Netflix Aankomende Titels Van Maandag 8 augustus tot en met Zondag 14 augustus 2022

Netflix: Ook in deze warme tijden blijft Netflix onze vriend. Na een dagje buiten in de zon vertoeven is het zalig om thuis te komen nog even te chillen in de zetel en naar een film, serie of nieuwe afleveringen te kijken. We geven je de titels die de komende week op Netflix verschijnen. We besteden ook aandacht aan de titels waar niet zoveel lawaai wordt overgemaakt, wat trouwens soms onterecht is. 

Wel even je aandacht wij beslissen niet wat of wanneer iets verschijnt. Net zoals jullie kunnen we een mail sturen naar de streamer en daar houd het op. Ben je als abonnee het niet eens of vind je de titels, maar niets dan is een mail naar Netflix de enige en juiste weg.

Netflix films en series titels 2e week van augustus 2022

Day Shift

Release: 2022-08-12    Genre: Actie
Overzicht

Een hardwerkende vader wil gewoon een goed leven bieden voor zijn gevatte 8-jarige dochter, maar zijn alledaagse San Fernando Valley zwembadschoonmaakbaan is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, jagen en doden van vampiers.

Vrijdag 12 augustus 2022

 

Código Emperador

Release: 2022-03-18Genre: Actie
Overview

Juan werkt voor de geheime diensten; Om toegang te krijgen tot het chalet van een stel dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, de Filippijnse meid die in het huis woont en bouwt een relatie met haar op die steeds complexer zal worden. Tegelijkertijd voert Juan andere "onofficiële" banen uit om de belangen van de machtigste elites van het land te beschermen, die nu hun zinnen hebben gezet op Ángel González, een schijnbaar onopvallende politicus wiens vuile was hij moet vinden of "uitvinden" met de hulp van Marta, de dochter van een beroemde acteur.

Vrijdag 12 augustus 2022

 

I Just Killed My Dad

Genre: Documentary    Seizoenen: 1    Afleveringen: 4
Overzicht

Anthony Templet shot his father and never denied it. But why he did it is a complex question with profound implications. Explore Anthony’s psyche prior to the events of June 3, 2019 and the journey of his mental and emotional aftermath.

Dinsdag 9 augustus 2022

 

Bank Robbers: The Last Great Heist

Release: 2022-08-10Genre: Documentaire
Overview

In openhartige interviews vertellen de daders van de beruchtste bankoverval van Argentinië hoe en waarom ze deze radicale operatie in 2006 hebben uitgevoerd.

Woensdag 10 augustus 2022

 

Locke & Key

Genre: Sci-Fi & Fantasy    Seizoenen: 3    Afleveringen: 28
Overzicht

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

Woensdag 10 augustus 2022

 

Never Have I Ever

Genre: Comedy    Seizoenen: 3    Afleveringen: 30
Overzicht

Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.

Vrijdag 12 augustus 2022

 

Office Invasion

Release: 2022-08-10Genre: Sciencefiction
Overview

Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.

Woensdag 10 augustus 2022

 

A Model Family

Genre: Drama    Seizoenen: 1    Afleveringen: 10
Overzicht

Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.

Vrijdag 12 augustus 2022

 

Brooklyn Nine-Nine

Genre: Comedy    Seizoenen: 8    Afleveringen: 152
Overzicht

De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

 

Zaterdag 13 augustus 2022

 

13: The Musical

Release: 2022-08-12      Genre: Komedie
Overzicht

Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.

Vrijdag 12 augustus 2022

 

Instant Dream Home

Genre: Reality    Seizoenen: 1    Afleveringen: 6
Overzicht

Een team van snelle verbouwers neemt grote risico’s en maakt nauwgezette plannen om gezinswoningen in slechts 12 uur volledig te transformeren.

Woensdag 10 augustus 2022

 

School Tales The Series

Genre: DramaSeasons: 1Episodes: 8
Overview

In deze serie met griezelverhalen, geregisseerd door bekende Thaise horrorregisseurs, dwalen onvoorstelbare gruwelen door de gangen van een middelbare school.

Woensdag 10 augustus 2022

 

Heartsong

Release: 2022-08-10Genre: Romantiek
Overview

Een rondzwervende muzikant brengt een serenade op een bruiloft die al gauw uit de hand loopt. Hij valt voor de bruid en moet haar beschermen tegen haar familie.

Woensdag 10 augustus 2022

 

Stay on Board: The Leo Baker Story

Release: 2022-08-11Genre: Documentaire
Overview

De bekende skateboarder Leo Baker vertelt over de succesvolle carrière en het conflict tussen carrière en ontdekking van zichzelf als transgender persoon.

Donderdag 11 augustus 2022

 

DOTA: Dragon’s Blood

Genre: Sci-Fi & Fantasy    Seizoenen: 3    Afleveringen: 17
Overzicht

Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.

 

Donderdag 11 augustus 2022

 

Crossing Rachmaninoff

Release: 2015-07-18Genre: Documentaire
Overview

In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.

Maandag 8 augustus 2022

 

Indian Matchmaking

Genre: RealitySeasons: 2Episodes: 16
Overview

Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

Woensdag 10 augustus 2022

 

Iron Chef Brazil

Genre: Reality    Seizoenen: 1    Afleveringen: 3
Overzicht

In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.

Woensdag 10 augustus 2022

 

Team Zenko Go

Genre: Animation    Seizoenen: 1    Afleveringen: 24
Overzicht

Wanneer deze kids de gong van tante Yuki horen, weten ze dat er iets aan de hand is. En dan sluipen ze door de stad om dingen recht te zetten!

Maandag 8 augustus 2022

 
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)