrijden en vormt een band met exorcisme team chef Li Jinglong.

Mytho

Genre: KomedieSeasons: 2Episodes: 12
Overview

Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.

H2O: Just Add Water

Genre: DramaSeasons: 3Episodes: 78
Overview

Door een magische gebeurtenis veranderen drie vriendinnen in zeemeerminnen als ze in contact met water komen.

30 augustus 2022

Pieter Konijn

Genre: AnimatieSeasons: 2Episodes: 102
Overview

De ondeugende, charmante en dappere Pieter Konijn beleeft veel spannende avonturen samen met zijn vrienden Benjamin en Lily. Pieter wil net zo slim, veerkrachtig en grappig worden als zijn vader. Met een gids op zak waarin alles staat wat je nodig hebt om een goed konijn te zijn en de hulp van zijn vrienden is Pieter klaar voor veel plezier en ontdekkingen. Pieter Konijn is het nieuwe CG-geanimeerde reeks gebaseerd op het klassieke verhaal van Beatrix Potter.

Clean With Passion For Now

Genre: KomedieSeasons: 1Episodes: 16
Overview

In dit op een webtoon gebaseerd K-drama bloeit onverwachte liefde op tussen een CEO van een schoonmaakbedrijf die smetvrees heeft en een vrouw die niet bang is voor vuil.

I Am a Killer

Genre: DocumentaireSeasons: 3Episodes: 26
Overview

In deze documentaireserie vertellen terdoodveroordeelde gevangenen vanuit hun eigen perspectief over de moorden die ze pleegden.

A Killer Uncaged

Genre: DocumentaireSeasons: 1Episodes: 3
Overview

In deze spin-off van de misdaaddocuserie wordt iemand die voor moord ter dood werd veroordeeld, na dertig jaar vrijgelaten. Dan doet hij een schokkende bekentenis.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Netflix België Bekijk hier alle Series toegevoegd in augustus 2022 (Laatste update 31 – 8)

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)