The Stranger komt naar Netflix en dat is goed nieuws

The Stranger komt naar Netflix en dat is goed nieuws. Het hoeft niet altijd negatief of slecht nieuws te zijn. Het is een film waar veel van verwacht na zijn wereld première op het Cannes Film Festival eerder dit jaar. De film is geproduceerd door See Saw Fims, Anonymous Content en Bleu Tongue Films. In de voornaamste rollen zien we Joel Edgerton, Sean Harris en Jada Albers.

The Stranger Netflix Actie Misdaad

The Stranger gaat over twee vreemdelingen die tijdens een lange reis met elkaar in gesprek raken. De ene is een verdachte in een onopgeloste vermissingzaak, de ander is een undercoveragent die hem op het spoor is. De ongewone vriendschap vormt het verhaal van de strakke thriller. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten van een van de grootste undercoveroperaties in Australië.

Schrijver, regisseur Thomas M. Wright zei: “Met The Stranger wilde ik een psychologische misdaadfilm maken die het publiek meenam naar een plek die verborgen was een film die authentiek en realistisch was in zijn details, maar ook meeslepend en cinematisch. Een film die aandacht en investering eiste. Een film waar het publiek zich in kan vinden en in kan wegzinken.

“Ik heb de film gecentreerd rond mensen die het slachtoffer niet kenden, maar die jaren van hun leven en hun mentale en fysieke gezondheid aan hen hebben gewijd, want hoewel geweld de reden voor deze film is, is het niet het onderwerp. Het onderwerp is de verbinding tussen mensen. Dat betekent dat dit voor mij een film is die gedefinieerd wordt door empathie.

The Stranger uit de titel zou kunnen staan voor de persoon die verantwoordelijk is voor deze misdaad, het slachtoffer, degenen die getroffen zijn door hun verlies, of het centrale personage in de film wiens naam we nooit te weten komen; of het zou kunnen staan voor de naamloze individuen die, uiteindelijk, de film beslissen.

“Dat een onafhankelijke Australische film in première gaat in de Officiële Selectie in Cannes, en vervolgens als Netflix-film aan het grootste publiek ter wereld wordt aangeboden, is ongekend. We kunnen niet trotser zijn op deze film en op de samenwerking met Netflix om hem uit te brengen voor een internationaal publiek.”

The Stranger zal een bioscooprelease krijgen in Australië, voordat hij in oktober wereldwijd op Netflix wordt gelanceerd. De film zal ook in première gaan in Australië op het Melbourne International Film Festival op 5 augustus.

The Stranger Credits

Schrijver, regisseur: Thomas M. Wright

Cast: Golden Globe genomineerde Joel Edgerton en BAFTA Award winnaar Sean Harris

Productie Bedrijven: See-Saw Films, Anonymous Content en Blue Tongue Films

Producenten: Rachel Gardner; See-Saw Films’s Iain Canning en Emile Sherman; Blue Tongue Films’ Joel Edgerton; en Anonymous Content’s Kim Hodgert en Kerry Kohansky-Roberts

Executive Producers: See-Saw Film’s Simon Gillis; Rocket Science’s Thorsten Schuhmacher; Lars Sylvest; Trinity Media Financing’s Morgan Emmery en Jean-Charles Levy

 

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)